סקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך
-
@המאעסטר z50 pro זו מצלמה קדמית ואחורית שברוב הסיילים עולה מעל 75$ גם ללא קיט חניה וגם בסייל הנוכחי היא עולה 84$ לקדמית ואחורית ללא קיט חניה ואנחנו עדיין מעל רף המכס
מי שבכ"ז רוצה את המצלמה הנ"ל ולא לשלם מכס יש לו כמה אפשרויות-
לקנות קדמית בלבד מתחת רף המכס מכאן ואחורית מכאן וקיט מכאן לקיט יש גם קופון 6DCK9C
אבל הפיצול הזה מייקר את הרכישה בכ20$ -
להמתין לסייל גדול (יש אחת לכמה חודשים סייל גדול ואז קדמית ואחורית יוצא מתחת 75$)
-
לקנות את הדגם המתחרה של 70mai בקישור הזה הוא עם אותו מפרט ולפעמים זול יותר (כרגע אין במלאי נקווה שיחזור בהקדם)
-
-
@טכנולוג הקיט של הZ50 לא זמין
@פתוח-לשמוע כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
מה שלא זמין זה לz50 ומה שזמין הוא לz50 pro
בזכותך הוספתי קופון לקיט 6DCK9C

-
@פתוח-לשמוע כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
מה שלא זמין זה לz50 ומה שזמין הוא לz50 pro
בזכותך הוספתי קופון לקיט 6DCK9C

-
ניסיתי לחפש על זה מידע
הגישה מרחוק למצלמה היא גם דרך מחשב?
השמירה בענן היא דרך חברה מסוימת? מה העלות?
האם חייבים להכניס סים או אפשר לתת לו ווי פיי או להוציא ממנה ווי פיי כלומר שלמולטימדיה ולמצלמה יהיה את אותה חיבור רשת
כלומר האם זה יועיל לי אם אין לי סמארטפון אלא רק מחשב עם נטפרי -
@טכנולוג משום מה עכשיו שתי הקיטים זמינים
לz50 pro אני לוקח את הימני או השמאלי? -
ועוד שאלה האם זה מחיר טוב או לחכות עוד

קדמי ואחורי קיט חניה וכרטיס של 128 ג’יגה
/item/1005008473390703.html
@טכנולוג תודה רבה על המדריך המושקע@מוטי-זהב ראשית אם ברצונך לחבר סים אתה צריך לבחור באופציה עם רכיב ה4g (לקנות אותו בנפרד יעלה לך יותר מהמצלמה)
ובקשר לשאלתך אין וייפי חייבים סים שיהיה בתוך רכיב ה4g בלבד
בנוגע למחיר אז לאחרונה כל מחירי המצלמות קצת עלו אז אני לא יודע לומר אם יהיה בעתיד הקרוב יותר זול (כמו שכתבתי למעלה אם תמתין עוד כחודש וחצי אמור להיות סייל גדול ואז כנראה שיהיה זול יותר מעכשיו) -
@מוטי-זהב ראשית אם ברצונך לחבר סים אתה צריך לבחור באופציה עם רכיב ה4g (לקנות אותו בנפרד יעלה לך יותר מהמצלמה)
ובקשר לשאלתך אין וייפי חייבים סים שיהיה בתוך רכיב ה4g בלבד
בנוגע למחיר אז לאחרונה כל מחירי המצלמות קצת עלו אז אני לא יודע לומר אם יהיה בעתיד הקרוב יותר זול (כמו שכתבתי למעלה אם תמתין עוד כחודש וחצי אמור להיות סייל גדול ואז כנראה שיהיה זול יותר מעכשיו) -
@מוטי-זהב
אני חושב שכן אבל אני צריך לבדוק את זה
עריכה: בדקתי וזה עובד רק עם אפליקציה לכן לכאורה רק אימולטור יכול לעזור לך
לגבי השמירה בענן זה בשרתים של החברה וזה מוגבל עד 2 ג’יגה בחינם וזה רק לסרטוני חירום שחיישן הזעזועים הופעל ואז אוטומט המצלמה מעלה סרטון לרשת שאותו ניתן לראות דרך האפליקציה
אבל כמובן שתמיד ניתן להכנס לאפליקציה ולצפות בזמן אמת במה שהמצלמה מצלמת כרגע וגם להוריד את זה למכשיר דרך האפליקציה