פחח זול ומומלץ בירושלים
-
@aiib ערבי מאד... בקושי מבין עברית...
הכוונה בשינוע - שלא בא איתי, ו/או לקח את הרכב וכו' וכדו'
ובשביל איש שמבחינתו 'דרך רמאללה' = אבו מאזן, ודרך ביר נבאללה = נחשון וקסמן, זה היה לי קצת מפחיד ברמה שהייתי מוכן לשלם למישהו שיקח את הרכב. אמתי!
אבל בסוף התגברתי, ונסעתי דרך כפרי הצפון, והגעתי, והפקדתי את הרכב, ואני מחכה לראות תוצאות.שם המוסך הוא מאגיד כירש, אם זה משנה למישהו. [וטוענים המבינים שיש לו עבודה יפייפיה.]
-
@aiib כתב בפחח זול ומומלץ בירושלים:
@ניקושלה כתב בפחח זול ומומלץ בירושלים:
@aiib צפון ירושלים - כל הדרך מנווה יעקב ועד עטרות.
איך אפשר ליצור איתך קשר?
אני מעדיף להפוך את השאלה
-
@ניקושלה מה הבעיה לסוע שם?
כולם נוסעים מנווה יעקב לעטרות לא?
אפשר גם לבוא מ443 זה ממש קרוב
אין מצווה לבוא דרך בית חנינה
אפשר ליסוע בדרך עטרות ו'מפעלות' נשמע יותר טוב
(לפי גוגל מפס המוסך הוא 200 מטר מעוף ירושלים)האמת שנסעתי שם כמה פעמים בקו 541 שנוסע צמוד לגדר
ברכב לא ניסיתי -
@טוסון כתב בפחח זול ומומלץ בירושלים:
@ניקושלה מה הבעיה לסוע שם?
כולם נוסעים מנווה יעקב לעטרות לא?האמת שנסעתי שם כמה פעמים בקו 541 שנוסע צמוד לגדר
ברכב לא ניסיתימהיום גם אני יכול להגיד את זה לכולם...
וברצינות, בפעם הראשונה שירדתי לבגין דרך בית חנינא, כמעט קיבלתי התקף לב.
עאכו"כ ליסוע לעטרות מנווה יעקב, עם כל השלטים לכיוון רמאללה שאותי לפחות הם נורא מלחיצים, ואני עם חולצה לבנה/חליפה, וכל ערבי יכול לזרוק אבן ולהיעלם - בקיצור, מלחיץ לדעתי.ליסוע דרך 443 מוסיף משמעותית בדרך -
@ניקושלה מדובר בזה???
רק לשים את זה כאן
או שצריך איתו תיאומים מיוחדים?לא שאני צריך
אבל למען יעמדו ימים רביםכן, מדובר בזה
פשוט אין לי מושג, אותו צדיק שתיאם לי את העניין פשוט נתן לי רק להגיע, לשים את הרכב ואת הכסף וללכת
לא יודע כמה הוא צעק עליו בדרך, לא יודע כמה הוא רב איתו בשבילי עכשיו. העבודה היחידה שלי הייתה להתקשר לאותו צדיק, וזהו.@aiib שלחתי
-
פשוט אין לי מושג, אותו צדיק שתיאם לי את העניין פשוט נתן לי רק להגיע, לשים את הרכב ואת הכסף וללכת
לא יודע כמה הוא צעק עליו בדרך, לא יודע כמה הוא רב איתו בשבילי עכשיו. העבודה היחידה שלי הייתה להתקשר לאותו צדיק, וזהו.אז אם יש פה מישהו עם כוחות קדושה דומים לאותו צדיק הוא יכול לנסות את כוחו גם
לפחות אנחנו יודעים שהערבער יודע לעבוד -
לא יודע כמה הוא צעק עליו בדרך, לא יודע כמה הוא רב איתו בשבילי עכשיו. העבודה היחידה שלי הייתה להתקשר לאותו צדיק, וזהו.אז אם יש פה מישהו עם כוחות קדושה דומים לאותו צדיק הוא יכול לנסות את כוחו גם
לפחות אנחנו יודעים שהערבער יודע לעבודבשביל להתקדש כמוהו צריך לשלוח למאגיד הנ"ל 4 רכבים ביום... לא הוצק איזה חן בשפתותיו של היהודי הנ"ל, כך שאותו ערבי משתכנע ממנו בקלות. כבר יותר קל לטבול 4 פעמים ביום במקווה...
בכל מקרה, אין לי גם את פרטי הקשר של הערבי.ובלי קשר לעסקי הרכבים - שהוא לא מרוויח עליהם פרוטה, הוא איש צדיק באמת ביום יום. -
וטוענים המבינים שיש לו עבודה יפיפייה.
והם ממש צודקים! הבחור עושה עבודה ממש מקצועית ויסודית אבא שלי לקוח קבוע שלו (הוא שולח לו כל מיני חברה שנתקעים בו בהסעה יוצא לו יותר זול מלהפעיל ביטוח)
הוא לא מתעצל לפרק טמבונים וחלקי רכב כשצריך, ולא מעגל פינותבכל אופן לא צריך שום מאכר פשוט תתאמו איתו ותגיעו
בכל מקרה, אין לי גם את פרטי הקשר של הערבי.
0523805116
תוכלו לומר לו שהגעתם דרך מוטי מהמיניבוסים -