רכב 7 מקומות מה הכי מומלץ עד 45K
-
@בנג-ה כתב ברכב 7 מקומות מה הכי מומלץ עד 45K:
@המפותח הבנתי את אפשרות א’ אבל את ב’ לא כל כך הבנתי.
בכל אופן, נגיד וניסאן ייצרו את הדגם הנ"ל בסין?! אתה משלם לניסאן עבור השם והבקרת איכות שהם עשו למוצר שהם קנו ממפעל בסין.אם זה היה סין אולי זה עדיף יותר מצרפתי אני יעדיף לקנות רכב סיני חשמלי [על אף שאני מאוד נגדם] מאשר לקנות רנו בתחפושת של רכב יפני “אמין” ובסוף…
אין שום “בקרת איכות” של ניסאן כי ניסאן כבר מזמן בבעלות צרפתית אז למה שהם יבדקו את התוצר שלהם שנהיה זבל ברבות השנים -
נגיד וניסאן ייצרו את הדגם הנ"ל בסין?! אתה משלם לניסאן עבור השם והבקרת איכות שהם עשו למוצר שהם קנו ממפעל בסין.
לא מדוייק ידידי. גם טסלה מייצרת בסין, אז מה? הכח עבודה זול שם.
אבל של מי התוכניות? המפרטים? הטכנולוגיה? צוות הR&D (מחקר ופיתוח)? יפני (או אמריקאי, בטסלה). -
ושל מי הפיתוח של הרכב הנ"ל? בטוח לא של רצף סיני עם מחשב בבית.
המסחר שיש בין החברות הוא משחקי רווחים נטו ולא משנה באיזה רכב מדובר סיני או אמריקאי.
סתם לצורך המשוואה, מיצובישי קולט 2025 ה"יפני" הוא בדיוק אותו רנו רנו קליאו ה"צרפתי".אז אני ממליץ לך בחום לעבור על מבחני הרכב של תומר הדר מכלכליסט, הוא יסביר לך בדיוק את ההבדל בין סיני לאירופאי.
-
אני מוכן לקבל תשובה ממך, תן לי הסבר על מיצובישי קולט ורנו קליאו.
יש עוד דגמים רק לא רץ לי בראש עכשיו.לגבי דגמים, מה דעתך על מיציבושי ASX ורנו קפצ’ור. זה מהלך ידוע של המיזוג ביניהן.
טכנית בדגמים ברמת ה"תאומים" האלו, אין הבדל.
בניסאן קשקאי ואקסטרייל - רנו לקחה מה שטוב, והיה מלא טוב, ודחפה את השטויות שלה, כמו מנוע טורבו. בגלל זה הקפדתי לקנות קשקאי 2013, לפני ההשתלטות המלאה. -
@גיל כתב ברכב 7 מקומות מה הכי מומלץ עד 45K:
גבי דגמים, מה דעתך על מיציבושי ASX ורנו קפצ’ור. זה מהלך ידוע של המיזוג ביניהן.
לא ידעתי שהיה מיזוג בין הדגמים הללו זה חידוש בשבילי אבל השאלה היא מי התמזג עם מי האם מיצובישי עם רנו או שרנו התמזגו עם מיצובישי שאז זה הרבה יותר גרוע…
-
@Klonimoos כתב ברכב 7 מקומות מה הכי מומלץ עד 45K:
גם אני מכיר מישהו עם קשקאי שנהנה עד הגג, אבל באופן אישי אני יותר סומך על דעתו של @הכל-בעזרת-השם שאם הוא אומר שזה נועד לתקלות, אז כנראה חברי עם יותר ס’'ד. (@גיל הקשאקי מהשנתונים הבעייתיים כמובן.)
ואני חשבתי שאני החבר לך עם הקשקאי שנהנה עד הגג…
-
מיצובישי קולט 2025 ה"יפני" הוא בדיוק אותו רנו רנו קליאו ה"צרפתי".
לא הבנתי מה רצית לומר בזה , מיצובישי נרכשה על ידי ניסאן ונכנסה בזה לשותפות עם רנו
וממילא לקולט יש את אותה בעיה של הניסאן אקס טרייל , שהיא צרפתית ולא יפנית !מה שאתה אומר שהיום יש הרבה שיתופי פעולה בין יצרנים וסמל יפני בחזית לא מכריח שהוא באמת יפני נכון מאד ובדיוק בגלל זה אומרים פה להזהר מהניסאן כי הוא לא באמת יפני ולכן צריך לפקוח יותר את העינים .
ברור שיש דגמים צרפתים טובים יותר וטובים פחות אבל בהחלט יש סיבה מצוינת לחשוש כי את המוניטין המפוקפק שלהם הם קנו ביושר -
@Klonimoos כתב ברכב 7 מקומות מה הכי מומלץ עד 45K:
רק מציין חס וחלילה ח’‘ו לזלזל בדעתך, או משהו דומה.
רק הנחתי דעה שלענ’‘ד צריכה ליהיות כתובה פה במקביל.
אדרבה, מותר לחלוק ולחשוב אחרת, אני רק ‘‘מראה מקום’’.
גם אני מכיר מישהו עם קשקאי שנהנה עד הגג, אבל באופן אישי אני יותר סומך על דעתו של @הכל-בעזרת-השם שאם הוא אומר שזה נועד לתקלות, אז כנראה חברי עם יותר ס’'ד. (@גיל הקשקאי מהשנתונים הבעייתיים כמובן.אין לי שום בעיה עם דעתך או כל דעה של חבר פורום אחר. בשביל זה נועד פורום, לדון ולשוחח.
-
@צילפינגים כתב ברכב 7 מקומות מה הכי מומלץ עד 45K:
@בן-ציון אין מה להסתפק רק אאוטלנדר
יש לי שאלה [כבר דיברתי על זה אבל אני רוצה עוד דעה] מה עדיף אאוטלנדר 2011 או קשקאי +2 עד 2013
-
@אלי-ב כתב ברכב 7 מקומות מה הכי מומלץ עד 45K:
@בן-ציון אין מה להסתפק רק אאוטלנדר
יש לי שאלה [כבר דיברתי על זה אבל אני רוצה עוד דעה] מה עדיף אאוטלנדר 2011 או קשקאי +2 עד 2013
אני לא מכיר את הקשקאי דובר עליה פה נראה לי שיש שנתונים טובים אני לא זוכר מה נאמר
אבל הכל תלוי בתקציב… -
@אלי-ב כתב ברכב 7 מקומות מה הכי מומלץ עד 45K:
מהנסיון האישי שלי אני ממליץ בחום גבוה על הניסאן. דיברנו עליה כאן
והלאה בשרשור הנ"ל. ובהחלט ניתן למצוא במסגרת התקציב הנ"ל. אבל גם האאוטלנדר טובה מאוד. -
בתקציב הזה
אך ורק אאוטלנדר ללא כל ספק
יש מציאות ממש מעניינות ביד 2 ולא צריך לפחד מק’'מ -
אם התקציב הוא 45 אז בקלות אפשר להביא אאוטלנדר 2014 עם ק"מ סביר לא רק 2011 כמו שנאמר
לא חלקתי על זה. התייחסתי לגופה של המלצה מנסיון אישי. וגם על האאוטלנדר היתה לי מילה טובה. אם אפשר שנתון גבוה יותר - אדרבה.