יונדאי אינסטרואיד - חשמלית במחיר שפוי?! (
)
-
באו נעשה רגע סדר
יש ליונדאי חשמלית עירונית קטנה [משהו בסדר גודל של יונדאי I10 אבל חשמלית] שנקראת יונדאי אינסטר [לא מצליח לעלות תמונה] שזה רכב שכבר קיים.
והתמונות הנל הם כנראה של איזה גירסת תעמולה לדגם שנועדו בעיקר למשוך תשומת לב -
@יצחק-רשטונ
אכן ואכן.זו אמא-אינסטר:
-
תעשה סקר חדש אחרי שיגמרו להרכיב את כל החיפויים…
-
@לך-תדע וואו ביוטיפול!!
עיצוב רטרו חדשני- מדהים. -
@גיל כתב ביונדאי אינסטרואיד - חשמלית במחיר שפוי?! (
):
@לך-תדע אגב מה זה הטסות הקדמיות האלו? “המשחק בקוביא”…
לא יודע למה, אבל דווקא הצמיג (באחורי הוא יותר ברור, אבל כנראה זהה לקדמי) הרבה יותר מלהיב אותי…
(צחק בצד, כשהגלגל בתנועה הטסה כנראה תראה הרבה יותר נורמטיבית).
-
@לך-תדע כתב ביונדאי אינסטרואיד - חשמלית במחיר שפוי?! (
):
לא יודע למה, אבל דווקא הצמיג (באחורי הוא יותר ברור, אבל כנראה זהה לקדמי) הרבה יותר מלהיב אותי…
גם על הצמיגים יש לי שאלה שלא שאלתי - איפה החריצים לניקוז מים? מה זה הקוביות האלו (שוב?!) שם. זה נראה כאילו המעצב של הרכב לא הגיע מקוריאה אלא מאזור מזרח אירופה…
(צחק בצד, כשהגלגל בתנועה הג’אנט.טסה כנראה יראו הרבה יותר נורמטיבי)
מסכים בהחלט, אבל אני בטוח שתסכים איתי שחלק ניכר מהניראות של הרכב זה כשהוא נייח…
-
Pirelli P-ZERO…
):
מסכים בהחלט, אבל אני בטוח שתסכים איתי שחלק ניכר מהניראות של הרכב זה כשהוא נייח…
ועוד איך מסכים, לא מאמין שיש שם בכלל מנוע…
כנ"ל עוד כמה רכיבים נחוצים כמו מזגן וכריות אויר… -
אם היו נותנים לי 2000 שקל ואת הרכב הייתי לוקח את ה2000 ומשאיר להם את הרכב…
@לך-תדע כתב ביונדאי אינסטרואיד - חשמלית במחיר שפוי?! (
):
מכוער כמו ממותה!
אני מוחה!
ממותה חיה מאוד יפה!!
-
חברים אם היה מדובר על רכב שנועד להיות יום אחד באולמות התצוגה, בשביל שהלקוח יבוא ויבחר אחד כזה, הייתי מסכים איתכם על הזעזוע שלכם מהנראות.
אבל לא מדובר על רכב כזה אלא על רכב קונספט, וככזה היצרן כיוון לדעתי יפה להתאמה מרבית, ואסביר: כשאתה לוקח רכב שנראה מקדימה כמו קיה סול והחיתוך האחורי מזכיר סוזוקי איגניס, אין לך (אדם מהשורה) הרבה מה לעשות כדי לא להתבייש מ’הקופסא’ איתה אתה מסתובב.
וכאן בא המעצב, המוכשר (יש לומר) ולקח רכב בנאלי אותו הפך ליצירת מופת שממש מתאימה למשחקי וידיאו וחובבי העיצוב הנועז.
אז האם הייתי מסתובב אם כזה רכב? הממ… התשובה ברורה, לא!
אבל אין ספק שהמעצב הזה מוכשר, באומנות לא צריך שיהיה יפה צריך שהמסר יהיה מובן. (אפי’ תשאלו את @לך-תדע איך למען השם כותבים את המלל הזה שעל בקבוק היין!? מה זה טעם דובדבן חרוך אותו הרגיש היינן? ואיזה טעם זה סתיו עלי שלכת!!! ) -
):
גם על הצמיגים יש לי שאלה שלא שאלתי - איפה החריצים לניקוז מים? מה זה הקוביות האלו (שוב?!)
צמיגי מרוץ
למסלול יבש