ביטוח צ'יק לנהג חדש צעיר
-
אני ה"צעיר" עשיתי שם כמה וכמה פעמים. התהליך הוא בעיקרון די פשוט, לוקח קצת זמן.
1- רישום ראשוני. בעל הרכב נרשם כמבוטח בליברה, אם אתה עושה את התהליך כדאי שתכניס את כתובת המייל שלך בפרטים שלו וכדיתבאר. צריך לרשום את מספר הרכב, סוג הביטוח שיש לרכב, עד איזה תאריך וכו’ עבר ביטוחי וכו’
פרטי אשראי. זה לא מחייב כסף רק לצורך הרישום.
לאחר מכן נכנסים שוב לליברה, בצד שמאל למעלה יש כניסת מבוטחים, מממלאים מספר תז ומספר נייד [של בעל הרכב], ואז הוא שולח קוד אימות לנייד [בסמס], ולמייל שעודכן בחשבון!, [-זו הסיבה לעדכן את המייל שלך]. אתה ממלא את הסיסמא, תתקדם הלאה לפי ההוראות. וכשהוא שואל אותך אם לאפשר לנהג להפעיל דרך האפליקציה תענה לא. כך תוכל לשלם דרך המחשב ולהפעיל דרך המחשב. -
@חושב-שחושב-שהוא-חושב @צבי-דורש-ציון עזוב אותך, האתר שלהם מעצבן ונתקע המון פעמים בדיוק כשצריך אותו.
תתקשר לשירות לקוחות ותעשה הכל שם, וגם תשאל אותם את כל השאלות שיש לך.
רק תיזהר לא להזכיר שזה השכרה… -
@חושב-שחושב-שהוא-חושב וכשאני רושם את עצמי כנהג, אני צריך לרשום גם לאיזה רכב אני רוצה? או שאת זה אני עושה עכשיו ואח"כ רק צריך שאני ידווח שאני - הנהג המוכר, משתמש ברכב שלו - בעל הרכב המוכר?
-
-
@מצויין-101 *6323
-
@צבי-דורש-ציון אז מה אני (בעז’'ה עוד מעט) וחברי הנהגים החדשים הלא כל כך צעירים נעשה?
-
@צבי-דורש-ציון לא
אנשים סתם ככה עושים ביטוח רק לנהגים ותיקים (וגם רק מעל גיל 30/40) -
@צבי-דורש-ציון כשתעשה את התהליך בפועל תראה שזה לא כ"כ מסובך…
בעל הרכב הוא זה שנרשם בתור מבוטח על הרכב המסוים שיש לו, אחרי שהוספת את עצמך פעם אחת זה נשמר כולל ת"ז ומס’ אשראי, ובפעם הבאה שתכנס דרך האזור האישי שלו תוכל לבחור להוסיף את עצמך, ולשלם 30 ש"ח ליום