תקלה בנורת קסנון
-
-
@הכל-בעזרת-השם
יכול להיות שיש בעיה במודול סגנון U0182
משהו כזה.
אם הוא תומך לא יודע
אז יכול להיות שאולי יהיה לו סימון על זה, אם יש בעיה במערכת.יכול להיות גם בעיה של דרייבר ‘‘נטל’’ ‘‘שנאי’’
-
לנורת קסנון יש כמו קופסא [ברח לי השם שלה] שאחראית על ניהול הזרם למנורה , החלפת גם אותה ?
[אני לא בטוח שזה הבעיה אבל יש סיכוי גבוה] -
@יצחק-רשטונ נראה לי גם שזו הבעיה במנגנון, כי מנסיון - נורת קסנון לא צריכה החלפה עד שהגוון שלה משתנה לוורוד. ואי אפשר לפספס את זה. מנסיון.
-
@יצחק-רשטונ
לא החלפתי ,חשמלאי רכב הציע לי להחליף אבל רצה על זה 1500 ש’'ח ,נשמע לך מחיר הגיוני? -
@מוטי-2
@גיל @יצחק-רשטונ
לא יודע למה המודעה הייתה מחוקה. עכ’'פ מופיע שם את השם שלו. [כנראה ערכתי אותה אתמול בלילה בשביל @הכל-בעזרת-השם ]
המחיר הוא הגיוני.
אם תעשה לבד הגיוני שתוריד 0 מהמחיר
טקסט קישור
לדוגמא, זה לא לרכב שלך. -
בחשמל זה מצוי
כמה עולה להחליף מתג חלונות 300 400 כמה עולה לקנות באלי10 עד 30
כמה עולה בארץ את החלק 100.
את החלק הזה אני מאמין בארץ עולה כפול כמה וכמה מאליאקספרס
גם אולי להוריד 0 אולי פחותגם היה כאן משהו שבמוצא’'ש החליפו כויל ב700 עבודה בהרבה יותר קלה@מוטי-2
תבקש מנטפרי שיפתחו לך
https://www.youtube.com/watch?v=Fl5jE8yEguI -
ביררתי אצל כמה חשמלאים כולם טענו שזה כנראה החלק של המתח גבוה(או בשם אחר-המחשב נורה) ולכולם אין מקורי כולם עושים חלופי, אחד מהם ממש לא המליץ לי לעשות חלופי, שזה מה שכל השאר המליצו כי הוא אומר שזה יכול לדפוק לגמרי את הפנס, הוא המליץ לי ללכת רק למוסך מורשה של הונדה, אבל שם זה יעלה לי מחירי בית מרקחת…, למישהו יש עצה?
-
@מוטי-2 כתב בתקלה בנורת קסנון:
ביררתי אצל כמה חשמלאים כולם טענו שזה כנראה החלק של המתח גבוה(או בשם אחר-המחשב נורה) ולכולם אין מקורי כולם עושים חלופי, אחד מהם ממש לא המליץ לי לעשות חלופי, שזה מה שכל השאר המליצו כי הוא אומר שזה יכול לדפוק לגמרי את הפנס, הוא המליץ לי ללכת רק למוסך מורשה של הונדה, אבל שם זה יעלה לי מחירי בית מרקחת…, למישהו יש עצה?
יש אפשרות גם למקורי משומש.