נסעתי במנהרת הכרמל ללא מנוי
-
@במוו כתב בנסעתי במנהרת הכרמל ללא מנוי:
נסעתי במנהרות הכרמל (חיפה) ללא מנוי במחשבה שזה אותו מנוי עם כביש 6…
היה כתוב לי שם במסך הקטן "אינך מנוי, חייג למספר x
איני יודע איזה מספר היה שם, והשאלה היא האם אני אחכה למכתב מסודר מהם או שבאמת עלי להתקשר כדי לא להסתבך…
חייג דחוף ל- *5424 (כרמלטון - חברת מנהרות הכרמל) לפני שתגלה שנסיעה של 15 ש"ח תעלה לך 180 ש"ח. ולהבא המלצה לך ולכל החברים כאן, לעשות מנוי אפשר בטל’ או דרך האתר שלהם כאן
וזה ממש יותר קצר מלפתוח מייל, כולה להירשם ולתת פרטי רכב ואשראי, ולהבא אתה נכנס ויוצא כמו מלך (אין הבדל בתעריף). זה לא דמי מנוי חודשי כמו שיש חושבים. וזה ממש כמו בכביש 6 (וכנ"ל 6 צפון) בכולם עשיתי מנוי ושם יש הנחה משמעותית למנויים ואני חוסך “ים” של כסף.בכביש 6 תכלס עשיתי מנוי פסקל שזה כן דורש השקעה חד-פעמית של באזור ה-90 ש"ח עבור המכשיר אבל תמיד אפשר להזדכות עליו או לקחת איתך לרכב הבא (התקנה של מדבקה, לא קשה בכלל, יותר קל ממצלמת דרך) וחוסך 30-50% בתעריף הנסיעהעריכה: את זה צילמתי לך עכשיו באתר שלהם. תראה שלא כדאי.
ועוד דבר אחרון - לי קרה לפני יותר מ-8 שנים שנכנסתי דרך שער תשלום (לא הייתי מנוי) ויצאתי דרך שער מנויים מהבלבול, ואמרתי מה שישמע כבר שילמתי ממילא ומה יקרה, ומצד שני אמרתי נתקשר לוודא שהכל טוב, והנציגה אמרה לי “טוב שעדכנת כי אם לא המערכת הייתה מזהה את הרכב שלך פעמיים וזה היה עושה בלאגן וייתכן אפילו חיוב כפול עם תוספת נסיעה ללא מנוי בתוקף”.
עריכה: בס"ד כתבתי הסבר מקיף על זה כאן -
@Klonimoos כתב בנסעתי במנהרת הכרמל ללא מנוי:
רק מניח את זה פה.
אפשר דרך פנגו לעשות מנוי לרוב העיניינים בפעם אחת.אמת.
אבל קצת יותר יעיל לעשות מנוי אצלם ישירות. אין הבדלי תעריף ככה או ככה. וזה יורד כל חודש באשראי שסיפקת. ואתה מקבל פירוט למייל. לא נסעת - לא שילמת אגורה. -
@Klonimoos אני עשיתי דרך פנגו מנוי לכביש שש ואחרי כמה חודשים קיבלתי חשבונית בדואר
-
@gil3686 כתב בנסעתי במנהרת הכרמל ללא מנוי:
אתה נכנס ויוצא כמו מלך (אין הבדל בתעריף)
ושם יש הנחה משמעותית למנויים ואני חוסך “ים” של כסף.
בציטוט הראשון מדובר על מנהרות הכרמל ובשני על כביש 6?
-
@YOLEVI כתב בנסעתי במנהרת הכרמל ללא מנוי:
בציטוט הראשון מדובר על מנהרות הכרמל ובשני על כביש 6?
בהחלט. במנהרות הכרמל אין הבדלי תעריף, רק הלוקסוס של לעבור ישר ב"מנויים" בלי לעצור.
בכביש 6 יש מנוי וידאו (שזה אותו סגנון כמו במנהרות הכרמל, שהם מזהים אותך בוידאו ומחייבים אוטומטית אשראי ולא צריכים לחפש שתשלם בדואר), וזה תעריף מוזל בינוני ויש תעריף פסקל (שזה עושה שימוש במכשיר קטן שמודבק על השמשה הקדמית והוא מעדכן בכל מקטע אוטומטית את המעבר שלך שם ומחייבים גם כן את האשראי) וזה תעריף מוזל עוד יותר (כי זה חוסך להם גם את המשכורת לעובד שיושב על המצלמות). -
@Klonimoos כתב בנסעתי במנהרת הכרמל ללא מנוי:
חוץ מהתשלום על הנסיעה בכביש?
לא ראיתי תוספת או משהו כזה.לפנגו יש דמי מנוי חודשי, כנ"ל. אפילו אם לא חנית בשום מקום ולא נסעת בשום כביש אגרה.
פנגו זה בחינם בלי שום תשלום
יש להם מסלול פרימיום שהוא עולה כסף -
@במוו כתב בנסעתי במנהרת הכרמל ללא מנוי:
נסעתי במנהרות הכרמל (חיפה) ללא מנוי במחשבה שזה אותו מנוי עם כביש 6…
היה כתוב לי שם במסך הקטן "אינך מנוי, חייג למספר x
איני יודע איזה מספר היה שם, והשאלה היא האם אני אחכה למכתב מסודר מהם או שבאמת עלי להתקשר כדי לא להסתבך…
חייג דחוף ל- *5424 (כרמלטון - חברת מנהרות הכרמל) לפני שתגלה שנסיעה של 15 ש"ח תעלה לך 180 ש"ח. ולהבא המלצה לך ולכל החברים כאן, לעשות מנוי אפשר בטל’ או דרך האתר שלהם כאן
וזה ממש יותר קצר מלפתוח מייל, כולה להירשם ולתת פרטי רכב ואשראי, ולהבא אתה נכנס ויוצא כמו מלך (אין הבדל בתעריף). זה לא דמי מנוי חודשי כמו שיש חושבים. וזה ממש כמו בכביש 6 (וכנ"ל 6 צפון) בכולם עשיתי מנוי ושם יש הנחה משמעותית למנויים ואני חוסך “ים” של כסף.בכביש 6 תכלס עשיתי מנוי פסקל שזה כן דורש השקעה חד-פעמית של באזור ה-90 ש"ח עבור המכשיר אבל תמיד אפשר להזדכות עליו או לקחת איתך לרכב הבא (התקנה של מדבקה, לא קשה בכלל, יותר קל ממצלמת דרך) וחוסך 30-50% בתעריף הנסיעהעריכה: את זה צילמתי לך עכשיו באתר שלהם. תראה שלא כדאי.
ועוד דבר אחרון - לי קרה לפני יותר מ-8 שנים שנכנסתי דרך שער תשלום (לא הייתי מנוי) ויצאתי דרך שער מנויים מהבלבול, ואמרתי מה שישמע כבר שילמתי ממילא ומה יקרה, ומצד שני אמרתי נתקשר לוודא שהכל טוב, והנציגה אמרה לי “טוב שעדכנת כי אם לא המערכת הייתה מזהה את הרכב שלך פעמיים וזה היה עושה בלאגן וייתכן אפילו חיוב כפול עם תוספת נסיעה ללא מנוי בתוקף”.תודה רבה ממש עזרת לי והצלת אותי מקנס!
עשיתי מנוי והנסיעה הוחלה אליו רטרואקטיבית. אם לא הייתי עושה כך בימים הקרובים הייתי משלם קנס של כ150 שקל ואח"כ קנס על זה שלא שילמתי את הקנס וכל דרך אפשרית לסחוט גם את הקליפה של הלימון…
@YOLEVI מציע שתערוך את התגובה שלך כי היא עלולה להטעות. -
@ראובן-שבתי צודק ואני מתנצל גם בפני @Klonimoos אני טעיתי.
אכן בעבר היה דבר כזה על כיום לא.
הפדיחה היא שגם אני במסלול הסימפל שלהם ולא זכרתי שלא מחייבים אותי…
הפוסט המטעה נמחק, לתועלת מצטרפים חדשים לדיון.