האם הרכבים הסיניים מרגלים?
-
@אבי-ים גם מדינת ישראל מפתחי הפגסוס לא ידידים גדולים שלנו…
ועכ"פ, אם השאלה היא האם הם מרגלים אז אין הבדל אם זה טסלה או ג’ילי, ניתן לשנות את הנושא להאם זה בעייתי הריגול הזה או שזה נותן לנו ביטוח מסויים מול מרגלים אחרים שיחששו להגזים אם יש מי שרואה… -
יש לי חבר שעובד במפעל ביטחוני ואסור שם שיואמי
ואסור להם לבוא לקירבת הבסיס עם רכבים סינים יש להם שאטלים 4 קילומטרים לפני הבסיס
ובכנס עובדים שאלו את האחראי מה הבעיה בהם הוא פשוט פרץ לאחד מהם לרכב מרחוק והתחיל להסיע אותו -
@צילפינגים כתב בהאם הרכבים הסיניים מרגלים?:
@תצמנ אם מפחדים מריגול אז למה להגביל צריך להעיף את כולם מצה"ל
אם נותנים לפועלי בנין או נקיון ערבים להיכנס חופשי לבסיסים סודיים אין סיבה שלא יתנו לרכבים סיניים עם מערכות ריגול לשימוש בכירים בצבא.
כידוע הרמת משכל והאחריות של הבכירים במודיעין בישראל נמצאת בצד התחתון של הגרף לעומת רמת הגאווה והניפוח שנמצאת בראש הגרף, ואירועי שמחת תורה שנה שעברה מוכיחים זאת היטב.
מבחינתם הסכנה האמיתית זה תנועת החזרה בתשובה והציבור החרדי שלומד תורה ושומר מצוות באדיקות.
אני תמיד תולה את השכל העקום והעלוב הזה במרחק שלהם מהקב"ה ומהתורה הקדושה, כל ילד חרדי או אפילו דתי יודע שעשיו שונא ליעקב ושישמעאל ידו בכל ויד כל בו וחי רק על חרב ודם, ושבמלחמה לא נושאים פנים לאויב ולא מרחמים על אזרחי האויב, מרעיבים את כולם והורגים כל זכר! פשוטו כמשמעו.
חשוב לזכור איך אותו רשע בכיר בצבא ברוב חוצפתו התרברב על בורא עולם כאילו הם מסתדרים לבד וח"ו רק שלא יפריע עפ"ל וזמן קצר אח"כ התגלה קלונו ברבים. -
@EBA לחיילים זוטרים אין בעיה מעבר לזה שאסור להוציא טלפונים ביומיום אם זה לא בזמן
לכן בבור בקריה אין כניסה לטלפונים
יש כוורת תאים בכניסה ששם שמים את כל הטלפונים
ויש לי חבר ששירת בחמל שטח (תפקיד שלא מוגדר כ"מסוווג" או כמודיעים) והוא אמר לי שמפקידים טלפונים בכניסה@EBA כתב בהאם הרכבים הסיניים מרגלים?:
ומה עם כל עשרות אלפי החיילים שיש להם שיאומי בכיס? [אמיתי, לא חצי טאצ’…]
-
@תצמנ כתב בהאם הרכבים הסיניים מרגלים?:
בצבא חושבים על זה…
מקושר כתבה על הרכבים הסיניים בצבא.@צילפינגים כתב בהאם הרכבים הסיניים מרגלים?:
@תצמנ אם מפחדים מריגול אז למה להגביל צריך להעיף את כולם מצה"ל
שמעתי שהצבא באמת עומד להחזיר מאות רכבים לסין מחשש לריגול, חיפשתי באתרים לא מצאתי אזכור… מעניין אם זה אמיתי.
-
@פתוח-לשמוע כתב בהאם הרכבים הסיניים מרגלים?:
ובכנס עובדים שאלו את האחראי מה הבעיה בהם הוא פשוט פרץ לאחד מהם לרכב מרחוק והתחיל להסיע אותו
תוודא את הסיפור שוב. לדעתי זה קצת סיפור מצוץ… לא אומר שזה דבר שלא אפשרי אבל ככה בשלוף שאחראי (שבלי קשר בדרך כלל הוא לא המומחה הגדול באיזור…) ככה בלחיצת כפתור יפרוץ, נו נו…
-
@aiib כתב בהאם הרכבים הסיניים מרגלים?:
תוודא את הסיפור שוב. לדעתי זה קצת סיפור מצוץ… לא אומר שזה דבר שלא אפשרי אבל ככה בשלוף שאחראי (שבלי קשר בדרך כלל הוא לא המומחה הגדול באיזור…) ככה בלחיצת כפתור יפרוץ, נו נו…
סיפר לי את זה עוזר של אחד מהשרים בממשלה
הוא קצת יודע מה הוא מדבר
אגב הוא גם טען לו שכל השיחות גם בכשרים פשוטים מוקלטות לחודש -
אגב הוא גם טען לו שכל השיחות גם בכשרים פשוטים מוקלטות לחודש
לא מצאתי את זה עכשיו אבל אני זוכר ששמעתי בפודקאסט “סייברסייבר” איזכור לזה שיש סעיף סודי (אולי בגלל זה לא מצאתי אותו?) ברישיון של כל חברת תקשורת שאומר בערך שלשב"כ יש גישה רציפה למאגרי חברות הסלולר ושהם מקליטים ושומרים הכל
-
@גגגג כתב בהאם הרכבים הסיניים מרגלים?:
אגב הוא גם טען לו שכל השיחות גם בכשרים פשוטים מוקלטות לחודש
לא מצאתי את זה עכשיו אבל אני זוכר ששמעתי בפודקאסט “סייברסייבר” איזכור לזה שיש סעיף סודי (אולי בגלל זה לא מצאתי אותו?) ברישיון של כל חברת תקשורת שאומר בערך שלשב"כ יש גישה רציפה למאגרי חברות הסלולר ושהם מקליטים ושומרים הכל
דבר ראשון אין דבר כזה “סעיף סודי” הכל צריך להיות כתוב מפורש,
מקסימון “סעיף נידח”
דבר שני, זה לא נכון שהשב"כ מקליט הכל וכו’, א"כ הוא היה יכול להשתמש בזה בהרבה תיקים, אם הוא רוצה להאזין יש לו אפשרות להאין, וחוקית הוא צריך אישור משופט, ועל זה הם לא תמיד מקפידים לגמרי. -
@צבי-דורש-ציון כתב בהאם הרכבים הסיניים מרגלים?:
דבר שני, זה לא נכון שהשב"כ מקליט הכל וכו’, א"כ הוא היה יכול להשתמש בזה בהרבה תיקים
זה לא תקף משפטי, זה למה הם לא משתמשים בזה.
-
דבר שני, זה לא נכון שהשב"כ מקליט הכל וכו’
ברור שיש את האופציה, על ‘‘אשלון’’ שמעת?
-
דבר ראשון אין דבר כזה “סעיף סודי” הכל צריך להיות כתוב מפורש,
מקסימון “סעיף נידח”אני זוכר שבזמנו אני ממש ראיתי את הסעיף “סעיף 4 (לא פורסם לציבור)” או משהו כזה
דבר שני, זה לא נכון שהשב"כ מקליט הכל
בהנחה שהוא לא מקליט כל אלה רק שומר את המטא דאטה מוזמן לקרוא את הערך על הכלי של השב"כ
חוקית הוא צריך אישור משופט
כי ידוע שהשבכ הוא גוף עם שקיפות מלאה שפועל בדיוק לפי הנהלים
@אושר-מתקרב כתב בהאם הרכבים הסיניים מרגלים?:
על ‘‘אשלון’’ שמעת?
אני מדבר ברמה הארצית אבל זה דוגמה מצויינת הינה הערך בויקי. הוא יותר ארוך באנגלית
בקצרה אגיד שזו מערכת שמנטרת המון המון המון! תקשורת שעוברת בעולם