נורת כרית אויר דולקת והצופר לא עובד בניסאן טידה 2009.
-
@גיל @אהרן-0
עיין כאן בפורום
https://rechavimzelaze.ovh/topic/2238/סליל-הגה-ניסאן-נוט-2011?_=1740257576907לפני קצת זמן כתבתי שישימו את החיפוש יותר גדול אולי ליד התגובות, אבל אמרו שזה במקום בולט. מקווה לא לקבל על הראש
@גיל דרך אגב ראיתי שכתוב שם שהמחיר הוא עשירית מהארץ… -
@אהרן-0 כתב בנורת כרית אויר דולקת והצופר לא עובד בניסאן טידה 2009.:
תגובה: ראיתי כמה קישורים לסליל כרית אויר בעלי אקספרס
אם מישהו יכול להעלות קישור אמין שכבר ניסו בעבר.
תודה רבה.
כמו"כ אם מישהו יודע כמה עולה התקנה במוסך אם אביא לו את הסליל.דרך אגב, ניסית לבדוק את הפיוזים? כי יש לך 2 תקלות, עם פתרון אפשרי זהה…
@מיוחד :
על הראש ממי? ממני? ח"ו. פשוט אני בדר"כ רואה שלחדשים אין מושג גדול בחיפוש, ומדובר כאן בחבר חדש דנדש… -
השרשור ש @מיוחד הביא בדיוק בשבילך , אלא שהקישור שהביא שם @הכל-בעזרת-השם כבר לא עובד , אז אולי נחכה לו שיביא לך קישור אחר, עד אז אתה יכול לחפש במדריך של @שלמה למציאת חלקים לרכב ע"י מק"ט ולחפש בעלי אקספרס לפי מקט
-
@יצחק-רשטונ כתב בנורת כרית אויר דולקת והצופר לא עובד בניסאן טידה 2009.:
השרשור ש @מיוחד הביא בדיוק בשבילך , אלא שהקישור שהביא שם @הכל-בעזרת-השם כבר לא עובד , אז אולי נחכה לו שיביא לך קישור אחר, עד אז אתה יכול לחפש במדריך של @שלמה למציאת חלקים לרכב ע"י מק"ט ולחפש בעלי אקספרס לפי מקט
באלי יותר זול אבל 50 % דפוק
-
@הכל-בעזרת-השם
טקסט קישור
לא שזה מתאים
רק תנסה לדבר עם המוכר שם הוא כותב שהוא מביא חלק מתאים, [כך כתבו גם בביקורות בישראל]כאן זה לניסאן טידה
טקסט קישור -
אני הזמנתי והרכבתי פעם את זה:
https://he.aliexpress.com/item/1005005921458243.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.657.21ef586a0mGOHG&gatewayAdapt=glo2isr
קצת מסובך ולא הרבה יותר זול, אבל יעבור בקלות במכס. -
@נייטרון-חפשי זה כולל את הצופר? לא נראה ככה.
-
@אהרן-0 בוודאי!!
רק לא הבנתי איך בדיוק זה ‘לא נראה ככה’? ולמה כרית אוויר זה כן נראה?
ועכשיו ברצינות, סליל הגה הוא ס"ה כבל חשמלי למערכות הנמצאות בהגה והוא מגולגל בצורה שתאפשר להגה לנוע ימין ושמאל בלי למשוך את החוט, מאחר וסוף סוף הכבל כן מתנועע נוצר נתק בחוטים בשימוש מרובה (בד"כ לא פחות מ250,000 ק"מ).
אני החלפתי בגלל הצופר.