טורים עולים בלחיצה על הברקס
-
שלום לכולם
מדובר בטיוטה אוונסיס 2010 בעיקרון כל הזמן בירידות חדות מתי שהרכב היה מרגיש שהוא צריך לתפוס את עצמו הוא היה תופס וזה היה מצוין לאחרונה מה שקורה שגם בלחיצה על הברקס בירידות קלות ולפעמים אפילו במישור מיד הטורים מזנקים וההילוך נתפס ומשתחרר או אחרי לחיצה על הגז או פשוט לקראת עצירה, אחרת הוא נתפס ממש וזה גם לא נוח וגם בולע דלק בכמויות בגדול מרגיש לי כמו איזה משהו בממיר אבל נשמח לשמוע מהחברים כאן מה אתם אומרים שיכול להיות תודה רבה -
שלום לכולם
מדובר בטיוטה אוונסיס 2010 בעיקרון כל הזמן בירידות חדות מתי שהרכב היה מרגיש שהוא צריך לתפוס את עצמו הוא היה תופס וזה היה מצוין לאחרונה מה שקורה שגם בלחיצה על הברקס בירידות קלות ולפעמים אפילו במישור מיד הטורים מזנקים וההילוך נתפס ומשתחרר או אחרי לחיצה על הגז או פשוט לקראת עצירה, אחרת הוא נתפס ממש וזה גם לא נוח וגם בולע דלק בכמויות בגדול מרגיש לי כמו איזה משהו בממיר אבל נשמח לשמוע מהחברים כאן מה אתם אומרים שיכול להיות תודה רבה -
שלום לכולם
מדובר בטיוטה אוונסיס 2010 בעיקרון כל הזמן בירידות חדות מתי שהרכב היה מרגיש שהוא צריך לתפוס את עצמו הוא היה תופס וזה היה מצוין לאחרונה מה שקורה שגם בלחיצה על הברקס בירידות קלות ולפעמים אפילו במישור מיד הטורים מזנקים וההילוך נתפס ומשתחרר או אחרי לחיצה על הגז או פשוט לקראת עצירה, אחרת הוא נתפס ממש וזה גם לא נוח וגם בולע דלק בכמויות בגדול מרגיש לי כמו איזה משהו בממיר אבל נשמח לשמוע מהחברים כאן מה אתם אומרים שיכול להיות תודה רבה