נוזל קירור-אפשר להשתמש עם מים מורתחים?
-
@נייטרון-חפשי כתב בנוזל קירור-אפשר להשתמש עם מים מורתחים?:
חבל לכעוס על המוסכניק
לא אמרתי שאני כועס עליו ח"ו הוא עשה מה שהוא (ואתה) חשב שהכי טוב לעשות
מה זה ‘אוכלים’? כלומר מעלימים אותה? א"כ זה מצוין!!
ממש ממש לא!!!
זה נכון שמים רגילים עושים חלודה אבל זה נשאר חלודה, נכון שזה יכול להישבר בקלות יחסית אבל זה עדיין צינור חלודה, אבל כשאתה שם מים ירוקים אותה חלודה שהייתה עד עכשיו בצורת צינור מתפוררת ומתפרקת מה שלא היה קורה אם היו נשארים מים רגילים (אולי זה היה קורה בעוד שנתיים אבל לא עכשיו)
ודו"ק ותשכח
אגב זה בדיוק המחלוקת הגדולה שדיברתי עליה בפוסט הקודם וכמש"כ שאלתי הרבה מוסכניקים ובד"כ המומוחים יותר אמרו לא להשים ירוקים אחרי שהיה הרבה זמן רגילים
לגבי המעיישה המעניין עם האלכוהול, אם המקרה שלי היה מקרה בודד ודאי שהייתי אומר שאתה צודק אבל מאחר ויש הרבה מאוד אנשים שהתלוננו שמיד אחרי שהחליפו מרגילים לירוקים התחילו הבעיות זה מראה שיש קשר ודאי ולא מדובר לא על מקרה אחד ולא על שניים -
@שלמה כתב בנוזל קירור-אפשר להשתמש עם מים מורתחים?:
אגב אניטיפריז זול הוא מים עם צבע מאכל ירוק ואינם שווים את הג’ריקן בו הם מאוחסנים
מכיר מישהו שהיה לו חנות ובדק את הסוג הפשוט - 25-30₪ וסוג טוב ע"י שהניח בפנים ברזל כלים(מחליד בקלות), ובפשוט החליד ובשני לא החליד
-
וגם מונע חלודה במידה מסויימת
לא מונע בכלל
-
@ITAMAR25 כתב בנוזל קירור-אפשר להשתמש עם מים מורתחים?:
מכיר מישהו שהיה לו חנות ובדק את הסוג הפשוט - 25-30₪ וסוג טוב ע"י שהניח בפנים ברזל כלים(מחליד בקלות), ובפשוט החליד ובשני לא החליד
אבל הייתי שמח לעשות את הניסוי גם על מים רגילים מול נוזל פשוט לפני שאחליט שאתה צודק.
@YOLEVI כתב בנוזל קירור-אפשר להשתמש עם מים מורתחים?:
מה זה ‘אוכלים’? כלומר מעלימים אותה? א"כ זה מצוין!!
ממש ממש לא!!!
זה נכון שמים רגילים עושים חלודה אבל זה נשאר חלודה, נכון שזה יכול להישבר בקלות יחסית אבל זה עדיין צינור חלודה, אבל כשאתה שם מים ירוקים אותה חלודה שהייתה עד עכשיו בצורת צינור מתפוררת ומתפרקת מה שלא היה קורה אם היו נשארים מים רגילים (אולי זה היה קורה בעוד שנתיים אבל לא עכשיו)
ודו"ק ותשכח
אגב זה בדיוק המחלוקת הגדולה שדיברתי עליה בפוסט הקודם וכמש"כ שאלתי הרבה מוסכניקים ובד"כ המומוחים יותר אמרו לא להשים ירוקים אחרי שהיה הרבה זמן רגילים
Spoiler
חבל שאת המשפט היחיד שכתבתי בבדיחותא (חשבתי שזה ברור) לקחת כעיקר ולא שמת לב שכתבתי שייתכן שזה אכן מזיק אבל לא בגלל חלודה, ומה שאני טוען זה בעיקר שלא ניתן להוכיח כלום מהסיפורים הנ"ל כי יש המון סיפורים כאלו גם על אנשים שלא החליפו או על כאלו ששמו נוזל קירור במשך שנים. כדאי גם לקחת בחשבון שמאוד מצוי ברכב שהצנרת חלודה שמיד אחרי טיפול (לא משנה איזה) יש בעיות בגלל שהתעסקו עם הרכב ונגעו בצינורות.
לא ענית איפה היה הצינור שהתפורר?
-
חבל שאת המשפט היחיד שכתבתי בבדיחותא (חשבתי שזה ברור) לקחת כעיקר
עניתי על הנמשל לא על המשל
למעיישה ראיה ברורה אין לא לכאן ולא לכאן וכמו שכבר נאמר זה מח’ גדולה מאוד
אשמח ש @הכל-בעזרת-השם ו @יצחק-רשטונ יאמרו מה דעתם בנידון
-
@YOLEVI כתב בנוזל קירור-אפשר להשתמש עם מים מורתחים?:
אשמח ש @הכל-בעזרת-השם יאמר מה דעתו בנידון
לייק שני על זה!
-
אבל הייתי שמח לעשות את הניסוי גם על מים רגילים מול נוזל פשוט נפני שאחליט שאתה צודק
ישנה לך אם מחליד אחרי שעה או שעתיים?
-
@ITAMAR25
למה?
האנטי פריז הזול החליד תוך שעתיים?החליד באותו יום
-
@נייטרון-חפשי @שלמה אני בדיוק מחליף תרמוסטט עכשיו ככה שאני יצטרך להחליף מים, מה הכי מומלץ מים מזוקקים או רגילים או שיש עוד אופציה שהיא לא ירוקים? (אליבא דמ"ד אסור ליתן ירוקים אחרי רגילים)