כרטיס זכרון למצלמת דרך
-
@אבי-KIA כתב בכרטיס זכרון למצלמת דרך:
אשמח להמלצות לכרטיס עבור מצלמת דרך
עדיפות לקניה בארץ בגלל האמינותאני רואה שהמליצו פה סנדיסק… תנסה לשאול את @משחזר מידע ממתמחים טופ מה הוא חושב עליהם…
לענייננו יש כרטיסים מיוחדים שמיוצרים בטכנולוגיה שונה מכרטיסים רגילים שהם מיועדים לכתיבה ומחיקה כל הזמן, פעם מצאתי מדריך עם קישור למשהו מומלץ, את אותה חברה אני מכיר כבר שנים וממש מרוצה מהם אם תזכיר לי יותר מאוחר אני יחפש את הקישור, ההמלצה היא לפחות 128 ג’יגה, אותו אחד שכתב שמספיק לו לשבוע כנראה נוסע בשבוע מה שאני נוסע ביום…
עריכה: חיפשתי עכשיו ואני רואה שהכרטיס שבזמנו הזמנתי כבר לא זמין, אני יכול לומר שזה חברת LEXAR ואני מרוצה מהם כבר כ8 שנים וקיבלתי מהם המלצה מאחי שמשתמש בהם עוד לפני
-
@YOLEVI כתב בכרטיס זכרון למצלמת דרך:
אותו אחד שכתב שמספיק לו לשבוע כנראה נוסע בשבוע מה שאני נוסע ביום…
יכול להיות, אבל בתור אותו אחד אני יכול לומר לך שבדקתי השבוע שוב ומספיק ל5 ימים וחצי.
אני חוזר שוב ואומר שהאיכות היא AHD שזו רמה מצויינת למרות שזה לא 4K.
ולאחר בירור עם מתקין ותיק בנושא, מצלמות שמצלמת כל קונץ בחנייה ועוד דורשות יותר מקום ולכן זה עושה את ההבדל. שלי לא מצלמת בחנייה. -
@דני-מערכות זה אני כתבתי את זה כאן אבל לא הבנתי למה לא לקנות מה הבעיה?
(הדגם הזה הוא לא 4k אז הוא ממלא את הכרטיס ביותר זמן - למיטב זכרוני כל 3 דקות ג’יגה - ולכן 128 זה מצויין) -
@טכנולוג כתב בכרטיס זכרון למצלמת דרך:
ה אני כתבתי את זה כאן אבל לא הבנתי למה לא לקנות מה הבעיה?
(הדגם הזה הוא לא 4k אז הוא ממלא את הכרטיס ביותר זמן - למיטב זכרוני כל 3 דקות ג’יגה - ולכן 128 זה מצויין)התכוונתי לא לקנות את ה256 אלה את ה128
-
@דני-מערכות צודק לגמרי, עכשיו הבנתי אותך
-
@שמיל-שמיל לא, זה לא כרטיס למצלמות דרך וכמו שכתבתי למעלה הוא יישרף מהר
הכרטיס שהבאתי כאן הוא הכרטיס המתאים לפני כמה ימים הוא היה במשלוח חינם מעל 49 דולר ועכשיו לא
בכל מצב הזמנתי בעבר מעלי אקספרס בקישור שנמצא בפוסט הנ"ל כמה פעמים לחברים את הכרטיס של סמסונג והוא עדיין עובד מצויין כלומר זה מקורי ולא זיוף