מחפשים רכב משפחתי ראשון
-
ערב טוב, אנחנו משפחה צעירה, זוג+1, מחפשים רכב ראשון (יד 2), לנסיעה עירונית, אמין, בטוח, וחסכוני בדלק. אין בעיה שיהיה קצת קטן, אבל ברמה שאוכל להכניס לשם עגלה ואופציה להרחבה של המשפחה לשנים הצעירות יותר.
הסתכלתי בין היתר על הI10, והI20 על הקיה פיקנטו, ועל היאריס החדשה יותר, ועל הספייס סטאר של מיצובישי. כולם נראים לי יחסית בסדר, אבל העניין הוא שבאמת אין לי ידע ברכבים ולא ראיתי את הרכבים האלו מקרוב.
מעדיף להשקיע קצת יותר, לקבל רכב שיוכל לשמש אותי גם שנים קדימה, עם ילדים נוספים בהמשך הדרך בעז"ה. בסביבות ה70 עם אופציה ל80 אם יהיה איזה משהו שווה.
בדקתי גם על היבריד, זה נראה מאד אטרקטיבי, אבל הבנתי שיש עלות החלפת סוללה גבוהה במיוחד, אז הייתי שמח לקבל את דעתכם על העניין הזה, ואופציות לכאן או לכאן.
כמובן שאני לא סגור דווקא על הדגמים שכתבתי והייתי שמח לשמוע אם יש לכם המלצות נוספות.
תודה רבה לכם, וסופ"ש נעים
-
@רפאל-מוניטו ברוך הבא לפורום
@גיל לא מתחרה בך בברוך הבא, רק כותב בשמך…
בדרך כלל כששואלים שאלה כל כך כללית, מבקשים כאן לתת קצת יותר פרטים על הצרכים שלך, כדי שהמומחים של הפורום ידעו לכוון אותך יותר טוב:
מה סדר העדיפויות מבחינת נוחות, ביצועים, אמינות, צריכת דלק?
כמה ק"מ הרכב הולך לעשות?
באיזה שנתונים אתה מתעניין?
האם אתה מעוניין דווקא בסופר מיני (בסגנון הדגמים שהזכרת)?
האם אתה מתחבר ליפניות/קוריאניות דווקא, או פתוח לאופציות אחרות?
עם תשובות להנ"ל יהיה ניתן לעזור יותר -
@עבד-נאמן כתב במחפשים רכב משפחתי ראשון:
@גיל לא מתחרה בך בברוך הבא, רק כותב בשמך…
אדרבה! אני רוצה תתחרו בי, שכולם יאמצו את המנהג הזה… יעשה רק טוב, תאמין לי…
ואגב, זו ממש לא המצאה שלי, אבל אני נוהג בה בבחינת “ואהבת לרעך כמוך” ומשתדל לקבל לפורום איך שהייתי רוצה שיקבלו אותי, בזמנו… -
אשמח לייעץ טלפונית חינם
-
@שמואל-קליין כתב במחפשים רכב משפחתי ראשון:
אשמח לייעץ טלפונית חינם
@רפאל-מוניטו
אני ממליץ בחום!!!
ידע מקצועי ואמין