לדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...
-
באופן כללי, ובזהירות המתבקשת, לעיתים תביעת לשון הרע היא הנקמה העדינה ביותר במדרג.
וישמע חכם ויוסף לקח.(באמת לא יודע למה היה דחוף לי לכתוב את זה כאן)
-
תביעות לשון הרע אפשר להוציא כ80k בלי הוכחת נזק
וזה שהנתונים בעיניכם מדויקים זה מסוג הדברים שאפשר לערער עליהם שגם אותו רימו וכו’
ובקיצור משום סיבה לא חושב שמישהו ישמח לקבל תביעה על 80k אפילו אם הוא וודאי יצא זכאי
נ.ב. רק מאיר את עיני הציבור לא יותר מזה כל אחד יעשה כרצונו -
שימו לב למה שאתם כותבים שלא יתבעו אתכם בתביעות לשון הרע
במיוחד שחלקכם מפרסמים את המספר שלהם -
תראו את זה:
הרכב ביד 2 עם 115,000 ק’‘מ צבע לבן
ובמשומשת מדווח על 122,000 צבע שחור!
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/hibcyqyt

תפסתי עוד כמה …
אני יעלה בלנ’'ד כשאני יהיה על המחשב -
E EBA התייחס לנושא זה
-
ר ראובן שבתי העביר נושא זה מ-רכישת רכב
-
להוסיף קצת שמן למדורה עוד רכב תמים שעשה דיאטה חמורה בק"מ!
בקיצור לא להתקרב!!!
כנראה הכפר הסמוך למודיעין עילית מקצועיים בלאפס ק"מ

-
להוסיף קצת שמן למדורה עוד רכב תמים שעשה דיאטה חמורה בק"מ!
בקיצור לא להתקרב!!!
כנראה הכפר הסמוך למודיעין עילית מקצועיים בלאפס ק"מ

-
@aiib כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
@מאיר למה? זה יכול להיות הבעלים או המגרש.
לא אחזתי שזה סוחר אבל עדיין אפשר לבדוק בבית משפט…
-
@מוטי-56 כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
@מאיר מי אמר שהוא איפס?
אולי הוא סתם כתב ככה במודעה?לענ"ד דיווחי ‘הטסט האחרון’ הם אוטומטיים דרך משרד הרישוי.
עכ"פ אפשר להדפיס באתר משרד הרישוי את הטסט האחרון ואני מאמין שיש דרכים נוספות להשיג את המסמך.
-
@מוטי-56 כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
@מאיר מי אמר שהוא איפס?
אולי הוא סתם כתב ככה במודעה?לענ"ד דיווחי ‘הטסט האחרון’ הם אוטומטיים דרך משרד הרישוי.
עכ"פ אפשר להדפיס באתר משרד הרישוי את הטסט האחרון ואני מאמין שיש דרכים נוספות להשיג את המסמך.
-
לאחר כל מה שקראתי על הנוכל/שקרן/רמאי/גזלן/כזבן/נוכל/שודד/ערמומי/גנב הזה, לא חשבתי איך יש עוד מישהו מתושבי בניברק וק"ס שנופל אצלו… חשבתי שכבר “אית ליה קלא אפסידו לקוחות אנפשייהו”
עד שלפני כמה ימים מתברר לי שאברך חמד מהכולל שלי שם אצלו מקדמה של 1000 ש"ח עבור רכב שהוא אפילו לא לקח לנסיעת מבחן …
אויש כמה שכאב לי הלב … -
לאחר כל מה שקראתי על הנוכל/שקרן/רמאי/גזלן/כזבן/נוכל/שודד/ערמומי/גנב הזה, לא חשבתי איך יש עוד מישהו מתושבי בניברק וק"ס שנופל אצלו… חשבתי שכבר “אית ליה קלא אפסידו לקוחות אנפשייהו”
עד שלפני כמה ימים מתברר לי שאברך חמד מהכולל שלי שם אצלו מקדמה של 1000 ש"ח עבור רכב שהוא אפילו לא לקח לנסיעת מבחן …
אויש כמה שכאב לי הלב …@יצחק-רשטונ כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
אויש כמה שכאב לי הלב …
תמנף את כאב הלב הזה, לגמור עליו אחת ולתמיד. שלח אותו עם מכשירי הקלטה שיוציא ממנו אמירות והבטחות ברורות על הק"מ, כדי שאם גם הפעם תראו שזה לא נכון - תעשו לו אמבוש משפטי.
-
@יצחק-רשטונ כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
אויש כמה שכאב לי הלב …
תמנף את כאב הלב הזה, לגמור עליו אחת ולתמיד. שלח אותו עם מכשירי הקלטה שיוציא ממנו אמירות והבטחות ברורות על הק"מ, כדי שאם גם הפעם תראו שזה לא נכון - תעשו לו אמבוש משפטי.
@EBA כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
תמנף את כאב הלב הזה, לגמרו עליו אחת ולתמיד. שלח אותו עם מכשירי הקלטה שיוציא ממנו אמירות והבטחות ברורות על הק"מ, כדי שאם גם הפעם תראו שזה לא נכון - תעשו לו אמבוש משפטי.
לא צריך ראיות נוספות יותר מהשרשור הזה, יש כאן חומר שיכול לסגור לו את המגרש שלש פעמים, אבל לא ידוע לי שיש משטרה ובית משפט במדינת ישראל שמתעסקים בפשיעה, הם עסוקים בפרשיית הסיגרים כבר 12 שנה ובסוגיית הגיוס/חילון של עוסקי התורה
-
אויש כמה שכאב לי הלב …@יצחק-רשטונ כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
שם אצלו מקדמה של 1000 ש"ח עבור רכב שהוא אפילו לא לקח לנסיעת מבחן …
בלי קשר סוכן או לא, רמאי או לא, מי שם אלף שקל מקדמה על רכב שלא ראה? אולי זה הגיוני רק במציאה היסטרית ממש.
לא רק פוסטים משתבחים עם הזמן, גם יין!..