הודעה activate ui
-
@ישראל כתב בהודעה activate ui:
הזמנתי את המולטימדיה מהקישור הזה
דגם T10-1 CAM 8 cores
קישור?
ואתה יכול לבדוק האם יש לך ניפוי באגים אלחוטי? -
@מיישה יש לי אפשרות של ניפוי באגים אלחוטי.
אז אפשר להתקין לך את החסימה המעולה של קיידרואיד.
-
טוב שלום,
אני עשיתי חריש עמוק על הבעיה הזאת ואלו הם התוצאות
ההודעה הזאת מראה שיש כשל בין החיבור של הממשק משתמש לאתר שממנה היא שואבת את הנתונים וזה קורה בגלל החסימה של נטפרי,
ולכן ברגע שתחברו סים לא מסונן (לא וויפי!! ועוד רגע אני יסביר את ההבדל) ההודעה הזאת תרד, ניסתי לבקש מנטפרי שיפתחו כל מיני אתרים, ועשיתי הקלטת תעבורה וכו' בתכל'ס לא הצלחנו להבין איזה כתובת צריכה להיות פתוחה נשמח באמת שמישהו ימשיך לשגע את נטפרי בעניין.
בתכל'ס הפתרון לזה הוא לחבר את המערכת לסים אפי' של נטפרי דרך וויפיי ושם זה לא עושה את הבעיה, אבל קודם לכן צריך לחבר סים לא מסונן כדי שההודעה תרד.
וכנראה הסיבה שדרך וויפי זה לא עושה את ההודעה, זה בגלל שההודעה הזאת נובעת מכך שהמערכת צריכה להיות מחוברת כביכול לאופציה שהיא תצטרך להתעדכן והיא מבקשת עדכון ואין לה אפשרות להיתחבר, וזה הפירוש של ההודעה שה UI שזה הממשק משתמש לא מוגדר, וכנראה להבנתי היא מבקשת עדכון רק כשזה מחובר לנתונים ולא דרך הוויפי.
ומהסיבה הזאת כדי להוריד את ההודעה צריך לחבר סים ולא מספיק וויפי. -
@הכהן בהקלטת תעבורה לא ראיתם איזה אתרים צריך לפתוח?
מעניין אותי למה לא הצלחתם לפתור את הבעיה.
אגב אני לא הצלחתי לעשות הקלטת תעבורה, קיבלתי הודעה בסגנון "אי אפשר להתחבר למערכת לצורך ההקלטה..."זה קצת בעייתי, כי הדרך לעשות הקלטת תעבורה באנדרואיד זה לחבר מחשב עם נטפרי ואת המולטימידה לוויפיי ואז במחשב לעשות הקלטה, אבל, אם התאוריה שלי שנכונה ובחיבור וויפיי המערכת לא מבקשת עדכונים ולכן אין את ההודעה על הבעיה אז לא בדקנו כלום.
-
@מיישה עכשיו עברתי על שרשור זה במתמחים ממה שאני מבין, בזמנו (לפני 8 חודשים) לא מצאת דרך לרוטט מולטימדיה, האם התחדש לך משהו בנושא מאז? (אולי באמצעות ניפוי באגים אלחוטי).
אני מנסה כבר שבועיים להתקין תעודת אבטחה ללא הצלחה, האפליקצייה "מתקין האישורים" קורסת ברגע שאני מגיע לשלב בחירת התעודה. אולי אם יש דרך לרוטט את המולטימדיה אני אוכל להתקין תעודת אבטחה ברמת מערכת וזה יפתור את כל הבעיה. -
אצלי הבעיה נפתרה!!!!!!!! איך?? פשוט, הכנסתי סים לא מסונן ואז ההודעה ירדה, ולאחר מכן התקנתי את 'קיידרואיד' והכנסתי חזרה את הסים המסונן של נטפרי (שדרך אגב הוא רק לוויז) וזהו!!!
תודה ל @מיישה
@ישראל כתב בהודעה activate ui:@הכהן אצלי יש, לא יודע אם אצלך.
בכל מקרה אנסה בהמשך ואעדכן.
הבעיה שלי שלא הצלחתי להתקין תעודת אבטחה בגלל שהאפליקציה "מתקין האישורים" קורסת כשאני מנסה להתקין.דבר ראשון, הסיבה שאתה לא מצליח להתקין את האישורים כי יש בעיה עם המנהל קבצים שמגיע עם הT10 תוריד מ'מתמחים' מנהל קבצים אחר ואז זה יעבוד, ככה גם אצלי זה היה,
ובכל אופן לא יעזור לך להתקין תעודת אבטחה כדי לפתור את הבעיה, -אצלי הבעיה לא נפתרה אחרי שהתקנתי תעודת אבטחה. -
@הכהן כתב בהודעה activate ui:
דבר ראשון, הסיבה שאתה לא מצליח להתקין את האישורים כי יש בעיה עם המנהל קבצים שמגיע עם הT10 תוריד מ'מתמחים' מנהל קבצים אחר ואז זה יעבוד, ככה גם אצלי זה היה,
כבר מלכתחילה התקנתי את הסייר ES בגלל שהוא יותר נוח ועדיין לא הצלחתי להתקין את תעודת האבטחה. באיזה סייר אתה השתמשת שהצלחת?
בכל מקרה אני לא מבין איך סייר אחר אמור לעזור אם אי אפשר להתקין בכלל דרך סייר הקבצים, אלא רק דרך ההגדרות.
לגבי הקיידרואיד אני עדיין מתלבט כי אני כן רוצה שיהיה לי דפדפן במכשיר. -
@הכהן כתב בהודעה activate ui:
דבר ראשון, הסיבה שאתה לא מצליח להתקין את האישורים כי יש בעיה עם המנהל קבצים שמגיע עם הT10 תוריד מ'מתמחים' מנהל קבצים אחר ואז זה יעבוד, ככה גם אצלי זה היה,
כבר מלכתחילה התקנתי את הסייר ES בגלל שהוא יותר נוח ועדיין לא הצלחתי להתקין את תעודת האבטחה. באיזה סייר אתה השתמשת שהצלחת?
בכל מקרה אני לא מבין איך סייר אחר אמור לעזור אם אי אפשר להתקין בכלל דרך סייר הקבצים, אלא רק דרך ההגדרות.
לגבי הקיידרואיד אני עדיין מתלבט כי אני כן רוצה שיהיה לי דפדפן במכשיר.תנסה מנהל קבצים+ פרימיום של @YKingsmart התותח.