פריוס תקלה מעניינת
-
בחיפוש בפורום ראיתי שכתבו שיש כאלה מאנ"ש שמשפצים בזול באזור ה2,000 שקל, מישהו מכיר?
-
@טויוטה-פריוס
אליהו יש לו סוללות
וגם בטייבה יש חשמל יחיא
שמומלץ כאן בפורום -
@אליחי כתב בפריוס תקלה מעניינת:
וגם בטייבה יש חשמל יחיא
שמומלץ כאן בפורוםדיברתי איתו, אין לו כרגע סוללות מפירוק, נבדוק בימים הקרובים.
-
עכשיו שאלה למבינים.
הסוללה הקודמת שהייתה המקורית הלכה ב280,000 קילומטר גם כתוצאה מקצר בסוללה,
וגם עכשיו זה קצר בסוללה, בשתי המקרים הסוללה תפקדה מצויין גם אחרי הקצר, וכשאיפסתי את המחשב היא סחבה מצויין והצריכת דלק הייתה אותו דבר.
הפחד שלי שיש משהו חיצוני שגורם לקצר והסוללה הבאה גם תחטוף, החשש מוצדק או לא?
פשוט לכל מי שאני מכיר הבטריה פשוט הפסיקה לסחוב או שנדלקה נורה, בלי קצרים למיניהם. -
@טויוטה-פריוס קצר בסוללה זה כשתא אחד הולך לחלוטין אז הוא גם מקצר לפעמים וכשאתה מאפס זה עובד עד הקצר הבא וזה תמיד קורה למי שהסוללה לא סחבה והוא איפס כל פעם עד שהקצר החמיר ואם תמשיך כך יום אחד זה גם יעצור את הרכב באמצע נסיעה - מנסיון!
זה לא גורם עוד נזק (בלי התחייבות) ולא הורס תאים נוספים. -
@נייטרון-חפשי
אבל אם תא אחד גמור כל הסוללה אמורה לא לעבוד, כי כל התאים מתיישרים לפיו? או שאני טועה… -
@טויוטה-פריוס יש קצר ויש קיבולת, מה שאתה אומר עכשיו קשור לקיבולת שיורדת עם הזמן והשימוש.
קיבולת=כמה חשמל הסוללה יכולה להכיל. -
עדכון:
הסוללה הוחלפה אצל יחיא מטייבה, לסוללה משנת 2022 עם בערך 35,000 קילומטר(מסתבר שבקורולות החדשות ובCHR עדיין משתמשים בניקל) עם אחריות לשנה.
הוא בדק את הסוללה הקודמת והיא באמת קיצרה.
הסוללה החדשה נוסעת פגז והאוטו מרגיש כמו חדש, כמה דברים שנורא עיצבנו אותי כמו רעש מעצבן מהגלגלים בעמידה ועוד, נפתרו.
הוא החליף לי גם את הסליל הגה לחדש שהזמנתי מאלי אקספרס.
סה"כ עלה 5,100.
כמובן שלמדתי על בשרי ששיפוץ לא שווה את הכסף, ואת העצבים.
תודה רבה לפורום ולמשתמשים, בזכות הפורום חסכתי הרבה כסף, וקיבלתי עצות מועילות, תודה רבה. -
@טויוטה-פריוס כתב בפריוס תקלה מעניינת:
הוא החליף לי גם את הסליל הגה לחדש שהזמנתי מאלי אקספרס.
ברכות
שתיסע בדרכים ישרות
אגב למה החלפת סליל הגה
הנורה הייתה דולקת? -
שלום לכולם.
יש לי פריוס 2008 שעשתה 300.000 ק"מ.
לפני כחודשיים נדלקה נורת כרית אוויר, בינתיים נסעתי כשהנורה דלוקה ולפני הטסט תכננתי לתקן.תזכורת לתחילת השרשור
-
הסוללה הוחלפה אצל יחיא מטייבה, לסוללה משנת 2022 עם בערך 35,000 קילומטר(מסתבר שבקורולות החדשות ובCHR עדיין משתמשים בניקל) עם אחריות לשנה.
שתף אותנו בחוויה עצמה
הוא עושה רושם אמין?
אני גם צריך להחליף