בקשה: מיקום פילטר סוללה פריוס+ 2014 והדרכה לניקוי
-
@יראת-שמים כתב בבקשה: מיקום פילטר סוללה פריוס+ 2014 והדרכה לניקוי:
ועכ"פ הוא אומר שם שזה בדלת מושב הנוסע
הגיוני יותר שזה שם
אבל אני לא יודעhttps://www.youtube.com/watch?v=ddBEW93Pthk
תנסה אולי לפתוח את זה הוא מומחה לטויוטהhttps://www.youtube.com/watch?v=ol2lhqkAYb4
תנסה גם כאןיש לך הרבה נקודות באתרוג?
-
@מיוחד הסרטון הראשון הוא לפריוס 5 מקומות פלאג אין.
השני הוא בדיוק מה שאני צריך. תודה רבה!
השאלה היא האם מה שהוא מפרק ומנקה שם בסרטון זה הפילטר סוללה, או המאוורר סוללה שיש עליו גם איזה פילטר? כי ראיתי שכשהוא מוציא את החלק הזה, יש שם איזה קונקטור שצריך לנתק, וזה נראה לי קצת מוזר… הפילטר מורכב יחד עם איזה משהו חשמלי?
וסתם כך, בהארכת אחריות טויוטה היו מפרקים כל פעם את השטיח וכו’ (כל מה שהוא מפרק שם בסרטון)? -
@יראת-שמים אוקיי אז באמת הפילטר סוללה בפריוס+ אמור להיות ממוקם מתחת למושב הנוסע שמימין לנהג
אבל והאבל הגדול הרכב הזה מגיע בלי פילטר דיברתי אם טויוטה בית שמש ונאמר לי שברכב הזה אין פילטר ואפשר להזמין מעלי אקספרס אבל הם נוקטים בשב ואל תעשה
וכן כאגב גם הוא טען לי שהם לא החליפו בטויוטה פריוס פלוס סוללה -
@שלמה נראה לי ש @שמואל-קליין אמר כמה פעמים שמשנתון 2016 בפריוס פלוס הסוללות הוחלפו לליתיום והם אכן לא הולכות.
זכור לי (אנסה לחפש את הטופס) שבכל הארכות האחריות שעשיתי היה כתוב גם שורה של ‘ניקוי/החלפה פילטר סוללה’.
ומ"מ נשאלת השאלה האם גם בשנתון 2014 זה כמו ב2016 מבחינת הפילטר. -
@יראת-שמים
הם לא מנקים את המאוורר כמעט בוודאות
אם יש פילטר הם מנקים את הפילטר
במקרה שלך כדאי לך לקנות פילטר
למרות שלא החליפו עדיין סוללה לליתיום עדיין האבק הוא ההורג מספר אחד שלהם
והראיה לכך שבכל הרכבים החדשים עם סוללות הליתיום יש פילטר [ואפי’ מידע במחשב שמעדכן כשהוא מתמלא באבק] כנראה שהם מבינים שזה מקצר את חיי הסוללה גם כשהיא ליתיום -
@שמיל-שמיל כתב בבקשה: מיקום פילטר סוללה פריוס+ 2014 והדרכה לניקוי:
למרות שלא החליפו עדיין סוללה לליתיום עדיין האבק הוא ההורג מספר אחד שלהם
אצלי זה לא ליתיום לכאורה.
אם יש פילטר הם מנקים את הפילטר
זו השאלה, האם יש?
-
@שמיל-שמיל נכון, את זה גם אני רואה.
השאלה היא האם אמור להיות, ואם כן איפה?
ואם אין וכדאי להזמין, איפה שמים אותו.אולי כדאי לבקש עזרה גם מ @הכל-בעזרת-השם @שמואל-קליין
-
@יראת-שמים אין בפריוס פלוס פילטר. ובאמת צריך לדאוג שכניסת אוויר תיהיה פתוחה זה יושב מאחורי הכיסא של הנוסע על הריצפה
מי שמרגיש שהסוללה נגמרת מהר או צריכת דלק גבוהה כדאי לנקות את המאוורר זה יושב מתחת לכיסא של הנוסע מקדימה לדעתי זה עדיין יותר קל לפירוק מפריוס רגיל (יש כאלה שיחלקו עלי ) . צריך לפרק כיסא וריפוד של הריצפה מתחת לכיסא. -
@הכל-בעזרת-השם תודה רבה!
יש עניין לחפש להזמין פילטר מאלי אקספרס? -
@יראת-שמים כתב בבקשה: מיקום פילטר סוללה פריוס+ 2014 והדרכה לניקוי:
@הכל-בעזרת-השם תודה רבה!
יש עניין לחפש להזמין פילטר מאלי אקספרס?אין פילטר
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בבקשה: מיקום פילטר סוללה פריוס+ 2014 והדרכה לניקוי:
אין פילטר
מה שמעורר תמיהות על הכותרת…
עד כה צפיתי בדיון בשקט כדי ללמוד, אני לא מבין כרגע כלום בזה. אבל הייתי חייב לשתף את תמיהתי. -
@גיל כתב בבקשה: מיקום פילטר סוללה פריוס+ 2014 והדרכה לניקוי:
@הכל-בעזרת-השם כתב בבקשה: מיקום פילטר סוללה פריוס+ 2014 והדרכה לניקוי:
אין פילטר
מה שמעורר תמיהות על הכותרת…
עד כה צפיתי בדיון בשקט כדי ללמוד, אני לא מבין כרגע כלום בזה. אבל הייתי חייב לשתף את תמיהתי.הרעיון הוא שהסוללה צריכה אוויר לקירור, ולכן יש תעלה עם מאורר ששואבת אויר מפנים הרכב, ברכבים ההיברידיים בראש התעלה יש תושבת ובה אמור להיות פילטר. ולמעשה בפריוס+ יש הכל חוץ מהפילטר אבל התעלה והמקום לשים פילטר גם ישנו
-
@שלמה כתב בבקשה: מיקום פילטר סוללה פריוס+ 2014 והדרכה לניקוי:
הרעיון הוא שהסוללה צריכה אוויר לקירור, ולכן יש תעלה עם מאורר ששואבת אויר מפנים הרכב, ברכבים ההיברידיים בראש התעלה יש תושבת ובה אמור להיות פילטר. ולמעשה בפריוס+ יש הכל חוץ מהפילטר אבל התעלה והמקום לשים פילטר גם ישנו
@שלמה ידידי! אנציקלופדיה מהלכת, כתמיד!