בדיקה לפני קניה , מכון או מוסכניק?
-
@EBA כתב בבדיקה לפני קניה , מכון או מוסכניק?:
לדעתי מוסכניק
בתנאי שהוא עושה את הבדיקה כמו שצריך, בתקופה האחרונה מכרתי רכב והקונה בדק במוסך ולדעתי חצי מהדברים לא בדק (מצבר וכו’), ועוד אחד אצלנו בכולל עשה בדיקה במוסך (לא יהודי) והיה עשן מהמנוע ואמר לו שזה בסדר בתחילת נסיעה ואח"כ התברר לו שהלך מנוע.
-
@EBA כתב בבדיקה לפני קניה , מכון או מוסכניק?:
בדיקת מכון לא תעזור לך. יהיה כתוב “שמן כהה, בלאי דיסקיות, לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה”, מה יעזור לך?
מאוד יעזור! זה יהיה סיבה להוריד במחיר בלי למצמץ…
אא’'כ אתה המוכר של האוטו…
אני חושב שכדאי לקחת למכון, להתמקח, ובמקביל לשלוח למישהו שמבין / מוסכניק את הבדיקה שידע להסביר לך את המשמעות האמיתית של תוצאות הבדיקה.@יוני כתב בבדיקה לפני קניה , מכון או מוסכניק?:
יש לי חבר שאמר לי שאבא שלו הולך למכון שמוציא לו בדיקה כולל אחוזים וכולל הכל ואומר לו כמה הרכב שווה
בקומפיוטסט עושים את זה יש להם כמה סניפים
-
הכי חשוב בפריוס לבדוק סוללה
-
@תלת-גוונא כתב בבדיקה לפני קניה , מכון או מוסכניק?:
בקומפיוטסט עושים את זה יש להם כמה סניפים
אז א"כ @קיהסיד יש לך תשובה
-
@תלת-גוונא כתב בבדיקה לפני קניה , מכון או מוסכניק?:
מאוד יעזור! זה יהיה סיבה להוריד במחיר בלי למצמץ…
אא’'כ אתה המוכר של האוטו…
אני חושב שכדאי לקחת למכון, להתמקח, ובמקביל לשלוח למישהו שמבין / מוסכניק את הבדיקה שידע להסביר לך את המשמעות האמיתית של תוצאות הבדיקה.לענ"ד ברכב הנידון אין את התועלת שהזכרת גם טויוטה וגם 2016 הבנ"א לא מתכוון למכור בונבוניירה הוא מוכר רכב שנוסע טוב וגם אם יש שמן כהה או בלאי דסקיות וגם אם יגלו בבדיקה שהוחלף הטמבון או הדלת המחיר לא ישתנה גם ככה יש לה שוק והוא יתקדם לקונה הבא בתור (אא"כ הוא לחוץ למכור ואז כל תירוץ תוכל להוריד אותו )
הבדיקה נותנת יותר ברכבים בשנתונים יותר מתקדמים שהבנ"א מוכר/קונה אותה בתור רכב חדש/ שמור שכל שריטה או החלפת חלק קוסמטי היא פרמטר במחיר שם לבדיקה יש משקל במו"מ על המחיר ושם היא מומלצת מאוד
ובפרט אם הרכב הוא לא מהאמינים ביותר שיש בשוק שאז זה די חובה בשביל לדעת את מצב המכניקה
כך היא דעתי זכותכם לחלוק עלי -
@דובאי כתב בבדיקה לפני קניה , מכון או מוסכניק?:
לענ"ד ברכב הנידון אין את התועלת שהזכרת גם טויוטה וגם 2016 הבנ"א לא מתכוון למכור בונבוניירה הוא מוכר רכב שנוסע טוב וגם אם יש שמן כהה או בלאי דסקיות וגם אם יגלו בבדיקה שהוחלף הטמבון או הדלת המחיר לא ישתנה גם ככה יש לה שוק והוא יתקדם לקונה הבא בתור
נכון ולא נכון, כי בסוף זה מאד תלוי בבן אדם ובסבלנות שלו
אני למשל מכרתי רכב והם ביקשו לקחת לבדיקה ואע"פ שידעתי שהולכים לנסות לגרזן אותי אחרי הבדיקה ותכננתי לא להוריד שקל וגם הסברתי להם את זה מראש, בסופו של דבר ברגע שנסעתי כבר וטרחתי כבר לא היה לי סבלנות להמשיך להתעסק עם המכירה והכאבי ראש ובסופו של דבר ירדתי משמעותית יותר ממה שתכננתי