כרטיס זכרון למצלמת דרך
-
@ראובן-שבתי כתב בכרטיס זכרון למצלמת דרך:
@gil3686 כתב בכרטיס זכרון למצלמת דרך:
@אבי-KIA חברה אמינה העיקר. SanDisk. Lenovo. Transcend
וממש לא חייב בארץ, ממילא הכל מגיע מסין אז למה לשלם כאן יותר? כי מישהו טרח להזמין לך את זה? תהיה לזה אותה האמינות, רק תוודא שזה המותג הזה ולא משהו שדומה ורק איזו אות אחת שונה.ממש לא מומלץ לקנות באלי אקספרס
לא רק לא מומלץ אלא להתרחק מזה כמו מאש
הכל זיופים
וזה ממש לא מגיע מסין (גם אם זה מיוצר בסין, זה לא חברות סיניות)לא כל כך מדוייק, יש ויש, אני, כל הכרטיסים והתקני האחסון שלי מעליאקספרס, ומעולם, מעולם לא היה לי גרם של בעיה.
צריך לדעת מה לקנות, נקודה.2 טיפים למשתמשים שרוצים לקנות כרטיסים והתקני אחסון מעליאקספרס:
- אם המחיר הוא פחות מחצי מהארץ, זה רמאות, מחיר של התקן אחסון איכותי בעליאקספרס צריך להיות בסדר גודל של חצי שקל לכל ג’יגה, כמובן שכשמדובר בכמות גדולה זה פחות, אבל צריך לדעת שכרטיס של 10 טרה ב2 ש"ח זה לזרוק לפח 2 ש"ח.
- צריך להסתכל טוב טוב על תגובות הקונים, יש הרבה קונים שבודקים את ההתקני אחסון עם תוכנות, זה מה שאנחנו צריכים לדעת, לא שזה ארוז יפה, ולא שהגיע מהר, אם אין תגובות כאלה, לא קונים, גם אם זה נראה מאד משכנע.
תמונות לדוגמא על מחירים, כמובן שבמבצעים והנחות ניתן להשיג מעט יותר בזול.
-
@טכנולוג כתב בכרטיס זכרון למצלמת דרך:
הכרטיס המומלץ ביותר בעיני הוא הכרטיס של סמסונג (הוא קצת יותר יקר אבל אמין ועמיד)
או מאמזוןיש את זה פה בארץ ב39 הרבה יותר זולבKSP
-
@דני-מערכות זה לא אותו דגם - הוא לא מיועד למצלמות דרך
הדגם שאני מדבר עליו נקרא SAMSUNG PRO Endurance -
@דני-מערכות נו מה אתה עושה צחוק תשווה תפוח מול תפוח…
מה שעולה שם 59 זה 64 ג’יגה (שאינו מומלץ כלל למצלמת רכב כי הוא מתמלא תוך חצי שעה ואולי אפילו פחות), 256 עולה שם 179 ואילו באמזון הוא עולה 30$ (כ110₪) ועוד 13$ משלוח ואם אתה קונה באמזון יותר מ49$ המשלוח חינם (כלומר 2 כרטיסים של 256 יעלו באמזון כ220 ש"ח כולל משלוח ואילו בksp אחד יעלה 179 ושניים יעלו 358) -
@gil3686 עקרונית אתה צודק מצלמה שמצלמת ברזולוציה נמוכה והיא רק קדמית יקח לה זמן למלאות 64 ג’יגה אבל רוב מי שקונה מצלמת דרך היום קונה משהו איכותי וגם אם זה לא 4k זה משהו בכיוון ובנוסף @אבי-KIA הוא זה שפתח את השרשור הנוכחי ובדיוק הוא שאל בשרשור מקביל האם עדיף z40 או z50 אז כנראה שעכשיו הוא צריך כרטיס למצלמה שהוא בחר ומכיוון ששניהם מצלמות כפולות (קדמי ואחורי) ושניהם מצלמות באיכות גבוהה מאוד (הz50 היא אכן 4k) לכן כתבתי שלא מומלץ 64
-
@אבי-KIA כתב בכרטיס זכרון למצלמת דרך:
אשמח להמלצות לכרטיס עבור מצלמת דרך
עדיפות לקניה בארץ בגלל האמינותאני רואה שהמליצו פה סנדיסק… תנסה לשאול את @משחזר מידע ממתמחים טופ מה הוא חושב עליהם…
לענייננו יש כרטיסים מיוחדים שמיוצרים בטכנולוגיה שונה מכרטיסים רגילים שהם מיועדים לכתיבה ומחיקה כל הזמן, פעם מצאתי מדריך עם קישור למשהו מומלץ, את אותה חברה אני מכיר כבר שנים וממש מרוצה מהם אם תזכיר לי יותר מאוחר אני יחפש את הקישור, ההמלצה היא לפחות 128 ג’יגה, אותו אחד שכתב שמספיק לו לשבוע כנראה נוסע בשבוע מה שאני נוסע ביום…
עריכה: חיפשתי עכשיו ואני רואה שהכרטיס שבזמנו הזמנתי כבר לא זמין, אני יכול לומר שזה חברת LEXAR ואני מרוצה מהם כבר כ8 שנים וקיבלתי מהם המלצה מאחי שמשתמש בהם עוד לפני
-
@YOLEVI כתב בכרטיס זכרון למצלמת דרך:
אותו אחד שכתב שמספיק לו לשבוע כנראה נוסע בשבוע מה שאני נוסע ביום…
יכול להיות, אבל בתור אותו אחד אני יכול לומר לך שבדקתי השבוע שוב ומספיק ל5 ימים וחצי.
אני חוזר שוב ואומר שהאיכות היא AHD שזו רמה מצויינת למרות שזה לא 4K.
ולאחר בירור עם מתקין ותיק בנושא, מצלמות שמצלמת כל קונץ בחנייה ועוד דורשות יותר מקום ולכן זה עושה את ההבדל. שלי לא מצלמת בחנייה. -
@דני-מערכות זה אני כתבתי את זה כאן אבל לא הבנתי למה לא לקנות מה הבעיה?
(הדגם הזה הוא לא 4k אז הוא ממלא את הכרטיס ביותר זמן - למיטב זכרוני כל 3 דקות ג’יגה - ולכן 128 זה מצויין) -
@טכנולוג כתב בכרטיס זכרון למצלמת דרך:
ה אני כתבתי את זה כאן אבל לא הבנתי למה לא לקנות מה הבעיה?
(הדגם הזה הוא לא 4k אז הוא ממלא את הכרטיס ביותר זמן - למיטב זכרוני כל 3 דקות ג’יגה - ולכן 128 זה מצויין)התכוונתי לא לקנות את ה256 אלה את ה128
-
@דני-מערכות צודק לגמרי, עכשיו הבנתי אותך
-
@שמיל-שמיל לא, זה לא כרטיס למצלמות דרך וכמו שכתבתי למעלה הוא יישרף מהר
הכרטיס שהבאתי כאן הוא הכרטיס המתאים לפני כמה ימים הוא היה במשלוח חינם מעל 49 דולר ועכשיו לא
בכל מצב הזמנתי בעבר מעלי אקספרס בקישור שנמצא בפוסט הנ"ל כמה פעמים לחברים את הכרטיס של סמסונג והוא עדיין עובד מצויין כלומר זה מקורי ולא זיוף