עזרה בטיפולים לרכב
-
היי קניתי לפני 3 חודשיים הונדה סיוויק 2011,לרכב יש 155 אלף קילומטר ולבחור שקניתי ממנו אין ספר טיפולים או היסטוריית טיפולים, אני רוצה לשמור על הרכב הזה טוב כי הוא באמת במצב מדהים לשנה שלו, איזה טיפולים אני צריך לעשות לרכב כדי שהוא ישאר שמור (בגלל הקילומטראז) ואיך אני עוקב על הטיפולים מעכשיו? אשמח לעזרה
-
@TripalPro קודם כל, תתחדש (באיחור של 3 חודשים
).
אפשר לתת לך עצות למכביר, אבל אני הייתי אומר לך בפשטות את מה שאני עשיתי תמיד בעצמי -
אתה מרים טלפון למוסך מורשה הונדה הקרוב אליך, אתה יכול לבדוק כאן לפי האיזור שלך בדיוק, תתן להם מספר רכב ויקפוץ להם לבד במחשב איזה טיפולים הרכב צריך לעשות לפי הק"מ שתתן להם. תוכל גם לבקש ספר טיפולים, דהיינו לא ההיסטוריה של הרכב שלך, אבל איזה טיפולים צריך לעשות באיזה ק"מ. אמור להיות להם דבר כזה אפילו לשנתון 2011.
בהצלחה! -
@TripalPro כתב בעזרה בטיפולים לרכב:
איזה טיפולים אני צריך לעשות לרכב כדי שהוא ישאר שמור (בגלל הקילומטראז) ואיך אני עוקב על הטיפולים מעכשיו?
קודם כל כדי שהוא ישאר שמור אתה בעיקר צריך לסוע רגוע ובזהירות .
מעבר לזה אתה צריך להקפיד על טיפול כל עשר אלף ק"מ [שמן, פילטר שמן ופילטר אוויר] ובנוסף כדאי לבדוק את מצב הפלאגים ופילטר המזגן ושאין נזילת שמן מהאטם שסתומים .
אפשר גם לבדוק בספר רכב אם צריך להחליף ומתי, שמן ברקס, שמן גיר, פילטר דלק, נוזל קירור וכדו’ אלו דברים שבדרך כלל צריך להחליף בתקופות מסויימות אבל הרבה אנשים לא מחליפים וזה דיי תלוי בך כמה אתה רוצה להשקיע על האחזקה. -
@גיל כתב בעזרה בטיפולים לרכב:
אתה מרים טלפון למוסך מורשה הונדה הקרוב אליך, אתה יכול לבדוק כאן לפי האיזור שלך בדיוק
היום יש טכנולוגיה כזו שאפשר להתקשר גם למי שרחוק, לא רק למי שקרוב…
הרי כמובן שהוא לא יעשה טיפול בפועל במורשה הונדה לרכב 2011, אלא רק יתקשר לברר, וזה יעבור גם במורשה שבאילת, אם יש. -
@יצחק-רשטונ כתב בעזרה בטיפולים לרכב:
מעבר לזה אתה צריך להקפיד על טיפול כל עשר אלף ק"מ
בהונדה כל 15 אלף ק"מ
ולגבי שמן גיר זה דחוף בהונדה לשמור על הגיר לאורך זמן -
@EBA היקר!
@EBA כתב בעזרה בטיפולים לרכב:
היום יש טכנולוגיה כזו שאפשר להתקשר גם למי שרחוק, לא רק למי שקרוב…
הרי כמובן שהוא לא יעשה טיפול בפועל במורשה הונדה לרכב 2011, אלא רק יתקשר לברר, וזה יעבור גם במורשה שבאילת, אם יש.ברור שהמערכת היא אותה מערכת, אבל עצה טובה קמ"ל לדבר עם המורשה הקרוב. אני נהגתי כך, כי אח"כ רציתי פלאגים מקוריים שמחזיקים 90K ק"מ לפי הנחיות יצרן, ולכן לא נסעתי לאילת להביא אותם…
תודה עלדבריך.
-
פוסט זה נמחק!
-
@EBA היקר 2X !
@EBA כתב בעזרה בטיפולים לרכב:
בעז"ה אני מגיע בפסח לרכסים, נעשה שם היכרות, וכשתבין מי אני אני אוכל להמשיך לחלק לך פלפלים בלי שתיפגע…
ח"ו להיפגע. מחכה לך. אומנם קטניות לא נגיש לך…
אבל יש דברים שכן תוכל לאכול אצלי…
(למנהג עדתי)
קבענו!
1/8