אטם ראש מנוע
-
שוב תודה למי שהגיב
בהיגיון בריא שוה לכאו’ לתקן אמר לי מוסכניק יר"ש שיתכן וב3500 שח אפשר להביא מנוע מיבוא ולתקן ואז ישר למכור בערך ב7
לפחות הרווחתי 3500 שככה אני לא יודע אם ארויח משהו
ותיקון בכפר אין לי ראש לזה וגם אני לא סומך עליהם בכלל
גם אינני יודע באיזה כפר מדובר ואיך עובדת כל הפרוצדורה
רעיון נוסף שאמח להתיחסות אחי הצדיק הביא לי בינתיים יונדאי גסט שזה בעצם אותו מנוע 1400 וגם באותו מצב קלומטראז 190 לערך. אמנם הוא קצת יותר ישן ופחות טוב מבחינה מיכנית האם כדאי לי לחשוב על העברת חלקים בין הרכבים
תודה לכווולם -
שוב תודה למי שהגיב
בהיגיון בריא שוה לכאו’ לתקן אמר לי מוסכניק יר"ש שיתכן וב3500 שח אפשר להביא מנוע מיבוא ולתקן ואז ישר למכור בערך ב7
לפחות הרווחתי 3500 שככה אני לא יודע אם ארויח משהו
ותיקון בכפר אין לי ראש לזה וגם אני לא סומך עליהם בכלל
גם אינני יודע באיזה כפר מדובר ואיך עובדת כל הפרוצדורה
רעיון נוסף שאמח להתיחסות אחי הצדיק הביא לי בינתיים יונדאי גסט שזה בעצם אותו מנוע 1400 וגם באותו מצב קלומטראז 190 לערך. אמנם הוא קצת יותר ישן ופחות טוב מבחינה מיכנית האם כדאי לי לחשוב על העברת חלקים בין הרכבים
תודה לכווולם@מיכאל-0 כתב באטם ראש מנוע:
לא (נראה לי) אפשרי זה שני מנועים שונים.
-
@YOLEVI אף אחד לא שובר את הראש למכור כל חלק הוא זורק את האוטו במגרש ומי שרוצה חלק הולך לוקח ומשלם
@צילפינגים כתב באטם ראש מנוע:
@YOLEVI אף אחד לא שובר את הראש למכור כל חלק הוא זורק את האוטו במגרש ומי שרוצה חלק הולך לוקח ומשלם
אה"נ לזה כוונתי, עצם זה שיש לו מגרש ומקום להשים את זה עד שיקנו