סקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך
-
-
@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
בz40 יש גם gps
כרגע באליאקספרס זמין למשלוח לישראל רק הדגם בלי הGPS
כמה זה קריטי?תודה על המדריך המפורט
@elazar כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
בz40 יש גם gps
לדעתי 0
מאמין שיחלקו עלי -
בz40 יש גם gps
@elazar כדברי @הכל-מלמעלה זה לא קריטי
בדגם הזה הוא מכוון לך את השעון והתאריך אוטומט ואם אתה רואה את הסרטון במחשב תוכל לדעת היכן הוא צולם ובנוסף יהיה כתוב את מהירות הרכב
אם אחד מכל אלה מדבר אליך אז תמתין עד שיהיה זמין לישראל (זה עולה עוד כמה שקלים) אבל אם לא אז תזמין עכשיו -
@elazar כדברי @הכל-מלמעלה זה לא קריטי
בדגם הזה הוא מכוון לך את השעון והתאריך אוטומט ואם אתה רואה את הסרטון במחשב תוכל לדעת היכן הוא צולם ובנוסף יהיה כתוב את מהירות הרכב
אם אחד מכל אלה מדבר אליך אז תמתין עד שיהיה זמין לישראל (זה עולה עוד כמה שקלים) אבל אם לא אז תזמין עכשיו@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
תמתין עד שיהיה זמין לישראל (זה עולה עוד כמה שקלים) אבל אם לא אז תזמין עכשיו
שאלתי את המוכר והוא אמר שהם הפסיקו לייצר את הדגם הזה ובגלל זה זה לא זמין
יש דגם אחר בטווח מחירים הזה שעדיף מהדגם בלי הgps? -
תמתין עד שיהיה זמין לישראל (זה עולה עוד כמה שקלים) אבל אם לא אז תזמין עכשיו
שאלתי את המוכר והוא אמר שהם הפסיקו לייצר את הדגם הזה ובגלל זה זה לא זמין
יש דגם אחר בטווח מחירים הזה שעדיף מהדגם בלי הgps?@elazar הz40 מצויינת אבל יש לה מתחרה חדשה (בהקדם אכניס אותה למדריך בעז"ה) באזוס vd1 קדמי ואחורי כולל קיט חניה בעלות של 54$ כאן עם הקופון 3KIL14 ואח"כ D11IL3
הבאזוס כולל gps וקיט חניה והיא גם חדשה יותר
מאידך לddpai יש חיישן סוני (בשונה מהבאזוס) והיא עושה את העבודה כבר כמה שנים טובות
אני יותר נוטה להעדיף את הבאזוס גם בגלל המחיר הנמוך שלה כרגע אבל אין לי מספיק ניסיון איתה אז אני לא סגור על זה -
@elazar הz40 מצויינת אבל יש לה מתחרה חדשה (בהקדם אכניס אותה למדריך בעז"ה) באזוס vd1 קדמי ואחורי כולל קיט חניה בעלות של 54$ כאן עם הקופון 3KIL14 ואח"כ D11IL3
מאידך לddpai יש חיישן סוני (בשונה מהבאזוס) והיא עושה את העבודה כבר כמה שנים טובות
אני יותר נוטה להעדיף את הבאזוס גם בגלל המחיר הנמוך שלה כרגע אבל אין לי מספיק ניסיון איתה אז אני לא סגור על זה -
בלתק
האם יש השוואה למצלמה הזו
https://www.aliexpress.com/item/1005006974265310.html -
בלתק
האם יש השוואה למצלמה הזו
https://www.aliexpress.com/item/1005006974265310.html@מרכז מה הכוונה השוואה?
זו בדיוק המצלמה שהובאה כמה הודעות קודם@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
@elazar הz40 מצויינת אבל יש לה מתחרה חדשה (בהקדם אכניס אותה למדריך בעז"ה) באזוס vd1 קדמי ואחורי כולל קיט חניה בעלות של 54$ כאן עם הקופון 3KIL14 ואח"כ D11IL3
@טכנולוג אשמח לדעת האם הכרטיס בקישור הזה טוב למצלמות דרך או לא הסיבה שהבאתי אותו כי יש לי קופונים במחסני חשמל הנה הקישור https://www.payngo.co.il/292497.html
-
@טכנולוג ניסיתי להזמין 2 מצלמות Z40 ושאני מוסיף את השניה הוא כותב לי שהמוכר לא שולח לכתובת שלי מה ניתן לעשות אולי יש עוד קישור שלך נוסף שאני יוכל להזמין עוד אחת
[אני מעדיף בהזמנה אחת להזמין את שניהם להרוויח קופונים]