קניית רכב 7 מקומות
-
נכתב בפורום כמה פעמים שדיזל לא מומלץ לנסיעות עירוניות בעיקר, כיון שהמנוע לא מתחמם בנסיעה קצרה. המומחים יכולים קצת יותר לפרט על זה? אני ממש מתעניין על הקראנס דיזל, אבל כמעט כל הנסיעות שלי קצרות ממש (7 דקות), וקשה למצוא 7 מקומות אמין בתקציב הגיוני, בתודה מראש
-
@עבד-נאמן בקארנס דיזל יש לך בעצם 2 בעיות עקב אופי הנסיעה שלך גם עיניין הדיזל שהזכרת וגם עיניין הקלאצ’ים שיש להם שחיקה יותר בנסיעות עירוניות שזה אכן שיקול…
אני לא יודע מה להגיד לך בהיבט המקצועי שבדבר אבל מצד שני כמו שאמרת אין משהו אמין וזול בתקציב הזה [חוץ מגרנדיס] וצריך לקחת בשקלול שאם לדוג’ היית לוקח פריוס פלום יש את עיניין הבטריה שעולה כסף ופה יש את הקלאצ’ים בנוסף יש את המחיר קניה שיקר משמעותית כמעט כפול ויכול להיות שאכן יהיה עדיף לך את השחיקה של הדיזל וכו’ מאשר לשלם על משהו יותר יקר פי שניים לפחות
אבל שוב צריך לחכות לחוות דעת מקצועית יותר ממני @שמואל-קליין מסתבר שיוכל לפתור לך את הבעיה
ומה עם ידני? יש לך? אם זה נסיעות קצרות אז זה לא יהיה כ"כ קשה… -
לא בהכרח הייתי פוסל קארנס אם היא שמורה טוב
כי הגרנדיס כבר מזדקנות… -
@צילפינגים @שמואל-קליין תודה על התגובות
אין לי רשיון ידני, לא כ"כ מעוניין בגרנדיס כי היא ישנה ומגושמת וגדולה לחניות, אני צריך את ה7 מקומות רק לפעם ב… ולא נחמד לי לנסוע כל היום על טנק. הקראנס נשמע משכנע מבחינת האמינות-שנתון-מחיר, השאלה המרכזית היא אם עדיף קראנס דיזל אע"פ שאני נוסע כמעט רק עירוני, או שבמצב הזה עדיף קראנס בנזין?
אם כבר המבינים כאן, האם ידוע לכם על שינוי לטובה בגיר של ורסו משנת 2014 ומעלה? -
@עבד-נאמן כתב בקניית רכב 7 מקומות:
השאלה המרכזית היא אם עדיף קראנס דיזל אע"פ שאני נוסע כמעט רק עירוני, או שבמצב הזה עדיף קראנס בנזין?
הקארנס בנזין אמין פחות ושותה יותר
ואם אתה צריך פעם ב… אז למה לא לקנות רכב רגיל וכשצריך משכירים ככה לדעתי… השיקול כולו שלך@עבד-נאמן כתב בקניית רכב 7 מקומות:
אם כבר המבינים כאן, האם ידוע לכם על שינוי לטובה בגיר של ורסו משנת 2014 ומעלה?
לא ידוע לי שיש הבדל
-
@צילפינגים כתב בקניית רכב 7 מקומות:
ואם אתה צריך פעם ב… אז למה לא לקנות רכב רגיל וכשצריך משכירים ככה לדעתי… השיקול כולו שלך
זה מה שאני עושה כיום, העניין הוא שהתחיל להיות לי קשה כל פעם להשכיר ובדר"כ זה בשחור…
-
@צילפינגים כתב בקניית רכב 7 מקומות:
ואם אתה צריך פעם ב… אז למה לא לקנות רכב רגיל וכשצריך משכירים ככה לדעתי… השיקול כולו שלך
זה מה שאני עושה כיום, העניין הוא שהתחיל להיות לי קשה כל פעם להשכיר ובדר"כ זה בשחור…
צודק!
-
וזה בדיוק השאלה שלי, אם בנתונים שלי - נסיעות קצרות - הבנזין יכול להיות יותר אמין [כלומר פחות תקלות יקרות] מהדיזל?
תנסה לחשוב על קשקאי +2 שיש עליו מחלוקת מפורסמת וקיצונית בין @שמואל-קליין ל @גיל
במחיר של הקראנס אפשר להביא אאוטלנדרים באיזור 2014 עם ק"מ מכובד אבל הרכב די אמין…
אתה יכול לקנות בזול יותר אאוטלנדר ישנות יותר באיזור 2008-2012