כרטיס האשראי שישראכרט ''לא מפרסמת''
-
כשצוללים לפרטים מסתבר שלישראכרט יש כרטיס ללא עמלות המרת מט"ח וללא דמי ניהול, שפשוט מוסתר מהצרכנים.
הדרישה המינמלית היחידה היא להשתמש במינמום שקל אחד בחודש!
אם אתם רוצים את הכרטיס לא תמצאו אותו בגוגל וגם באתר של ישראכרט לא תצליחו למצוא אותו, חייגו למוקד של ישראכרט, ותבקשו כרטיס בשם ‘בייסיק ונילה’, ותזכו לפטור מעמלות בקניה בעלי אקספרס ובטמו או בכל אתר אחר בחו"ל וגם לפטור מדמי כרטיס, נשמע משתלם.
בטח מעניין אותכם מה ההסבר של ישראכרט, למה הכרטיס לא מופיע באתר ובשום אזכור ברשת “הכרטיס המדובר מתאים ככרטיס משלים ללקוחות ספציפיים עם רכישות רבות בחו"ל, כאשר ללקוחות אחרים יתאימו יותר כרטיסים אחרים”…
בהמשך לפה
כמובן למי שמעוניין בעוד הגנה אפשר לשים את הכרטיס כמעודף בפייפאל
קרדיט לניסן עציוני@פתוח-לשמוע כתב ב"סוד מוחלט בהחלט: כרטיס האשראי שישראכרט לא מפרסמת":
קרדיט לניסן עציוני
שלפי הנוסח, קיבל על זה כסף טוב
-
@פתוח-לשמוע כתב ב"סוד מוחלט בהחלט: כרטיס האשראי שישראכרט לא מפרסמת":
קרדיט לניסן עציוני
@EBA כתב ב"סוד מוחלט בהחלט: כרטיס האשראי שישראכרט לא מפרסמת":
אם אין קישור יכול להיות ק"ש?
-
קרדיט לניסן עציוני
@EBA כתב ב"סוד מוחלט בהחלט: כרטיס האשראי שישראכרט לא מפרסמת":
זה נוסח מועתק מכלכליסט והם כנראה קיבלו כסף מישראכרט על הפרסומת… (תמים מי שחושב שהם באמת מסתירים את זה…)
-
כשצוללים לפרטים מסתבר שלישראכרט יש כרטיס ללא עמלות המרת מט"ח וללא דמי ניהול, שפשוט מוסתר מהצרכנים.
הדרישה המינמלית היחידה היא להשתמש במינמום שקל אחד בחודש!
אם אתם רוצים את הכרטיס לא תמצאו אותו בגוגל וגם באתר של ישראכרט לא תצליחו למצוא אותו, חייגו למוקד של ישראכרט, ותבקשו כרטיס בשם ‘בייסיק ונילה’, ותזכו לפטור מעמלות בקניה בעלי אקספרס ובטמו או בכל אתר אחר בחו"ל וגם לפטור מדמי כרטיס, נשמע משתלם.
בטח מעניין אותכם מה ההסבר של ישראכרט, למה הכרטיס לא מופיע באתר ובשום אזכור ברשת “הכרטיס המדובר מתאים ככרטיס משלים ללקוחות ספציפיים עם רכישות רבות בחו"ל, כאשר ללקוחות אחרים יתאימו יותר כרטיסים אחרים”…
בהמשך לפה
כמובן למי שמעוניין בעוד הגנה אפשר לשים את הכרטיס כמעודף בפייפאל
קרדיט לניסן עציוני@פתוח-לשמוע כתב ב"סוד מוחלט בהחלט: כרטיס האשראי שישראכרט לא מפרסמת":
ללא עמלות המרת מט"ח וללא דמי ניהול
ללא עמלת מט"ח בכלל? 0 אחוז?
ללא דמי ניהול לכמה זמן? -
ללא עמלות המרת מט"ח וללא דמי ניהול
ללא דמי ניהול לכמה זמן?@aiib כתב בכרטיס האשראי שישראכרט ''לא מפרסמת'':
בפשטות כן
@aiib כתב בכרטיס האשראי שישראכרט ''לא מפרסמת'':
ללא דמי ניהול לכמה זמן?
תעדכן בשבילנו
-
כשנמאס לי לחדש כל שנה את הפטור מדמי כרטיס ולזכור מתי עובר שנה מכל כרטיס - לקחתי 2 כרטיסי הייטקזון של כאל לי ולאשתי, רק נראה לי שהוא לעובדי הייטק בלבד
לקחתי אותו ככרטיס בנקאי [בנק פועלים עובדים איתם]
הוא בלי עמלת כרטיס בכלל לנצח בלי תנאים
עמלת מט"ח 1% בתשלום במט"ח [ובלי עמלה כלל ברכישה פיזית בחו"ל]
מתנת הצטרפות שווה [משתנה] - יש רק בכרטיס שלהם חוץ בנקאי
יש לו עוד הטבות שאני לא משתמש בהם כגון ביטוח נסיעות לחו"ל חינם וכדו’, אבל מבחינתי זה שלא צריך לחדש את הדמי כרטיס כל שנה מספיק שוה לי… -
כשנמאס לי לחדש כל שנה את הפטור מדמי כרטיס ולזכור מתי עובר שנה מכל כרטיס - לקחתי 2 כרטיסי הייטקזון של כאל לי ולאשתי, רק נראה לי שהוא לעובדי הייטק בלבד
לקחתי אותו ככרטיס בנקאי [בנק פועלים עובדים איתם]
הוא בלי עמלת כרטיס בכלל לנצח בלי תנאים
עמלת מט"ח 1% בתשלום במט"ח [ובלי עמלה כלל ברכישה פיזית בחו"ל]
מתנת הצטרפות שווה [משתנה] - יש רק בכרטיס שלהם חוץ בנקאי
יש לו עוד הטבות שאני לא משתמש בהם כגון ביטוח נסיעות לחו"ל חינם וכדו’, אבל מבחינתי זה שלא צריך לחדש את הדמי כרטיס כל שנה מספיק שוה לי… -
לאשתי עשיתי כרטיס “רעות תקני לי” שיש לו מתנת הצטרפות (20 דולר בזמנו) ללא דמי ניהול לצמיתות ועמלת המרה של 1%
מי שמפחד מכרטיס ורוד יש גם אותו רעיון כרטיס “כזה אני רוצה” (באנגלית)
זה מצויין ככרטיס שני לבית (הכרטיס שלי צובר נקודות אבל עם טלפון פעם בשנה…) -
לאשתי עשיתי כרטיס “רעות תקני לי” שיש לו מתנת הצטרפות (20 דולר בזמנו) ללא דמי ניהול לצמיתות ועמלת המרה של 1%
מי שמפחד מכרטיס ורוד יש גם אותו רעיון כרטיס “כזה אני רוצה” (באנגלית)
זה מצויין ככרטיס שני לבית (הכרטיס שלי צובר נקודות אבל עם טלפון פעם בשנה…)@הכל-מלמעלה כתב בכרטיס האשראי שישראכרט ''לא מפרסמת'':
מי שמפחד מכרטיס ורוד
יכול להזמין אותו בצבע זהב
-
לידיעתכם גם למקס יש כרטיס אשראי דומה, רק שאצלם לא צריך אפי’ שקל בחודש, ועמלת המרת מט"ח מופחתת ל1% אם אני זוכר נכון, עוד מעלה שלמקס יש מוקדנים שבד"כ מספיק פעם אחת להסביר להם כל דבר, משא"כ בישראכרט שאני אישית קיבלתי שם שירות מזוויע בכל קנה מידה אפשרי.