המלצה למצלמה וחיישני רוורס איכותיים בעליאקספרס
-
@נהג-תפרן אתה יכול לקנות את שניהם אחד מתחבר עם ברגים ואחד עם קידוח רק תקנה סוג 1080 כדי שיהיה יותר איכותי…
@דני-מערכות
הברגים או הקידוח - מה יותר נוח להתקנה ומה יותר אסתטי?
חוץ מזה, אני רואה שרק 352 קנו את זה, זה אומר משהו? -
@דני-מערכות
@דני-מערכות
@נהג-תפרן הקידוח יותר מורכב להתקנה וישב יותר חזק השני התקנה ממש פשוטה וגם יושב בסדר הייתי הולך עליו
-
@נהג-תפרן מצלמת דרך או מצלמת רוורס?
חיישני רוורס@דני-מערכות כתב בהמלצה למצלמה וחיישני רוורס איכותיים בעליאקספרס:
@נהג-תפרן מצלמת דרך או מצלמת רוורס?
חיישני רוורספתחתי עכשיו את הקישור של החיישנים, נגמר שם המלאי בצבע שלי [זהב שמפניה]
יש המלצה על מוכר נוסף? -
@נהג-תפרן הקידוח יותר מורכב להתקנה וישב יותר חזק השני התקנה ממש פשוטה וגם יושב בסדר הייתי הולך עליו
@דני-מערכות כתב בהמלצה למצלמה וחיישני רוורס איכותיים בעליאקספרס:
הקידוח יותר מורכב להתקנה
במה הוא כ’'כ מורכב?
-
הקידוח יותר מורכב להתקנה
במה הוא כ’'כ מורכב?
-
@דני-מערכות @אבי-ים
החלטתי ללכת על ההוא עם הברגים,
רגע לפני שאני קונה, רציתי לוודא שזה אכן מתאים לסיויק 2008 סדאן?@נהג-תפרן כתב בהמלצה למצלמה וחיישני רוורס איכותיים בעליאקספרס:
החלטתי ללכת על ההוא עם הברגים
אם עדיין לא קנית, אני מציע לך לשקול שוב, גם בגלל שזווית ראיה במצלמת רוורס חשובה מאד. הזווית האופטימלית היא גם לראות את הטמבון וגם למרחוק (למשל ביציאה מחניה באלכסון) ואני לא בטוח שזה המצב במצלמת הברגים. במצלמה הקדוחה כמדומני המצב יותר טוב.
@מאיר בזה שצריך לקדוח חור ולא רק להכניס בורג
אני לא חושב שזה שיקול מספק בשביל לבחור בברגים בגלל שבמצלמה עם הקידוח יש יתרון של זוית ראיה ויציבות. בנוסף במוברגת היא יכולה לזוז למשל ע״י טרמפיסטים כפי שציין @אבי-ים ולא רק שהיא מתרופפת מזה אלא שע"י התזוזה עלולים גם להתבלבל במרחקים ולייצר נזק.
הייתה לי מצלמה עם ברגים, והדברים שציינתי הציקו לי, וכיום בזכות @מוטי-ברנד היא למסירה…
-
@נהג-תפרן כתב בהמלצה למצלמה וחיישני רוורס איכותיים בעליאקספרס:
החלטתי ללכת על ההוא עם הברגים
אם עדיין לא קנית, אני מציע לך לשקול שוב, גם בגלל שזווית ראיה במצלמת רוורס חשובה מאד. הזווית האופטימלית היא גם לראות את הטמבון וגם למרחוק (למשל ביציאה מחניה באלכסון) ואני לא בטוח שזה המצב במצלמת הברגים. במצלמה הקדוחה כמדומני המצב יותר טוב.
@מאיר בזה שצריך לקדוח חור ולא רק להכניס בורג
אני לא חושב שזה שיקול מספק בשביל לבחור בברגים בגלל שבמצלמה עם הקידוח יש יתרון של זוית ראיה ויציבות. בנוסף במוברגת היא יכולה לזוז למשל ע״י טרמפיסטים כפי שציין @אבי-ים ולא רק שהיא מתרופפת מזה אלא שע"י התזוזה עלולים גם להתבלבל במרחקים ולייצר נזק.
הייתה לי מצלמה עם ברגים, והדברים שציינתי הציקו לי, וכיום בזכות @מוטי-ברנד היא למסירה…
-
@מאיר
עדיין לא קניתי, מקבל את העצה שלך
כמו"כ אשמח אם למישהו יש קישור לחיישני רוורס איכותיים מנסיון!! בצבע זהב שמפניה -
@דני-מערכות
עכשיו מצאתי את המוצר הזה
שמשלב מצלמה עם 2 חיישנים שמכסים את כל השטח של הרכב
מישהו מכיר את המוצר או לחילופין את המוכר?
האם זה אמין ועובד טוב?@נהג-תפרן
יש לך פה יותר זול
זה נראה מוצר זבל (בלי להכיר)
מצלמה פשוטה מאוד והחיבור לבגאז’ יהיה חיצוני מה שיגרור את כל הבעיות שכתבו לך למעלה
ובנוסף יש לו רק 2 חיישנים כך שהוא לא מכסה את הצדדים שזה חשוב לחניות או למכשול צר כמו עמוד…