עזרה לאחר התקנת קיידרואיד
-
@דוד-שמש תכנס להגדרות יצרן יש לך דגם רכב ותבחר את החברה של הקנבס שלך ואת הדגם של הרכב (שים לב במערכת T10 צריך להגדיר א זה רק בחיבור לאינטרנט אפ’ של נטפרי)
ובמזויף אפשר אפ’ בלי אינטרנט -
-
@דוד-שמש בדרך כלל כן ואם לא תשאל את המוכר שמכר לך מה צריך להגדיר בדיוק
@דני-מערכות אתה עונה כ"כ יפה ואני מעיז לשאול שוב
נכנסתי להגדרות שם והוא לא נותן לי להגדיר אני מעלה צילום מסך לאחר תרגום [הייתי מחובר לרשת סים בתוך המולטימדיה של ווייז בלבד נטפרי עם קיידרואיד קשור?]
זה הקנבס שכנראה יש לי
זה מה שכתב לי
-
@דני-מערכות אתה עונה כ"כ יפה ואני מעיז לשאול שוב
נכנסתי להגדרות שם והוא לא נותן לי להגדיר אני מעלה צילום מסך לאחר תרגום [הייתי מחובר לרשת סים בתוך המולטימדיה של ווייז בלבד נטפרי עם קיידרואיד קשור?]
זה הקנבס שכנראה יש לי
זה מה שכתב לי
@דוד-שמש כתב בעזרה לאחר התקנת קיידרואיד:
חלק מהתמונות חסומות לי
אם יש לך מערכת T10 אתה צריך להכנס להגדרות יצרן עם הקוד 123456 ובאפשרות הראשונה (נראה לי בחירת דגם ) יש לך שם להגדיר את הקנבס אני לא בטוח לגבי החברה של הקנבס שלך אבל תנסה רסיה
ולגבי האינטרנט של וויז לבד לא טוב צריך להוריד את זה -
@דוד-שמש כתב בעזרה לאחר התקנת קיידרואיד:
חלק מהתמונות חסומות לי
אם יש לך מערכת T10 אתה צריך להכנס להגדרות יצרן עם הקוד 123456 ובאפשרות הראשונה (נראה לי בחירת דגם ) יש לך שם להגדיר את הקנבס אני לא בטוח לגבי החברה של הקנבס שלך אבל תנסה רסיה
ולגבי האינטרנט של וויז לבד לא טוב צריך להוריד את זה@דני-מערכות יש לי את החיקוי TS10 משהו כזה נכנסתי עם קוד 8888
להתחבר בויי פיי לסטיק נטפרי גוגל מספיק?
הוא כלל לא נתן לי ללחוץ על כלום כאילו תמונה -
@דני-מערכות יש לי את החיקוי TS10 משהו כזה נכנסתי עם קוד 8888
להתחבר בויי פיי לסטיק נטפרי גוגל מספיק?
הוא כלל לא נתן לי ללחוץ על כלום כאילו תמונה -
@דוד-שמש אם זה המזויף אז אתה לא צריך אינטרנט בכלל
(אחד הייתרונות שלה)@דני-מערכות יכול להיות שהקוד לא נכון ולכן לא נתן לעשות שינויים?
-
@דני-מערכות יכול להיות שהקוד לא נכון ולכן לא נתן לעשות שינויים?
-
@דוד-שמש הקוד נכון
מוזר שלא נתן לך לעשות שינויים
מאיפה אתה בארץ?@דני-מערכות בית שמש
-
@דוד-שמש הקוד נכון
מוזר שלא נתן לך לעשות שינויים
מאיפה אתה בארץ?@דני-מערכות שלחתי לך במייל את התמונות נראה כן קשור לרשת