חייגן בלוטוס למולטימדיה
-
@מוטי-ברנד כתב בחייגן בלוטוס למולטימדיה:
אני יחפש לך את המדריך זה רק בts 18
היה אצלי היום לחסימה אחד עם יאנג שהשמע נשאר אצלו בטלפון
האפליקציה תפתור לו את הבעיה?@פתוח-לשמוע כתב בחייגן בלוטוס למולטימדיה:
@מוטי-ברנד כתב בחייגן בלוטוס למולטימדיה:
אני יחפש לך את המדריך זה רק בts 18
היה אצלי היום לחסימה אחד עם יאנג שהשמע נשאר אצלו בטלפון
האפליקציה תפתור לו את הבעיה? -
@מוטי-ברנד
זה גם מוציא דרך המכשיר המקושר ע’'י בלוטוס.@לך-תדע כתב בחייגן בלוטוס למולטימדיה:
@מוטי-ברנד
זה גם מוציא דרך המכשיר המקושר ע’'י בלוטוס.למה הדגשת מוציא?
מה קורה בשיחות נכנסות בבלוטוס?
-
@לך-תדע כתב בחייגן בלוטוס למולטימדיה:
@מוטי-ברנד
זה גם מוציא דרך המכשיר המקושר ע’'י בלוטוס.למה הדגשת מוציא?
מה קורה בשיחות נכנסות בבלוטוס?
אכן, לא הצלחתי לגרום לאפליקציה לטפל בשיחות נכנסות, והן נקלטות דרך החייגן המקורי.
זה קצת דיל ברייקר מבחינתי, כי כל מה שרציתי הוא שיוצגו שמות אנשי הקשר בשיחות הנכנסות, והחייגן המובנה ממאן לעשות זאת.
מניח שביום מן הימים אדע האם זה קשור למולטימדיה הספציפית שלי (FYT), או שמא לפלאפון המיוחד שברשותי (מי שישמע… כולה 4*4 מפונצ’ר ונטול הנעה…), או בכלל ליכולות של האפליקציה מעצם בריאתה… -
אכן, לא הצלחתי לגרום לאפליקציה לטפל בשיחות נכנסות, והן נקלטות דרך החייגן המקורי.
זה קצת דיל ברייקר מבחינתי, כי כל מה שרציתי הוא שיוצגו שמות אנשי הקשר בשיחות הנכנסות, והחייגן המובנה ממאן לעשות זאת.
מניח שביום מן הימים אדע האם זה קשור למולטימדיה הספציפית שלי (FYT), או שמא לפלאפון המיוחד שברשותי (מי שישמע… כולה 4*4 מפונצ’ר ונטול הנעה…), או בכלל ליכולות של האפליקציה מעצם בריאתה…@לך-תדע כתב בחייגן בלוטוס למולטימדיה:
מי שישמע… כולה 4*4 מפונצ’ר ונטול הנעה…), או בכלל ליכולות של האפליקציה מעצם בריאתה…
לי יש Q7 ומקבל שיחות עם כל האנשי קשר בחייגן המקורי אז כנראה שזה קשור למולטימדיה שלך…
-
@לך-תדע כתב בחייגן בלוטוס למולטימדיה:
מי שישמע… כולה 4*4 מפונצ’ר ונטול הנעה…), או בכלל ליכולות של האפליקציה מעצם בריאתה…
לי יש Q7 ומקבל שיחות עם כל האנשי קשר בחייגן המקורי אז כנראה שזה קשור למולטימדיה שלך…
@דני-מערכות כתב בחייגן בלוטוס למולטימדיה:
לי יש Q7 ומקבל שיחות עם כל האנשי קשר
לרגע חשבתי שיש לך אאודי Q7…
איזו מולטימדיה יש לך? כי אצלי רואים רק את חמשת הספרות הראשונות, אנשי קשר זה כבר למפונקים…
-
@דני-מערכות כתב בחייגן בלוטוס למולטימדיה:
לי יש Q7 ומקבל שיחות עם כל האנשי קשר
לרגע חשבתי שיש לך אאודי Q7…
איזו מולטימדיה יש לך? כי אצלי רואים רק את חמשת הספרות הראשונות, אנשי קשר זה כבר למפונקים…