בעיה בנעילת דלת וסגירה אוטומטית של מראות
-
@hgecmn כתב בהשחרת חלונות בירושלים:
האם יתכן שהפירוק של הגומי בדלת כדי להשחיר את החלונות פגע לי בחיישן שמפעיל את הסגירה האוטומטית של המראות?
מאז זה לא עובדסליחה על השאלה שלא כעניין, אבל למה היו צריכים לפתוח את הגומי של הדלתות בשביל השחרת חלונות? הם חשבו שהם מתקינים לך גם מולטימדיה?
-
@גיל בשביל להדביק את החלון עד הסוף צריך להגיע לבסיס שלו, אני לא מתכוון לגומי של הדלת, אלא לגומי של החלון
ואגב גילתי שבאמת משהו בדלת תקול, ואי אפשר לנעול דלת אחת ע"י הכפתור היעודי לזה, הוא לא זז
וכשאני נועל עם השלט יש שם רעש כאילו משהו מנסה להסגר ולא מצליח -
@hgecmn כתב בהשחרת חלונות בירושלים:
ואגב גילתי שבאמת משהו בדלת תקול, ואי אפשר לנעול דלת אחת ע"י הכפתור היעודי לזה, הוא לא זז
וכשאני נועל עם השלט יש שם רעש כאילו משהו מנסה להסגר ולא מצליחלפי איך שזה נראה מדבריך - צריך לחשוף את המנגנון (לפרק את הכיסוי הפנימי של הדלת ולרסס בנדיבות WD4 תוך כדי נעילה ופתיחה כמה פעמים (על דלת פתוחה) וזה יעשה את כל הקסם.
נ.ב- בהחלט ניתן להדביק בצורה מלאה על החלון ללא הסרת הגומי, רק צריך לדעת איך. אא"כ זה חלון לא חשמלי ואז זה כמעט בלתי אפשרי… -
אולי יש תרסיס להשפריץ על החלון ולהשחיררו
או שזה פטנט רשום שלי ואני יהיה עשיר… בטוח סיני מהונקוג כבר חשב על זה -
@hgecmn יש לך טויוטה נכון? מראות מתקפלות אוטומטית הכוונה בנעילת הדלתות או רק כשלוחצים על הלחצן הקטן בפנים הרכב בפקד של הלחצנים? יש לך ידיים? סדר הפעולות (חלקם נכון לכול הרכבים) ברכבים מהיצרן הזה הוא כך: אתה צריך לפרק את הדלת של הנהג, שזה אומר לפתוח את הדיפון הפנימי של הדלת ע’'י (אם תרצה ארחיב) שם נמצא המקפל מראות אוטומטי וכן ליד הדוושה של הגז מצד שמאל שמה נמצא המרים שמשות ולראות שהכול מחובר טוב
עכשיו במקרה שלך גם המרים שמשות וגם המקפל מראות ניזונים מהפקד של החלונות -
@מיוחד
הלכתי לאדם שידביק לי על החלונות טפט משחיר, הוא פירק את הגומי של החלונות
והחזיר אותו
אח"כ הפסיקו לעבוד לי שני מערכות.
1 נעילת מראות אוטומטית שיש ברכב כשאני סוגר אותו. (אם אני סוגר ע"י הכפתור כן נסגר)
2. נעילת חלונות אוטומטית =כשנועלים עם השלט בלחיצה ארוכה החלונות אמורים להסגר והם לא =אבל כשהרכב פתוח ואני רוצה לפתוח חלונות ע"י השלט זה כן עובד
ההגיון אומר שמשהו בנעילה לא עובד, וע"כ בנוגע למראות ולחלונות הרכב מוגדר כלא נעול
ואכן בדלת האחורית אני רואה תקלה שהכפתור שתפקידו לנעול את הדלת ולפותחה לא זז
בנוסף כשאני נועל עם השלט אזי בדלת ההיא אני שומע איזה רעש כמו שמהו שמנסה לנעול ולא מצליח
הם