מיזם אדיר! מי רוצה?
-
בקיצור, כפי שכבר כתבתי, אם מישהו לוקח על עצמו לבנות אני יכול בל"נ ובעזרתו יתברך להשתדל לעזור לו, יש לי אפילו כמה רעיונות איך בדיוק לסדר את השלוחות והמודלים שצריך, אבל אני אישית קצת עמוס בזמן הקרוב, (לפחות עד אחרי פסח+איזה חודש) אז לצערי לא אוכל לקחת את זה על עצמי, אף שזה לא כל כך מסובך.
-
דיברתי היום עם ישראל שץ (כמדומני שהוא מנהל סניף אופקים של ידידים) הוא נהנה מהרעיון שנהגה כאן וטען שזה יכול להצליח הוא מכיר הרבה שרוצים להצטרף לידידים ואין להם מכשיר
הוא טען לי שלידידים אין כח לכל הסרבול הזה של להסדיר את הנושא לבעלי פלאפון כשר אבל הוא לא חושב שהם יתנגדו לזה (דהיינו לא יפריעו) בפרט שזה לא באמת מאיים עליהם
דהיינו שלפחות באופקים אני מאמין שהם יסכימו לעזור בהבנה כללית למתנדבים של כל התיקונים הנצרכים כגון איך מכניסים תולעת וכדו’ -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@יוני כתב במיזם אדיר! מי רוצה?:
דהיינו שלפחות באופקים אני מאמין שהם יסכימו לעזור בהבנה כללית למתנדבים של כל התיקונים הנצרכים כגון איך מכניסים תולעת וכדו’
כל הכבוד שאתה מתקדם עם זה כבר!
למעשה, אני מאמין שלא רק באופקים, יש פה בפורום, הרבה שיסכימו בשמחה ללמד מי שיהיה מוכן להתנדב את הדברים האלו.
נכון @EBA ?נ.ב.
ומכיוון שזה הפוסט הראשון שלי בנושא הזה, אני חייב לציין שאני ממש מעריך אותך @מיישה שאתה לא מפסיק לחשוב ולייצר עוד עזרה לזולת בלי הפסקה! כולך חסד! -
@מיישה כתב במיזם אדיר! מי רוצה?:
וכתוצאה מכך קורה שאנשים צריכים לחכות שעות על גבי שעות, כדי שיעזרו להם עם פנצ’ר או כל תקלה אחרת.
מציע כאן רעיון מקורי של חבר - וכך היה מעשה, הלילה נתקעתי באיזה חור בכביש נידח ליד בית שמש עם פנצ’ר, התשרתי לידידים שמישהו יבוא להושיע ואין שום מתנדב שהתחשק לו לקום מהמיטה וליסוע בכבישים המפותלים באישון ליל (ובצדק…)
בצר לי ולחברי מישהו העלה רעיון מקורי - התקשרנו לחברת דרייברים וביקשנו שיפרסמו בקבוצות עם יש מישהו עם ציוד מתאים שיכול לבוא לגאול אותנו, ונשלם לו סכום שעולה נסיעה מבית שמש לאותו מקום פלוס דמי הספריי קצף, ותוך דקה מישהו לקח תנסיעה הזו ואחרי רבע שעה היינו בדרכינו למחוז חפצינו… -
אולי כדאי להתחיל את המיזם כמיזם מקומי (בי"ש למשל אמורה להתאים כפיילוט) וכשזה יתפוס וישתכלל להמשיך את זה לכל הארץ.
-
@ez058 כתב במיזם אדיר! מי רוצה?:
מציע כאן רעיון מקורי של חבר - וכך היה מעשה, הלילה נתקעתי באיזה חור בכביש נידח ליד בית שמש עם פנצ’ר, התשרתי לידידים שמישהו יבוא להושיע ואין שום מתנדב שהתחשק לו לקום מהמיטה וליסוע בכבישים המפותלים באישון ליל (ובצדק…)
בצר לי ולחברי מישהו העלה רעיון מקורי - התקשרנו לחברת דרייברים וביקשנו שיפרסמו בקבוצות עם יש מישהו עם ציוד מתאים שיכול לבוא לגאול אותנו, ונשלם לו סכום שעולה נסיעה מבית שמש לאותו מקום פלוס דמי הספריי קצף, ותוך דקה מישהו לקח תנסיעה הזו ואחרי רבע שעה היינו בדרכינו למחוז חפצינו…רק מזכיר גם כן רעיון מקורי של חבר… שפדה רבים מהשבי כבר…