סקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך
-
@הלומד-מכל-אדם בקשר לעלי אקספרס זה ממש לא נכון!
אני נכנס לאותם קישורים שוב ושוב והמחיר נשאר אותו דבר ולא עולה לי
מה שתיארת זה נטו בגלל התוספים
(על בוקינג אני די מסכים איתו)ואם כבר דיברנו בקשר לתוספי הקופונים והקשבק אז לאחרונה דיברתי כמה פעמים עם נציגים מעלי אקספרס על מנת להשיג קופונים ייחודיים לפורום שלנו (לא הרגילים שתמצא אותם בעוד אתרים אלא משהו ייחודי וספציפי עבור המוצרים המבוקשים כאן בפורום) והם אמרו לי נתון מדהים
יש כאן בשבוע אלפי כניסות לקישורים שמתפרסמים בפורום אבל בממוצע יש רכישה אחת בשבוע מתוך כל האלפים וזה לא בגלל שאנשים לא קונים אלא בגלל ש99% מחברי הפורום משתמשים בתוסף כלשהו שמשייך את הקניה בפועל אליו ויוצא מכך שתי דברים- אנחנו מאבדים את יכולת המיקוח שלנו מול עלי אקספרס כי הקניות לא מתבצעות מכאן
- יש כאן אנשים שטורחים ומשקיעים מזמנם על מנת למצוא ולהמליץ על מוצרים במחיר אטרקטיבי לכולם וכמובן שהמטרה העיקרית זה חסד אבל גם העמלה שמקבלים מעלי אקספרס היא חלק מהעניין אבל כשנוצר מצב שכולם משתמשים בתוספים הנ"ל הממליץ לא מקבל שום תגמול והמוטיבציה לעזור יורדת ולדעתי המינימום המתבקש הוא שכשמישהו נעזר באחד מהחברים כאן אז שיקנה מהקישור שלו ויכבה את התוספים שמותקנים אצלו
רק בבקשה אל תקח את זה אישי זה בכלל לא מכוון אליך כתבתי את זה רק בגלל שכבר דיברנו על התוספים אבל זה ממש לא אישי כלפי מישהו מחברי הפורום
@טכנולוג תראה מעניין מאד כי הסרתי את התוסף וזה לא שינה את המחיר, לגבי הבוקינג חבר שלי אמר את זה מנסיון
-
@טכנולוג תראה מעניין מאד כי הסרתי את התוסף וזה לא שינה את המחיר, לגבי הבוקינג חבר שלי אמר את זה מנסיון
@הלומד-מכל-אדם כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
לגבי הבוקינג חבר שלי אמר את זה מנסיון
זה נכון, וגם בחברות תעופה
בגלל זה העוילם נוהג להזמין טיסות בגלישה בסתר -
(על בוקינג אני די מסכים איתו)ואם כבר דיברנו בקשר לתוספי הקופונים והקשבק אז לאחרונה דיברתי כמה פעמים עם נציגים מעלי אקספרס על מנת להשיג קופונים ייחודיים לפורום שלנו (לא הרגילים שתמצא אותם בעוד אתרים אלא משהו ייחודי וספציפי עבור המוצרים המבוקשים כאן בפורום) והם אמרו לי נתון מדהים
יש כאן בשבוע אלפי כניסות לקישורים שמתפרסמים בפורום אבל בממוצע יש רכישה אחת בשבוע מתוך כל האלפים וזה לא בגלל שאנשים לא קונים אלא בגלל ש99% מחברי הפורום משתמשים בתוסף כלשהו שמשייך את הקניה בפועל אליו ויוצא מכך שתי דברים- אנחנו מאבדים את יכולת המיקוח שלנו מול עלי אקספרס כי הקניות לא מתבצעות מכאן
- יש כאן אנשים שטורחים ומשקיעים מזמנם על מנת למצוא ולהמליץ על מוצרים במחיר אטרקטיבי לכולם וכמובן שהמטרה העיקרית זה חסד אבל גם העמלה שמקבלים מעלי אקספרס היא חלק מהעניין אבל כשנוצר מצב שכולם משתמשים בתוספים הנ"ל הממליץ לא מקבל שום תגמול והמוטיבציה לעזור יורדת ולדעתי המינימום המתבקש הוא שכשמישהו נעזר באחד מהחברים כאן אז שיקנה מהקישור שלו ויכבה את התוספים שמותקנים אצלו
רק בבקשה אל תקח את זה אישי זה בכלל לא מכוון אליך כתבתי את זה רק בגלל שכבר דיברנו על התוספים אבל זה ממש לא אישי כלפי מישהו מחברי הפורום
@טכנולוג לפחות הפעם כבר הזמנתי מהקישור שלך…
-
@טכנולוג למיטב הבנתי שימוש במטבעות נחשב מבחינת מדיניות של אלי אקספרס וכנגזרת גם המכס כתשלום מלא ולא כהנחה וזה לא מוריד מרף מכס. ממליץ לך כן לחכות עוד קצת ולנסות לתפוס את ה50 פרו קדמי אחורי בפחות מרף מכס. ואל תזלזלו ברף מכס המעצבן הזה זה יכול להגיע ל200 ש’'ח כמו שכתבו כאן
פוסט זה נמחק! -
@הלומד-מכל-אדם על איזה מהם אתה מתכוון?
@טכנולוג אגב כמה הכי נמוך שאפשר להשיג את ה Z50PRO ?
-
@הלומד-מכל-אדם כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
ישר כח אבל אצלי זה לא מופיע…
לגבי הz50 pro תראה כאן בסייל הנוכחי קדמית ואחורית יוצא כ80$ -
@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
ואם כבר דיברנו בקשר לתוספי הקופונים
אני לא חושב שכל מה שכתבת בנושא הזה צריך להיות בספוילר הוא צריך להיות באותיות קידוש לבנה חבל מאוד שזה המצב גם לטובת משתמשי הפורום וגם לטובת נותני הקופונים אתה ומי שעוד נותן וטובתכם זהו טובתנו
-
ישר כח אבל אצלי זה לא מופיע…
לגבי הz50 pro תראה כאן בסייל הנוכחי קדמית ואחורית יוצא כ80$@טכנולוג תודה רבה , מוזר מאד שאתה לא רואה …
אגב האם כדאי להסתכן בחריגה של כמה דולרים מעל 75 במכס בשביל ה Z50 PRO ? -
@טכנולוג תודה רבה , מוזר מאד שאתה לא רואה …
אגב האם כדאי להסתכן בחריגה של כמה דולרים מעל 75 במכס בשביל ה Z50 PRO ? -
@טכנולוג תודה רבה , מוזר מאד שאתה לא רואה …
אגב האם כדאי להסתכן בחריגה של כמה דולרים מעל 75 במכס בשביל ה Z50 PRO ?@הלומד-מכל-אדם היה בחודש האחרון 3 פעמים שונות ב74.5 דולר אני ניצלתי אחת מהם ומרוצה מאוד . תחכה לקופונים וכו אם אי יראה משהו אנני יעלה לכאן
-
@הלומד-מכל-אדם היה בחודש האחרון 3 פעמים שונות ב74.5 דולר אני ניצלתי אחת מהם ומרוצה מאוד . תחכה לקופונים וכו אם אי יראה משהו אנני יעלה לכאן
@יוסף_לוי הזמנתי כבר את T800 לפני כחצי שעה בערך כדאי לבטל ולחכות? כאילו כמה הפער משמעותי?
-
@יוסף_לוי הזמנתי כבר את T800 לפני כחצי שעה בערך כדאי לבטל ולחכות? כאילו כמה הפער משמעותי?
-
@הלומד-מכל-אדם בt800e אתה מקבל 3 מצלמות
אבל בשאר הפרמטרים הz50pro טובה הרבה יותר@טכנולוג בכמה ? כאלו זה משמעותי עד כי לבטל ולחכות שאולי יירד , מה אתה אומר ?
-
@טכנולוג בכמה ? כאלו זה משמעותי עד כי לבטל ולחכות שאולי יירד , מה אתה אומר ?
@הלומד-מכל-אדם בz50 pro החיישן הרבה יותר איכותי ולכן בתנאי תאורה קשים הוא יתן תוצאות יותר טובות
בנוסף זווית הצילום שלה רחבה יותר גם במצלמה הקדמית וגם באחורית
100% שבמהלך החודש הקרוב זה יהיה פחות מ75$
אם לבטל או לא אני לא יודע זה החלטה שלך אבל אם החלטת לבטל תעשה את זה מהר כי ברגע שהמשלוח יוצא כבר אי אפשר לבטל אלא רק אחרי שתקבל אותו