סקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך
-
-
@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
@דורש-טוב יש עדכון.
כנס לקישור אם המחיר שהוא נותן לך זה 92$ לקדמית ואחורית לפני קופונים תוסיף את הקופונים ILCD03 ואח"כ ILSC04 זה מביא אותך לסכום של 74$- יוצא לי לפני קופונים 92.06 לאחר קופונים 76.06. מה פיספסתי?

- אם אני רוצה גם קיט חניה של מתח קבוע לדגם הספציפי הזה- z50 pro . איפה אפשר למצוא הכי זול?
- יוצא לי לפני קופונים 92.06 לאחר קופונים 76.06. מה פיספסתי?
-
@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
@דורש-טוב יש עדכון.
כנס לקישור אם המחיר שהוא נותן לך זה 92$ לקדמית ואחורית לפני קופונים תוסיף את הקופונים ILCD03 ואח"כ ILSC04 זה מביא אותך לסכום של 74$- יוצא לי לפני קופונים 92.06 לאחר קופונים 76.06. מה פיספסתי?

- אם אני רוצה גם קיט חניה של מתח קבוע לדגם הספציפי הזה- z50 pro . איפה אפשר למצוא הכי זול?
- יוצא לי לפני קופונים 92.06 לאחר קופונים 76.06. מה פיספסתי?
-
@moshebi111 לא הכנסת את הקופונים הנכונים הקופון ILCD03 נותן הנחה של 8$ והקופון ILSC04 נותן הנחה נוספת של 10$ סה"כ 18$ ואצלך יש הנחה של 16
לגבי קיט חניה כאן או במארזים כאן
רק אל תשכח קופונים לפי הסכום כאן@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
@moshebi111 לא הכנסת את הקופונים הנכונים הקופון ILCD03 נותן הנחה של 8$ והקופון ILSC04 נותן הנחה נוספת של 10$ סה"כ 18$ ואצלך יש הנחה של 16
תנסה להכניס את הקופון ILCD01 ואח"כ ILCD03
לגבי קיט חניה או במארזים
רק אל תשכח קופונים לפי הסכום )כנראה היה לי איזה קופון תקוע שם בחשבון שהוריד לי רק 16 דולר במקום 18 דולר. אכן ניסיתי דרך חשבון אחר ועבד. תודה רבה.
לגבי הקיט חניה לא עובד לי הקישור של ה"מארזים". אני מחפש קיט חניה עם המפצל פיוזים הזה והבודק פיוזים שמגיע הכל בחבילה אחת. אני לא יוד אם זה מה ששמת. אבל אם תוכל להעלות שוב קישור אני אשמח. -
תנסה להכניס את הקופון ILCD01 ואח"כ ILCD03
לגבי קיט חניה או במארזים
רק אל תשכח קופונים לפי הסכום )כנראה היה לי איזה קופון תקוע שם בחשבון שהוריד לי רק 16 דולר במקום 18 דולר. אכן ניסיתי דרך חשבון אחר ועבד. תודה רבה.
לגבי הקיט חניה לא עובד לי הקישור של ה"מארזים". אני מחפש קיט חניה עם המפצל פיוזים הזה והבודק פיוזים שמגיע הכל בחבילה אחת. אני לא יוד אם זה מה ששמת. אבל אם תוכל להעלות שוב קישור אני אשמח. -
@טכנולוג דרך אגב מבדיקה שעשיתי גם בדגם החדש החיבורים הם למעלה
אפשר להשים לב שזה החדש לפי המצלמה האחורית
-
@טכנולוג לא רוצה לשגע אותך אבל גם בישן זה למעלה
זה הישן כמו שרואים במצלמה האחוריתמצטער מכל מי שזה משגע אותו
-
@אלעזר-3 אני חושב שהעניין הוא פשוט הם שינו גם את הקדמי וגם את האחורי אבל זה לא תלוי זה בזה לפעמים אתה מקבל רק אחד מהם חדש ולפעמים שניהם חדשים
-
@moshebi111 הקיט שצירפתי זה הקיט המקורי והוא כולל בתוכו פיוז עם מפצל זה אותו קיט גם במארזים תראה את הראשון שם עולה 19.59$
לגבי בודק פיוזים זה בנפרד כאן או במארזים כאןפוסט זה נמחק!