מה עושים אחרי פגיעה קשה בתאונה
-
שלום נהגים.
מכר שלי נפגע קשה מאוטובוס.
הוא היה הולך רגל ונפגע מאוטובוס של חברת אקסטרה.
הוטלה עלי המשימה לנהל את המשפטי ביטוח ותאונה.
אין לי מושג איך מתחילים
למי פונים? מה עושים?
כל הכוונה ומידע יסייע
תודה מראש@עומר דבר ראשון מחפשים המלצה על עו"ד טוב לנזקי גוף תעבורה [במודיעין עילית למשל יש את בנימין חסיד].
ודבר ראשון [כן, במקביל ל"דבר ראשון" הקודם] מחפשים ושומרים כמה שיותר עדויות, תדפיסי רב קוים, מצלמות, מסמכים רפואיים, וכל פיפס שיכול איכשהו להיות קשור לתאונה. -
@עומר דבר ראשון מחפשים המלצה על עו"ד טוב לנזקי גוף תעבורה [במודיעין עילית למשל יש את בנימין חסיד].
ודבר ראשון [כן, במקביל ל"דבר ראשון" הקודם] מחפשים ושומרים כמה שיותר עדויות, תדפיסי רב קוים, מצלמות, מסמכים רפואיים, וכל פיפס שיכול איכשהו להיות קשור לתאונה.@EBA כתב במה עושים אחרי פגיעה קשה בתאונה:
מחפשים ושומרים כמה שיותר עדויות, תדפיסי רב קוים, מצלמות, מסמכים רפואיים, וכל פיפס שיכול איכשהו להיות קשור לתאונה
תודה על המענה.
הארוע היה עם משטרה. האם עדיין צריך ללקט ראיות? למרות שהארוע מוכר?
(במילים אחרות, אני שואל, מה התועלת בחומרים שאאסוף. זה “הוכחה” שהיה כזה אירוע?) -
@עומר דבר ראשון מחפשים המלצה על עו"ד טוב לנזקי גוף תעבורה [במודיעין עילית למשל יש את בנימין חסיד].
ודבר ראשון [כן, במקביל ל"דבר ראשון" הקודם] מחפשים ושומרים כמה שיותר עדויות, תדפיסי רב קוים, מצלמות, מסמכים רפואיים, וכל פיפס שיכול איכשהו להיות קשור לתאונה. -
@EBA כתב במה עושים אחרי פגיעה קשה בתאונה:
מחפשים ושומרים כמה שיותר עדויות, תדפיסי רב קוים, מצלמות, מסמכים רפואיים, וכל פיפס שיכול איכשהו להיות קשור לתאונה
תודה על המענה.
(במילים אחרות, אני שואל, מה התועלת בחומרים שאאסוף. זה “הוכחה” שהיה כזה אירוע?) -
@עומר כתב במה עושים אחרי פגיעה קשה בתאונה:
כן. יש לכם דו"ח של המשטרה? דו"ח פעולה של השוטרים? מסמכי גביית עדויות?
@גיל כתב במה עושים אחרי פגיעה קשה בתאונה:
יש לכם דו"ח של המשטרה? דו"ח פעולה של השוטרים? מסמכי גביית עדויות?
לא. אבל יש לי מספר של הקצין שאחראי על האירוע.
מה לבקש ממנו? את הרשימה שכתבת?@גיל כתב במה עושים אחרי פגיעה קשה בתאונה:
דו"ח של המשטרה? דו"ח פעולה של השוטרים? מסמכי גביית עדויות?
-
@גיל כתב במה עושים אחרי פגיעה קשה בתאונה:
יש לכם דו"ח של המשטרה? דו"ח פעולה של השוטרים? מסמכי גביית עדויות?
לא. אבל יש לי מספר של הקצין שאחראי על האירוע.
מה לבקש ממנו? את הרשימה שכתבת?@גיל כתב במה עושים אחרי פגיעה קשה בתאונה:
דו"ח של המשטרה? דו"ח פעולה של השוטרים? מסמכי גביית עדויות?
@עומר כתב במה עושים אחרי פגיעה קשה בתאונה:
יש לי מספר של הקצין שאחראי על האירוע.
מה לבקש ממנו? את הרשימה שכתבת?כן, כל חומר שיסכימו לתת לך. ובנוסף את רשימת הקניות שנתן לך @EBA .
כלל אצבע - בראיות, כל המוסיף הרי זה משובח.
(אתה גם אף פעם לא יכול לדעת איזה ראיות “יפלו” בדרך, ואיזה ראיות יהיו שוות זהב נגד טענות של הצד השני)