חיבור USB למערכת שמע בפריוס 2008.
-
@יוסי-התחכמוני אמור להיות לך חיבור אחר של 6 פינים או יותר
-
@יוסי-התחכמוני זה המערכת המקורית?
-
@יוסי-התחכמוני בתא הקטן שמכניסים דברים דחפו לי המערכת הזאת ועקרתי אותה משם
-
@יוסי-התחכמוני אז החיבורים ששלחתי לך הם למקורי תבדוק את החיבורים למערכת המקורית
מה חיברו לשם? -
@יוסי-התחכמוני כתב בפרקתי המערכת ברכב רדיו דיסק ושם לזה חיבור כזה ... (כמבואר למטה זה יעבוד):
אשמח לעזרה בחיבור USB למערכת שמע בפריוס 2008.
שאלתי, כאשר אני שם חוט שמוציא נקבה כמופיע בקישור ומחבר לו און קי יש סיכוי שזה יעבוד?
וא"כ האם יש אופציה להעביר שירים אחורה קדימה?אשמח לפתרון אחר למי שעשה ובהשקעה שאני הצעתי 6₪ בלבד גג עד 30₪
@יוסי-התחכמוני היקר, ערכתי לך את הפוסט והנושא כמו שצריך. אשמח שתקח מזה דוגמא להבא, לתועלתך ותועלת העוזרים לך.
לטובת העניין תעבור על תקנון הפורום, ועל המדריך המלא למשתמש. -
כנראה אני אפרק את הריבוע לגורמים ואחבר אותם אחד אחד
השאלה בקישור זה
למישהוא יש מושג משמאל לימין מה החוט האדום ומה השחור בד"כ הם צמודים או ע"י רב מודד האם יש אופציה לדעת מה הפלוס ומה המינוס ???עכשיו זה בסדר https://rechavimzelaze.ovh/user/klonimoos ערוך טוב לא??!
עשיתי לך ‘‘עוד יותר טוב’’…
א. זה יותר מסודר ויפה לעשות קישור, ע’‘י שתסמן את המילים הרלוונטיות, יש בסרגל הכלים שמעל הפוסט סימן של ‘‘שרשרת’’ תלחץ עליו, ובסוגריים שכתוב ‘‘כתובת קישור’’ תסמן את המילים האלו ותדביק שם את הקישור שלך.
ב. ל’‘תייג’’ אותי מספיק לכתוב ככה @klonimoos.
קח הכל באהבה!️ -
@יוסי-התחכמוני אולי ע"י רב מודד יש אופציה לדעת שאני אתחיל ברכב עצמו ???
משהוא יכול לתדרך אותי
@צילפינגים לאחרונה התעסקת עם זה @טכנולוג -
@יוסי-התחכמוני זה יכול להיות הרבה אופציות כי זה לא חיבור מקורי אלא תוספת ששמו אח"כ ואני שוב שואל למה להסתבך ולנסות להתחבר לקונקטור הזה שהוא לא מקורי פשוט תוציא את המערכת המקורית ותבדוק את החיבור מאחורה לשם אמור להתאים לך אחד מאלה שצירפתי למעלה