מולטימדיה נתקעה לאחר ניסיון עדכון
-
@EBA לעניות דעתי חסר לך את זה
TS10_format (אם יש לך ts10s יש לך בקישור שהבאת למעלה)
זה מפרמט את הגירסה של המכשיר תוך כדי התקנה
כמו שרואים כאן
https://rechavimzelaze.ovh/assets/uploads/files/1733437092064-img_20221119_120859_749-1.png -
-
הוא מביא את זה (מתורגם מרוסית)
אם יש אתחול מחזורי (לדוגמה, מסך פתיחה “רובוט ירוק”, מסך פתיחה של יוצר הקושחה (“אנדרואיד 12” או אחר), 3 דקות של השבתה וסיבוב חדש)
אני חולק את החוויה שלי עבור TS10S (משהו כאן לא יכול להיות חשוב או מיותר במקרה שלך, אבל אני מפרט הכל):-
אל תחכה שמשהו יישבר, שמור 2 צילומי מסך מקטע התפריט “אודות המערכת” - “מידע חומרה” והמסך הבא למחשב מראש “מידע מערכת” עם שם הקושחה הראשונית, האתחול, המיקרו-בקר ומידע אחר של ההתקן.
-
מצא בכותרת והורד את אותה קושחה (כפי שהיה בהתחלה).
-
קח כונן הבזק מהיר בגודל של 8GB ומעלה (השתמשתי ב- USB 3.1 עם קיבולת של 32GB). כונן הבזק חייב להיות unbroken, שמיש, מעוצב ב- FAT32, גודל המגזר הוא כברירת מחדל, ללא מחיצות מיוחדות חיצוניות, עם קבצי קושחה פרוקים. נתק את כל התקני ה- USB האחרים (רכזות, טלפונים, מצלמות, מקליטים, כונני SSD - הכל) לזמן מה. במקרה של כשלים, נסה לחבר את כונן ההבזק למחבר USB אחר, זה יכול גם לעזור. הערה: מישהו מצליח להשתמש בכונן SSD המחובר באמצעות USB במקום כונן הבזק. יש גם מידע כי מלא (זה ייקח שעה או יותר) אתחול מחדש של כונן הבזק בכלי HP USB Disk Storage Format Tool עוזר.
-
איך לתפור. קרא את ההוראות מהכותרת העליונה אודות הבהוב באמצעות מהדק נייר ולחצן איפוס (RST). המשמעות של זה היא שאנחנו מכריחים את המערכת הפגומה לעדכן מכונן הבזק, כדי לעשות זאת אנו לוחצים על איפוס, המסך יוצא, בקרוב המערכת מתחילה לאתחל, לכבות את המנוע, לספור עד 10, להפעיל את המנוע, לחכות לחלון עדכון המערכת להופיע - בדרך כלל בצד זה כתוב ירוק עדכון החל xxx,yyy,zzz. לאחר מכן, המנוע יכול להיות כבוי, אבל בשום מקרה לא לכבות את הכוח כדי HUS. במקרה זה, הקושחה של כל קובץ זמין בכונן הבזק תלווה בשורה נפרדת, בסוף זה - בוצע. כאשר כל הקבצים מהבהבים, השורה שכותרתה Update end תודפס בירוק. אם יש שורה בגופן אדום ונכשל בסוף, אז משהו לא בסדר עם כונן הבזק (אתה צריך לנסות להעביר אותו קלט USB אחר, לעצב אותו אחרת או להחליף אותו עם אחד אחר). אם לא נתפרו קבצים, כלומר. לא היה נעשה, אבל מיד סוף - אתה צריך לשנות את כונני הבזק ואת העיצוב שלהם, כניסות USB וקבצי קושחה, כלומר, כדי לחפש את האפשרויות.
-
פרקתי את כל הקבצים המהבהבים למקרה חירום זה לשורש כונן הבזק ותפרתי אותם לפי עמ’ 3. קודם כל, הבזקתי את bootloader המקורי - זה הקובץ הראשון בקושחה, יש לי את השם a50dba80-5e4a-11ed-ad10-f32a0556ea5c ואת הגודל הוא 39117kB.
-
ואז הבזקתי את המגב שלי (מ wipe_xxx.zip לקחתי את הקובץ aff14fdc-5e4b-11ed-8ee3-c34ffa394fb9 לכונן הבזק, עבור GUs אחרים השם כנראה יהיה שונה). נספח: אם הקושחה וקובץ המחיקה נכתבים יחד לכונן הבזק, קובץ המחיקה מהבהב אחרון, הוא מנקה את תיקיית הנתונים/נתונים, כלומר מוחק נתוני משתמש.
-
ואת השלב האחרון, השלישי הוצאתי את כל קבצי הקושחה (לא רק את bootloader, אבל הכל בכלל, כולל אפילו את קובץ הטקסט עם התיאור) על כונן הבזק והבהב אותו על פי עמ '3. קבצי קושחה פרוקים “שוקלים” יותר מ 5GB, אז אתה צריך כונן הבזק מתאים לשלב זה. ה-MCU לא תפר: ולא עסק בזה, וזה לא היה נדרש.
-
המערכת אותחלה כברירת מחדל באנגלית, ואז שחזרתי את הארכיונים שנשמרו מראש (על הארכיוןיש כמה הוראות בכותרת).
בגדול מה שהוא אומר זה לצרוב את הבוט בנפרד ואח’'כ את הקובץ שמאפס (wipe) ורק אז לצרוב את כל הקושחה
-
-
ספויילר
@EBA כתב במולטימדיה נתקעה לאחר ניסיון עדכון:יש לי ברכב מולטימדיה כזו, בת שנה בערך:
לא היתה שם אופציה של עדכון מקוון, אז ניסיתי לעזות עדכון מקומי עם קובץ שהעלו כאן בפורום, בשם TS10S_20240423.180310_APP-THEME1(临时)
ככל הנראה בגלל שהמערכת שלי היא T10 והעדכון שייך לT10S המערכת נתקעה, ומאז היא על לופ של הפעלה, ולא נדלקת כלל.
ניסיתי לעשות עדכון עם כל מיני קושחות אחרות לפי הדרך השלישית שבמדריך הנהדר של @יוסי-לוי כאן, וכל פעם זה מגיע למאה אחוז תוך חצי שניה ומסיים את העדכון, וכמובן לא עוזר.
בסיועו הבלתי נלאה של @מיישה היקר ניסיתי עם המון קושחות, יש לי כבר תיקייה בגודל 25 ג’יגה, שבה ניסיתי כמעט את כולן,
אבל בגלל הצורה שבה זה מעדכן נראה לי שיש לי טעות בצורת העדכון או בעיה אחרת, ולא שהקושחה לא מתאימה.
צורת הצריבה שאני עושה: שם באונקי ריק את הקושחה [ניסיתי גם בזיפ וגם במחולץ], מכניס למערכת, מנתק מחשמל, מחבר את החוט KEY1 למינוס, מחבר לחשמל, זה נכנס לעדכון ומסתיים מיד.
למישהו יש רעיון איך לעזור? תודה רבה!
עברתי על הנושא הזה והזה ולא עזר.
להלן כל מיני אתרים של קושחות, שאולי יעזור למישהו לעזור לי…https://lnx.pausacafeone.it/wordpress/2022/12/09/topway-ts10-ts18-firmware/
הסיסמה אם צריך היא TopwayTS10או זה, שאי אפשר להוריד בנטפרי, ויש שם קושחות מרוטטות https://disk.yandex.ru/d/rIBtRseJuNvbTg
מכיוון שניראה שאני ואתה באותה סירה רציתי לדעת האם אשארת את הקי1 מחובר לאפס במהלך כל זמן הצריבה
כי חשבתי שאולי זה הבעיה אצלי ורציתי לנסות -
@zalmensmok נכון, אבל כולם עם שמות ארוכים חסרי פשר
-
@zalmensmok אין שם שום תיקיות, ככה זה נראה:
-
@zalmensmok כתב במולטימדיה נתקעה לאחר ניסיון עדכון:
@EBA אתה יכול לעלות את הקובץ טקסט?
אצלי אין קובץ טקסט בכלל