שאיבת דלק אחר תאונה
-
@Tיו_ כתב בשאיבת דלק אחר תאונה:
יש לי רכב שעבר תאונה ואני רוצה להוציא את הדלק שבוא מישהו יודע איך עושים את זה?
תודהאיזה רכב מדובר? כי אפשר לתת זרם למשאבת דלק ולרוקן את הדלק
-
@Tיו_ כתב בשאיבת דלק אחר תאונה:
יש לי רכב שעבר תאונה ואני רוצה להוציא את הדלק שבוא מישהו יודע איך עושים את זה?
תודהאיזה רכב מדובר? כי אפשר לתת זרם למשאבת דלק ולרוקן את הדלק
@הכל-בעזרת-השם מאזדה
סליחה על האיחור בתגובה -
@הכל-בעזרת-השם מאזדה
סליחה על האיחור בתגובה@Tיו_ כתב בשאיבת דלק אחר תאונה:
@הכל-בעזרת-השם מאזדה
סליחה על האיחור בתגובהמתחת לכיסה האחורי יש פחית מרובעת תרים אותה ותן חשמל ישיר למשאבת דלק ותרוקן
-
@שמחה-ר קודם כל, ברוך הבא לפורום!
תקנה צינור מהטמבוריה הקרובה, אפילו צינור גינה, תשחיל, תן שאיבה טובה עם הפה ותעיף את הפה שלך משם מיד. הדלק יזרום כל עוד הוא בתחתית המיכל. חוק כלים שלובים (וחוק גנבים יודעים). עריכה: זכור לי שבעבר העצה הזו היתה טובה, אך ידידי @הכל-בעזרת-השם אומר שלא.
-
תקנה צינור מהטמבוריה הקרובה, אפילו צינור גינה, תשחיל, תן שאיבה טובה עם הפה ותעיף את הפה שלך משם מיד. הדלק יזרום כל עוד הוא בתחתית המיכל. חוק כלים שלובים (וחוק גנבים יודעים). עריכה: זכור לי שבעבר העצה הזו היתה טובה, אך ידידי @הכל-בעזרת-השם אומר שלא.
@גיל כתב בשאיבת דלק אחר תאונה:
@שמחה-ר תקנה צינור מהטמבוריה הקרובה, אפילו צינור גינה, תשחיל, תן שאיבה טובה עם הפה ותעיף את הפה שלך משם מיד. הדלק יזרום כל עוד הוא בתחתית המיכל. חוק כלים שלובים (וחוק גנבים יודעים).
אין אפשרות להגיע למיכל מהכניסה של הדלק כי יש שם מסננת
-
@שמחה-ר
חוק כלים שלובים (וחוק גנבים יודעים).ראיתי פעם טרקטור גדול “מתדלק” בובקט באתר בנייה בצורה הזאת
רק ששם הם עשו את זה עם צינור גדול והערבי ששאב קיבל שלוק מכובד לתוך הפה -
@שמחה-ר
חוק כלים שלובים (וחוק גנבים יודעים).ראיתי פעם טרקטור גדול “מתדלק” בובקט באתר בנייה בצורה הזאת
רק ששם הם עשו את זה עם צינור גדול והערבי ששאב קיבל שלוק מכובד לתוך הפה@קינג-קומפיוטר כתב בשאיבת דלק אחר תאונה:
@שמחה-ר
רק ששם הם עשו את זה עם צינור גדול והערבי ששאב קיבל שלוק מכובד לתוך הפהמה אתה חופר ?
טקרטור זה לא רכב