מחפש חלקים ליאריס
-
שלום רב
בעקבות תאונה אני צריך כמה וכמה חלקים לטויוטה יאריס 2013 היברידימה שאני צריך לכאורה זה:
מכסה מנוע
טמבון קדמי
שני פנסים קדמיים
תושבת/2 רדיאטור
צופר
טמבון ליד דלת הנהג (לכיוון קדימה)זה ממבט שלי יתכן שיש עוד זה עדיין לפני בדיקת פחח
אשמח לעזרה איפה אני יכול להשיג הכי בזול או לחילופין למצא יאריס כזאת שהורדה מהכביש
ייש"כ לכל העוזרים והמסייעים
-
@YOLEVI כתב במחפש חלקים ליאריס:
@גיל יש מצב אתה מנסה לברר בכולל או משהו? הוא טוען שיש לו הרבה לקוחות מרוצים מרכסים
אחותי קצת חוששת להשים שם את היאריס לכמה ימים לאחר ששמעה סיפורים על החלפת סוללה ושיכפול מפתחות ואז לאחר כמה ימים גניבה
אני יוצא לשם עכשיו, אשאל בשבילך בכיף. הצצתי בביקורות של גוגל ונראה שיש לו ביקורות מצויינות.
נשתמע. -
בעיני ראיתי גניבת סוללה לפריוס באחד הכפרים …
אומנם לא מדובר באותו מוסך אבל בחיים לא הייתי משאיר רכב וכ"ש היברידי אצל הדומים לחמור בלי השגחה …אני אישית באופן כללי לא ממליץ לטפל ברכב אצלהם, הבעיה שלגבי פחחות ברכב זול לפעמים פער המחיר של התיקון לא משאיר אופציה אחרת מלבדם
-
בעיני ראיתי גניבת סוללה לפריוס באחד הכפרים …
אומנם לא מדובר באותו מוסך אבל בחיים לא הייתי משאיר רכב וכ"ש היברידי אצל הדומים לחמור בלי השגחה …אני אישית באופן כללי לא ממליץ לטפל ברכב אצלהם, הבעיה שלגבי פחחות ברכב זול לפעמים פער המחיר של התיקון לא משאיר אופציה אחרת מלבדם
-
@יצחק-רשטונ פה זה לא איזה כפר זה מוסך רשמי ממש החשש שלי הוא יותר מהחלפת סוללה, דבר שטפשר להשים לב אלי רק לאחר זמן, יש אפשרות לסמן אותה איכשהו? הבנתי שהסוללה זה לא מה שרואים ליד המנוע
מדובר פה על להשאיר את האוטו כמה ימים…
שאלתי כפי שביקשת ולא מצאתי לקוחות שלו. אבל אני רוצה לשאול - היא מתכוונת להשאיר אצלו את הרכב? איך הוא יגנוב לה את הסוללה מול העיניים? צריך לפרק בשביל זה חצי תא מטען… גם המפתח אמור להישאר אצלה במצב הזה, בטח שלא להספיק לשכפל אותו…
ולא שאני מתומכי הטיפולים אצל מיעוטים… -
שאלתי כפי שביקשת ולא מצאתי לקוחות שלו. אבל אני רוצה לשאול - היא מתכוונת להשאיר אצלו את הרכב? איך הוא יגנוב לה את הסוללה מול העיניים? צריך לפרק בשביל זה חצי תא מטען… גם המפתח אמור להישאר אצלה במצב הזה, בטח שלא להספיק לשכפל אותו…
ולא שאני מתומכי הטיפולים אצל מיעוטים…