שרשור חדש לסיילים וקופונים אליאקספרס
-
@תלת-אופן כתב בשרשור חדש לסיילים וקופונים אליאקספרס:
אחד מהמוצרים שהזמנתי ב- 11.11, עדיין לא הגיע [זמן אספקה משוער- 04.12] ואין לי עליו שום עדכון מלבד שהמוכר שלח את החבילה
אל דאגה! גם לי היו מוצרים שלא היה עליהם שום דיווח והצהריים קיבלתי אותם עם שליח עד הבית.
-
@טכנולוג כתב בשרשור חדש לסיילים וקופונים אליאקספרס:
יש מוכרים שלוקח להם זמן לשלוח
בימים הראשונים דיברתי עם המוכר, והוא עדכן אותי יום אחד שהיום הוא מוציא את המשלוח,
לא לכל מוצר יש אפשרות מעקב תבדוק בדף המוצר שהזמנת
איפה אני יכול לראות את זה בדף ההזמנה?
מספר מעקב? קיבלתי [RS00XXXXX61S1]@מאיר כתב בשרשור חדש לסיילים וקופונים אליאקספרס:
אל דאגה! גם לי היו מוצרים שלא היה עליהם שום דיווח והצהריים קיבלתי אותם עם שליח עד הבית.
מזל טוב! תתחדש!!
העדכון האחרון מ- 26.11 שהמשלוח בדרך ועדיין לא יצא מסין
ברשות המסים:
-
בכל הזמנה כתוב מה הזמן שעד אז היא צריכה להגיע
זהו, שהתאריך הוא היום.
ובמידה ולא הגיע עד אז אתה יכול לפתוח מחלוקת ולקבל את הכסף חזרה
השאלה היא: אני צריך את המוצר, ולא כדאי לי לבטל,
אך אם זה לא יגיע בסוף, ודאי שאני מעדיף את הכסף,
לכן שאלתי היא: עד מתי לחכות? וממתי כדאי לבקש את הכסף?אם אני מבקש את הכסף ומקבל אותו, ואח"כ המוצר מגיע מה הדין?
-
@תלת-אופן יש שתי זמנים:
זמן מסירה משוערת - אם עד אז לא קיבלת את החבילה תקבל פיצוי בסך כ4 ש"ח אבל עדיין אתה לא יכול לקבל החזר
זמן הגנת הקונה - אם עד אז לא קיבלת את החבילה אתה יכול לקבל החזר מלא
ואז לפעמים הם מצליחים לבטל את המשלוח ולפעמים לא - אם הם לא הצליחו לבטל אתה כנראה תקבל את החבילה בשלב כלשהו ולפי הכללים היבשים שלהם אתה פטור מתשלום מכיוון שזה לא הגיע בזמן ובנוסף אין להם דרך לאכוף עליך לשלם אחרי שכבר קיבלת החזר
מהפן ההלכתי שמעתי פעם בשם אחד מהדיינים בבי"ד של ר’ ניסים שאתה פטור מתשלום גם לפי ההלכה מכיוון שהמוכר יודע שאין לו דרך להחזיר לעצמו את המשלוח ולכן הוא מתייאש ממנו וכל הקודם זוכה בו (עכשיו אני מבין למה הסתרת את המס’ מעקב - ככה כל אחד עלול לקחת לך את המשלוח ולזכות בו )
למעשה אם הזמנת ב11.11 ועדיין אין סימן לכך שהגיע לישראל זה כמעט חודש (הרבה זמן במושגי המשלוח החדשים של עלי אקספרס) ומומלץ לך לפתוח מחלוקת ולבקש החזר כי יתכן שמשהו נתקע שם ואתה עלול להגיע למצב שבו יהיה מאוחר גם לבקש החזר ומאידך אם זה אכן בדרך לכאן אז מאוחר מידי עבורם לבטל את המשלוח וכנראה שבסוף הוא יגיע אליך אז תמשיך לעקוב אחריו -
למעשה אם הזמנת ב11.11 ועדיין אין סימן לכך שהגיע לישראל זה כמעט חודש (הרבה זמן במושגי המשלוח החדשים של עלי אקספרס) ומומלץ לך לפתוח מחלוקת ולבקש החזר כי יתכן שמשהו נתקע שם
ממש תודה רבה על ההסבר וההדרכה המפורטת, זה ממש עוזר לי.
אכן, אני עוקב אחריו בשש עיניים .
אני משווה את הנתונים להזמנה חדשה מאוחרת בהרבה,
בהזמנה החדשה יש את כל המידע הרגיל [נכנס/ יצא/ מויין/ וכו’) אך אין עדיין מידע בדואר ישראל ולא ברשות המיסים.
בהזמנה הבעייתית כן יש מידע בדואר ישראל וברשות המיסים שהחבילה מיועדת להישלח.
האם זה נותן תקווה שהמשלוח בדרך (ורק משום מה חסר עליו עדכונים)?ואתה עלול להגיע למצב שבו יהיה מאוחר גם לבקש החזר ומאידך אם זה אכן בדרך לכאן אז מאוחר מידי עבורם לבטל את המשלוח וכנראה שבסוף הוא יגיע אליך אז תמשיך לעקוב אחריו
זמן הגנת הקונה 45 יום, אז יש עוד הרבה זמן, נכון?
ע"פ הנתונים שהבאתי לעיל, יש אינדיקציה שזה כבר יצא מרשות אלי אקספרס לרשות חברת ההובלות?
סליחה על ההטרדה שוב ושוב,
זה משלוח שמאוד חשוב לי [הרבה יותר מכל שאר המוצרים ה"חשובים" שהזמנתי והגיעו]
אם אני מפריע לך, אני אפסיק לשאול -
@תלת-אופן כתב בשרשור חדש לסיילים וקופונים אליאקספרס:
בהזמנה הבעייתית כן יש מידע בדואר ישראל וברשות המיסים שהחבילה מיועדת להישלח.
האם זה נותן תקווה שהמשלוח בדרך (ורק משום מה חסר עליו עדכונים)?בהרבה מהמקרים הוא באמת בדרך רק אין עדכונים אבל במקרה הספציפי שלך זה קצת מוזר בגלל שאמרת שזה משלוח עם מעקב
יש סוג של רמאות של חלק מהמוכרים בעלי אקספרס שמסיבותיהם לא יכלו לשלוח את ההזמנה אבל הם לא רוצים שיפגע להם המוניטין מול עלי אקספרס שהם מפרסמים מוצר ואין להם אותו אז הם עושים קומבינה כלשהי ושולחים מס’ מעקב על משלוח שבכלל לא נשלח ואז הקונה רואה שזה לא מגיע ובד"כ מבקש החזר ומקבל ואז הם כאילו מבטלים את המשלוח - מקווה שזה לא המצב אצלךואתה עלול להגיע למצב שבו יהיה מאוחר גם לבקש החזר ומאידך אם זה אכן בדרך לכאן אז מאוחר מידי עבורם לבטל את המשלוח וכנראה שבסוף הוא יגיע אליך אז תמשיך לעקוב אחריו
זמן הגנת הקונה 45 יום, אז יש עוד הרבה זמן, נכון?
בהחלט גם בדף ההזמנה אם תנסה לפתוח מחלוקת בטענה שלא קיבלת את המוצר זה כנראה ידחה והיה כתוב לך מתי הזמן שבו אתה יכול לפתוח מחלוקת
ע"פ הנתונים שהבאתי לעיל, יש אינדיקציה שזה כבר יצא מרשות אלי אקספרס לרשות חברת ההובלות?
אם זה לא פיקטיבי אז זה ודאי כבר יצא לחברת ההובלות
אל תבנה יותר מידי על המוצר הזה כי יתכן שכאמור לעיל אולי המוכר בכלל לא שלח אותובכל מצב עד הפעם הבאה שיהיה סייל משמעותי יש כמעט חודש (ב9.12 עד ה15.12 יהיו מבצעים והנחות נחמדותללא קופונים)עריכה: כן יהיו קופונים כמו שמפורט כאן - אז אם זה לא ממש דחוף לך אתה בטח תמתין עם ההזמנה החדשה עד אז כך שאין צורך לבטל את ההזמנה כבר מעכשיוסליחה על ההטרדה שוב ושוב,
זה משלוח שמאוד חשוב לי [הרבה יותר מכל שאר המוצרים ה"חשובים" שהזמנתי והגיעו]
אם אני מפריע לך, אני אפסיק לשאולתרגיש בנוח לשאול כל מה שאתה צריך אם אני אוכל אעזור בשמחה רבה
-
@תלת-אופן כן כי זה רק דיווח ראשוני ויתכן שהמוצר בכלל לא נשלח
אבל חשוב להדגיש אל תמהר להתאכזב כי זה רק אפשרות אבל יכול להיות גם אחרת שהמוצר נשלח והכל תקין ופתאום תקבל הודעה שזה מחכה לך
אני שוב אומר שלדעתי כדאי לעקוב ולהמתין ובמידה ואתה מוצא את אותו מוצר באותו מחיר או יותר זול תבקש לבטל את הקיים ותזמין שוב -
יש סוג של רמאות של חלק מהמוכרים בעלי אקספרס שמסיבותיהם לא יכלו לשלוח את ההזמנה אבל הם לא רוצים שיפגע להם המוניטין מול עלי אקספרס שהם מפרסמים מוצר ואין להם אותו אז הם עושים קומבינה כלשהי ושולחים מס’ מעקב על משלוח שבכלל לא נשלח ואז הקונה רואה שזה לא מגיע ובד"כ מבקש החזר ומקבל ואז הם כאילו מבטלים את המשלוח - מקווה שזה לא המצב אצלך
נכון מאוד וטוב שמישהו מדבר על זה, וזה קורה הרבה במוצרים שווים במיוחד שנמכרים לצורכי שיווק של המוכר וכשהוא מגלה כמה הזמינו הוא מתחיל להבין שזה לא שווה לו, ובשביל שלא תתן לו ביקורת שלילית מאוד הוא רוצה שתחשוב שזו תקלה של חברת המשלוחים (ככה עכ"פ אני מבין את זה)
-
קדימה לסייל הבא
הסייל נקרא עונת המתנות ויתחיל ביום ראשון הקרוב 8.12 בשעה 23 בערב עד יום ראשון שאחריו 15.12
בסייל הזה חוזרים להנחות הרגילות (10-13% הנחה) כמו כן גם בסייל הזה כמו בסייל של בלאק פריידי חלק מהמוצרים הוחרגו והקופונים לא תקפים עבורם
זה דף הסייל הראשיהקופונים הם
בקניה מעל 29$ קבלו 3$ הנחה עם הקופון rechavim101 או AEAFF03 או GSIL01
בקניה מעל 69$ קבלו 8$ הנחה עם הקופון rechavim102 או AEAFF08 או GSIL02
בקניה מעל 139$ קבלו 18$ הנחה עם הקופון rechavim103 או AEAFF18 או GSIL03
בקניה מעל 239$ קבלו 30$ הנחה עם הקופון rechavim104 או AEAFF30 או GSIL04
בקניה מעל 369$ קבלו 50$ הנחה עם הקופון rechavim105 או AEAFF50 או GSIL05
בקניה מעל 759$ קבלו 100$ הנחה עם הקופון rechavim106 או AEAFF0100 או GSIL06
קודים נוספים נמצאים בדף הזה
בהצלחה -
אבל חשוב להדגיש אל תמהר להתאכזב
> העדכון האחרון מ- 26.11 שהמשלוח בדרך ועדיין לא יצא מסיןברשות המסים:
תודה רבה לכולכם,
הבוקר ב"ה הגיע עדכון ברשות המיסים שאכן המשלוח הגיע לארץ, וגם עבר את המכס בשלום.(הייתי לחוץ כי שילמתי על המוצר מעל 100 דולר [ובקשתי מהמוכר שירשום 60$] וכנראה שזה אכן בוצע!).כרגע זה במיון בדואר ישראל [יש עוד זמן לחכות, (אם תמיד הזמן של המיון בארץ לוקח לפחות כמו זמן המיון בסין + הטיסה…)].
ומעניין מאוד שבחלק מהמעקבים זה עדיין מופיע בסין!!! ובחלקם אין שום עדכון.