נתקע לי במכס פאנל למולטימדיה [ללא מערכת וללא כבל] מה עושים?
-
הזמנתי מעלי פאנל בלבד וקיבלתי הודעה שנתקע לי במכס וצריך אישור משרד התחבורה - חשוב לי לציין שנראה לי שבאותה חבילה הכניסו לי גם בורג סיליקון לפנצ’ר שהזמנתי
מה עושים רוצים 75 ש"ח + מע"מ לטיפול והם כותבים שרב הדברים לא משוחררים בסוף
יש דרך לחלץ משם?
@מיישה @EBA המומחים לענייני מכס ועוד…
תכל’ס אולי כדאי להזמין מחדש פאנל שעולה 50 ש"ח לעומת 88 שהמכס רוצים השאלה האם יש דרך למנוע מראש את הסיבוך עם המכס [למשל אם המוכר יכתוב משהו אחר?] -
הזמנתי מעלי פאנל בלבד וקיבלתי הודעה שנתקע לי במכס וצריך אישור משרד התחבורה - חשוב לי לציין שנראה לי שבאותה חבילה הכניסו לי גם בורג סיליקון לפנצ’ר שהזמנתי
מה עושים רוצים 75 ש"ח + מע"מ לטיפול והם כותבים שרב הדברים לא משוחררים בסוף
יש דרך לחלץ משם?
@מיישה @EBA המומחים לענייני מכס ועוד…
תכל’ס אולי כדאי להזמין מחדש פאנל שעולה 50 ש"ח לעומת 88 שהמכס רוצים השאלה האם יש דרך למנוע מראש את הסיבוך עם המכס [למשל אם המוכר יכתוב משהו אחר?] -
אולי תנסה לכתוב להם מכתב זועם, שאתה בקיא בחוקי היבוא האישי ואין להם שום עילה לעצור את החבילה
-
אולי תנסה לכתוב להם מכתב זועם, שאתה בקיא בחוקי היבוא האישי ואין להם שום עילה לעצור את החבילה
@יצחק-רשטונ עולה לי החשד שהחבילה מעוכבת בגלל הבורג סיליקון ולא בגלל הפאנל, כתבו לי שצריך בדיקה של משרד התחבורה משמע עניין בטיחותי אולי?!
-
@יצחק-רשטונ עולה לי החשד שהחבילה מעוכבת בגלל הבורג סיליקון ולא בגלל הפאנל, כתבו לי שצריך בדיקה של משרד התחבורה משמע עניין בטיחותי אולי?!
-
@דוד-שמש
לא שמעתי עדיין על בורג סיליקון שנתקע. מעניין.
עריכה: עכשיו שמעתי… @פתוח-לשמוע@Klonimoos כתב בנתקע לי במכס פאנל למולטימדיה [ללא מערכת וללא כבל] מה עושים?:
לא שמעתי עדיין על בורג סיליקון שנתקע
לא נתקע אבל מעכבים לבדיקה [קרה לי]
-
@Klonimoos כתב בנתקע לי במכס פאנל למולטימדיה [ללא מערכת וללא כבל] מה עושים?:
לא שמעתי עדיין על בורג סיליקון שנתקע
לא נתקע אבל מעכבים לבדיקה [קרה לי]
@פתוח-לשמוע יש סיכוי שיבדקו גם בלי שאשלם או שזה אבוד [עלי אקספרס אמור להחזיר לי כסף ע"ז או על תשלום המכס?]
-
@פתוח-לשמוע יש סיכוי שיבדקו גם בלי שאשלם או שזה אבוד [עלי אקספרס אמור להחזיר לי כסף ע"ז או על תשלום המכס?]
@דוד-שמש לי בדקו ושחררו [אבל לא דרשו כסף]
-
@דוד-שמש לי בדקו ושחררו [אבל לא דרשו כסף]
@פתוח-לשמוע כתב בנתקע לי במכס פאנל למולטימדיה [ללא מערכת וללא כבל] מה עושים?:
לי בדקו ושחררו
כתבת להם משהו או מעצמם, כי לפי מה שכתבו לי צ’יטה כל עוד ואני לא משלם זה נשלח לבדיקה
-
@פתוח-לשמוע כתב בנתקע לי במכס פאנל למולטימדיה [ללא מערכת וללא כבל] מה עושים?:
לי בדקו ושחררו
כתבת להם משהו או מעצמם, כי לפי מה שכתבו לי צ’יטה כל עוד ואני לא משלם זה נשלח לבדיקה
@דוד-שמש מעצמם אבל זה היה דואר ישראל
-
זה כבר נהייה לגמרי שערוריה
הם עוצרים כל מה שבא להם ללא שום סיבה הגיונית
צריך לעשות עם זה משהו -
@אבי-KIA לי צ’יטה עדיין מתעקשים שאשחרר מהמכס 88 ש"ח יותר ממחיר הפאנל והבורג סיליקון שיש שם
דורשים בדיקה של משרד התחבורה@דוד-שמש כתב בנתקע לי במכס פאנל למולטימדיה [ללא מערכת וללא כבל] מה עושים?:
לי צ’יטה עדיין מתעקשים שאשחרר מהמכס 88 ש"ח יותר ממחיר הפאנל והבורג סיליקון שיש שם
דורשים בדיקה של משרד התחבורהתתקשר אליהם ותגיד להם בטון ברור שאתה יודע מה יש בחבילה ואין שום סיבה לעצור את זה
אחרי שהנציג/ה יבלבלו את המח תגיד להם בזה הלשון
"לא הבנתי על מה הוויכוח ? מדבור בחלקי פלסטיק פשוטים ולא בשום דבר שמצריך אישור! אני מקווה שאת/ה מבינ/ה לבד שזה הזוי שאני בכלל צריך להתקשר אליכם!בעזרת השם תראה ישועות