בעניין ה"באגים" במולטימדיה K706 (ה"מזויפת" לשעבר)
-
חשבתי לפתוח נושא חדש בעניין הבאגים של הK706 כי יש כאלו שממליצים עליה בחום ויש כאלה (שטוענים) שמקבלים ממנה חום.
ליישב את הסתירה כבר תירץ ידידי ר’ @טכנולוג היקר שיש 2 גרסאות אחת בשם MG ואחת בשם QF והתקלות נמצאות בגרסת הMG .
אך גם אני וגם הוא לא נתקלנו בבאגים שדובר עליהם פה למרות שר’ @טכנולוג משתמש כבר מס’ שנים במערכת הזאת.
לצערי הרב אחד הבאגים המעצבנים ביותר שדווח עליהם בפורום
(לראשונה שמעתי עליו מר’ @מיישה ) הגיע לפתחיודווקא בגרסת הQF(היום נזכרתי שאומנם היה לי את גרסת הQF אבל צרבתי עליה את הסופר של הMG ככה שזה בעצם קרה לי בMG וא"כ האוקימתא של @טכנולוג שהבאגים רק בMG עדיין בעינה עומדת) , אז ברשותכם נתחיל עם הבאג הזה וננסה לפתור אותו ביחד וכמובן כל מי שיש לו כל באג אחר מוזמן להגיב כאן וננסה לפתור את זה כולנו ביחד.אז הבאג המדובר הוא שלחיצה על כפתור ההפעלה בגוף המערכת שאמור להשתיק את השמע פשוט לא עובד, לחיצה עליו גורמת להשתקה וכיבוי המסך לשבריר שנייה ואז השמע חוזר.
כמובן שזה באג מעצבן מאוד, במיוחד כשמניעים והרדיו על ווליום גבוה אז צריך להתחיל להנמיך עד שיושתק לגמרי.אז קודם כל מי שיש לו כפתורי הגה אז דרך הכפתורי הגה אפשר להשתיק גם כשיש את הבאג הזה.
בנוסף כידוע אחת המעלות הגדולות של המולטימדיה הזאת זה אופציית המחוות שאפשר להגדיר למשל שצביטת המסך תנמיך ופעולה הפוכה תגביה ואז אפשר להנמיך ממש בשנייה עד הסוף או שאפשר להגדיר שמחווה מצד שמאל לכיוון ימין (או כל מחווה אחרת) תשתיק זה אולי נשמע מעצבן אבל אחרי שמתרגלים זה ממש בדיוק כמו ללחוץ על כפתור ההשתקה, ואדרבה כאן לא צריך לכוון בדיוק ללחוץ על מיקום מסוים אלא אפשר לעשות את זה בכל מקום במסך.
עד כאן זה פלסטרים ולא באמת פתרון כדי לפתור את הבעיה יצא שהמולטימדיה שלי (אז הייתי עם עם גרסת הQF) הייתה מפורקת לכמה ימים וכשהחזרתי ראיתי שהבאג נעלם, אז מה שצריך לעשות זה לנתק את החיבור הראשי של החשמל למולטימדיה (לכמה שניות זה לא יעזור).
לכמה דקות - ניסיתי על המולטימדיה שיש לי היום (אנדרואיד 13 אמיתי, עדיין לא מוכר בפורום) וזה פתר לי את הבעיה אבל חזר אחרי כמה שעות, צריך לנסות לנתק ללילה שלם, עדיין לא ניסיתי.כדי לעזור לפתור את הבעיה אני יוסיף שעם הבאג הזה מתלווה דבר נוסף, שבכיבוי המסך (ת"כ שימוש בו כלומר שהשמע עדיין פעיל אבל המסך כבוי למניעת סינוור וכדו’ עושים את זה דרך המסך הנגלל) אז נגיעה במסך אמורה להדליק אותו אבל כשיש את הבאג הזה נגיעה במסך מדליקה אותו לחצי שנייה והוא שוב נכבה, אבל הפתרון לזה הוא פשוט - ליגוע במסך ות"כ ללחוץ על לחצן ההפעלה (זה שאמור להשתיק) ואז המסך נדלק לגמרי
@מיישה זה הזמן והמקום לתקוף את המולטימדיה הזאת מכל הכיוונים
-
@YOLEVI כתב בבעניין ה"באגים" במולטימדיה K706 (ה"מזויפת" לשעבר):
והתקלות נמצאות בגרסת הQF .
יתכן שאתה צודק אבל אני דווקא עם הqf ועל הגירסא הזאת אמרתי שלא היו לי תקלות…
(תוך כדי אני נזכר שבאחת הגירסאות כשהמכשיר היה חדש אצלי היתה בעיה שהוא לא היה מתחבר אוטומטית לבלוטוס’ אבל זה טופל באחד העדכונים לפני יותר משנה מעבר לזה כמו שאמרת לא זכור לי שום באג)
ולגופו של עניין אני כמעט ולא משתמש בכפתור הזה מכיוון שאני לוחץ דרך ההגה אבל אנסה מחר לבדוק איך אצלי
אבל הכפתור הזה בברירת מחדל לא אמור להשתיק אלא לכבות את המסך אז אולי כל ה"באג" בטעות יסודו? -
@טכנולוג כתב בבעניין ה"באגים" במולטימדיה K706 (ה"מזויפת" לשעבר):
יתכן שאתה צודק אבל אני דווקא עם הqf ועל הגירסא הזאת אמרתי שלא היו לי תקלות…
אה אז אני הפכתי את היוצרות, אני שנייה יסתכל במדריך שלך לראות מה זה הMG ומה הQF (אני לא יודע מה היה לי רק שהייתי עם גרסה כמו שלך)
עריכה: בדקתי עכשיו והפכתי בין הQF ל MG תיקנתי במדריך אבל כאמור הבאג היה לי גם בגרסה ה"טובה" יותר שהיא בעצם ה QF
ברירת מחדל לא אמור להשתיק אלא לכבות את המסך
לחיצה אמורה להשתיק ולחיצה ארוכה לכבות (זה הרי עבד ככה לפני שהבאג התבגג), אבל גם כשאני מגדיר שהוא ישתיק ולא יכבה דרך ההגדרות של הכפתורים על המולטימדיה, אז עדיין יש את הבאג (וכן אם אני מגדיר שאחד הכפתורים האחרים ישתיק אז עדיין יש את הבאג)
-
@מיישה זה הזמן והמקום לתקוף את המולטימדיה הזאת מכל הכיוונים
יותר מזה לא יכול להיות
https://rechavimzelaze.ovh/post/46076 -
@דני-מערכות ושיחזיר את המחיר שאתה קנית…
-
@דני-מערכות כתב בבעניין ה"באגים" במולטימדיה K706 (ה"מזויפת" לשעבר):
בהמשך לפה הגיע לי המולטימדיה K706 ואין לה באגים בכלל כולל לא הבאג ש @YOLEVI מדבר עליו אני אנסה לשלוח למוכר בקשה לגרסה חדשה כדי להעלות פה לכל מי שיירצה לעדכן…
כמש"כ לך שם הבאג הזה מתחיל לאחר תקופה ובהתחלה זה עובד טוב אצל כולם
-
ודווקא בגרסת הQF(היום נזכרתי שאומנם היה לי את גרסת הQF אבל צרבתי עליה את הסופר של הMG ככה שזה בעצם קרה לי בMG ןא"כ האוקימתא של @טכנולוג שהבאגים רק בMG עדיין בעינה עומדת)@טכנולוג מדגיש לך שערכתי
-
בדקתי היום כמה פעמים
זה לא באמת ראיה כי זה באג שפתאום מגיע ולא מגיע ככה עם המולטימדיה
תנסה לעדכן לmg האחרון
אני לא רוצה להפסיד את הדף הבית הנוכחי, לא ראיתי שום מולטימדיה ברמה כזאת מצד הנראות. ראיתי היום שיש לי עדכון מקוון אבל לא היה לי זמן להוריד אז אולי זה יפתור