סקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך
-
-
@יוסף-4 כדברי @מויישי-מהמרכז רק בקישור שהבאת עם קיט יוצא קצת יקר עדיף לך לקנות כאן קדמית ואחורית ללא קיט וכאן קיט בנפרד
@טכנולוג לא עדיף לו כבר לקנות את הZ50? נראה לי יוצאת יותר זול
-
@טכנולוג לא עדיף לו כבר לקנות את הZ50? נראה לי יוצאת יותר זול
-
@מויישי-מהמרכז צודק לחלוטין בקישור הזה ניתן לקנות z50 pro ללא קיט במחיר זול
וכאן קיט חניה
ואל תשכח - קוד ILBD2 יוזיל לך עוד 8$ בקופה -
@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
בקישור הזה ניתן לקנות z50 pro כולל קיט
איפה ראית שזה כולל קיט? כי בתמונות לא רואים קיט
@יוסי-לוי התכוון שאם תזמין את זה בנפרד וגם קיט בנפרד- עדיין יהיה לך שווה יותר
-
@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
-
@קורולה זה כבל הפעלה למצת (חוט מאריך של USB)
קיט זה חיבור ישיר למצבר ולא דרך המצת שמאפשר למצלמה לצלם גם כשהרכב כבוי -
@מויישי-מהמרכז צודק לחלוטין בקישור הזה ניתן לקנות z50 pro ללא קיט במחיר זול
וכאן קיט חניה
ואל תשכח - קוד ILBD2 יוזיל לך עוד 8$ בקופה -
-
@יוסי-לוי צודק טעות שלי אני יודע מה זה קיט
משום מה היה נראה לי כזה
פה יש לך קיט תואם מקורי
https://s.click.aliexpress.com/e/_c3OKJD4F@קורולה כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
פה יש לך קיט תואם מקורי
https://s.click.aliexpress.com/e/_c3OKJD4Fזה מגיע עם גונב מתח בנוי או שצריך להוסיף גונב מתח חיצוני?
-
@יוסי-לוי @קורולה @מויישי-מהמרכז כולכם צודקים לגמרי הייתי קצר בזמן ולא פירטתי כראוי ערכתי את הפוסט הקודם
הקישור שהבאתי הוא ללא קיט חניה ויש בו שתי אופציות - קדמית בלבד או קדמית ואחורית
כוונתי היתה שבתוספת לא גדולה ניתן לקנות מצלמה מתקדמת הרבה יותר אבל מי שחשוב לו כמה שיותר זול אז אכן הz40 יוצא יותר זול
ובאשר לשאלהזה מגיע עם גונב מתח בנוי או שצריך להוסיף גונב מתח חיצוני?
אז בעבר זה היה מגיע עם גונב פיוז אבל בקיטים החדשים יש פיוז בקצה שהוא משמש גם כפיוז המקורי וגם כפיוז למצלמה ואז אין צורך בגונב מתח אלא פשוט מכניסים את הפיוז של הקיט במקום הפיוז המקורי
לגבי כרטיס זיכרון אז גם הקדמית וגם האחורית משתמשות באותו כרטיס ולכן קונים כרטיס אחד הz50 תומכת בכרטיס עד 512 ג’יגה והz40 תומכת בכרטיס עד 256 ג’יגה
רק מזכיר שבמצלמת דרך לא שמים כרטיס רגיל הוא פשוט יצא מכלל שימוש אחר תקופה קצרה מחמת עומס גבוה יש כרטיסים ייעודיים למצלמות דרך פירוט נוסף נמצא במדריך -
@יוסי-לוי @קורולה @מויישי-מהמרכז כולכם צודקים לגמרי הייתי קצר בזמן ולא פירטתי כראוי ערכתי את הפוסט הקודם
כוונתי היתה שבתוספת לא גדולה ניתן לקנות מצלמה מתקדמת הרבה יותר אבל מי שחשוב לו כמה שיותר זול אז אכן הz40 יוצא יותר זול
אז בעבר זה היה מגיע עם גונב פיוז אבל בקיטים החדשים יש פיוז בקצה שהוא משמש גם כפיוז המקורי וגם כפיוז למצלמה ואז אין צורך בגונב מתח אלא פשוט מכניסים את הפיוז של הקיט במקום הפיוז המקורי
לגבי כרטיס זיכרון אז גם הקדמית וגם האחורית משתמשות באותו כרטיס ולכן קונים כרטיס אחד הz50 תומכת בכרטיס עד 512 ג’יגה והz40 תומכת בכרטיס עד 256 ג’יגה
רק מזכיר שבמצלמת דרך לא שמים כרטיס רגיל הוא פשוט יצא מכלל שימוש אחר תקופה קצרה מחמת עומס גבוה יש כרטיסים ייעודיים למצלמות דרך פירוט נוסף נמצא במדריך@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
יש כרטיסים ייעודיים למצלמות דרך פירוט נוסף נמצא במדריך
סאן דיסק רגיל (האדום) לא טוב?
ידוע לך על עליית מחירים של הכרטיסים בימים האחרונים? -
רק מזכיר שבמצלמת דרך לא שמים כרטיס רגיל הוא פשוט יצא מכלל שימוש אחר תקופה קצרה מחמת עומס גבוה יש כרטיסים ייעודיים למצלמות דרך פירוט נוסף נמצא במדריך@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
נגיד את האדום במקום הפיוז של המצת,
ואת הצהוב במקום?טיוטה אוריס 2016