קלקלתי לו? אני צריך לשלם?
-
@נייטרון-חפשי כתב בקלקלתי לו? אני צריך לשלם?:
חוץ מנורת מנוע מהבהבת שזה אומר לעצור מייד.
רציתי לכתוב את זה אבל אצלי יש בעיה עם הבקרת שיוט שזה מהבהב לי כל תחילת נסיעה אז תמיד יש יוצא מן הכלל
-
@פתוח-לשמוע כתב בקלקלתי לו? אני צריך לשלם?:
אצלנו הראש כולל השכיר רכב לאדם והתחמם הרכב והלך הראש מנוע ובתביעה בבי"ד הלה טען שאין לו מושג בנורות ושעונים ואם הוא משכיר רכב מבחינתו זה אמור להיות רכב תקין
ולמרבה הפלא זוכה דאין דרך בנ"א להתבונן [בנורות] בדרכים
אין לי מושג מה הדיינים חשבו אבל זה היה הפסקהרבה פעמים היות והרבנים לא מבינים כלום ברכב ואין להם גם רשיון הם פוסקים לפי מה שהם חושבים כי חותמים להם הסכם בוררות.
-
פוסט זה נמחק!
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בקלקלתי לו? אני צריך לשלם?:
@פתוח-לשמוע כתב בקלקלתי לו? אני צריך לשלם?:
אצלנו הראש כולל השכיר רכב לאדם והתחמם הרכב והלך הראש מנוע ובתביעה בבי"ד הלה טען שאין לו מושג בנורות ושעונים ואם הוא משכיר רכב מבחינתו זה אמור להיות רכב תקין
ולמרבה הפלא זוכה דאין דרך בנ"א להתבונן [בנורות] בדרכים
אין לי מושג מה הדיינים חשבו אבל זה היה הפסקהרבה פעמים היות והרבנים לא מבינים כלום ברכב ואין להם גם רשיון הם פוסקים לפי מה שהם חושבים כי חותמים להם הסכם בוררות.
מחובתם לברר (אולי אפילו כאן בפורום) ובטוחני שזה מה שהם עשו!
-
הרבה פעמים היות והרבנים לא מבינים כלום ברכב ואין להם גם רשיון הם פוסקים לפי מה שהם חושבים כי חותמים להם הסכם בוררות.
אין צורך לכתוב סתם
שלמדתי חו’‘מ בעבר
שאלתי דיין כמה שאלות על זה
והוא סיפר לי שהיה ד’'ת מורכב על נושא דומה
וקראו לו כי הוא בעל רכב שישב בהרכב ויסביר למי שלא מכיר -
-
@אליחי כתב בקלקלתי לו? אני צריך לשלם?:
הרבה פעמים היות והרבנים לא מבינים כלום ברכב ואין להם גם רשיון הם פוסקים לפי מה שהם חושבים כי חותמים להם הסכם בוררות.
אין צורך לכתוב סתם
שלמדתי חו’‘מ בעבר
שאלתי דיין כמה שאלות על זה
והוא סיפר לי שהיה ד’'ת מורכב על נושא דומה
וקראו לו כי הוא בעל רכב שישב בהרכב ויסביר למי שלא מכיראני יושב יותר מפעם בחודש בבתי דין לצורך הסבר בדיונים בענייני רכב ודומיו וזה המציאות