יונדאי טוסון + הסבה לגז
- 
@gogo כתב ביונדאי טוסון + הסבה לגז: תודה על המענה הזריז! 
 יש ביד 2?
 לא כזה מוצא אחפש שוב!אל תחפש רק עם גז 
 עדיף לך לדעתי לקנות ב10 ולשים גז לבד
 אבל תשאל את המבינים יותר
- 
- 
מישהו יודע מה אני אמור לברר אצל המוכר, כשאני קונה רכב על גז? 
 אשמח שהמבינים בעניין יחכימו אותי! @שמואל-קליין
- 
@gogo כתב ביונדאי טוסון + הסבה לגז: @טוסון כתב ביונדאי טוסון + הסבה לגז: הקילומטר גבוה! מה אתה מצפה 
 כמה קילומטרים יעשה רכב בן כמעט 17
- 
- 
- 
@טוסון כתב ביונדאי טוסון + הסבה לגז: זה רכב לא מאוד מכיר @טוסון כתב ביונדאי טוסון + הסבה לגז: אתה חושב שטוסון הוא רכב מכיר מה זה מכיר? 
- 
@טוסון כתב ביונדאי טוסון + הסבה לגז: זה רכב לא מאוד מכיר @טוסון כתב ביונדאי טוסון + הסבה לגז: אתה חושב שטוסון הוא רכב מכיר מה זה מכיר? 
- 
יישר כוח לכל העונים והמסייעים, עזרתם לי מאד! 
 כבר החלטתי (הרבה בזכותכם!) שאני כנראה אלך על הדגם הזה, בס"ד.
 פתחתי שרשור חדש - כאן על עזרה שאני זקוק עכשיו בנושא של
 ההסבה. אשמח לעצות.
- 
מישהו יודע מה אני אמור לברר אצל המוכר, כשאני קונה רכב על גז? 
 אשמח שהמבינים בעניין יחכימו אותי! @שמואל-קליין@gogo כתב ביונדאי טוסון + הסבה לגז: מישהו יודע מה אני אמור לברר אצל המוכר, כשאני קונה רכב על גז? 
 אשמח שהמבינים בעניין יחכימו אותי! @שמואל-קלייןאגב, ציינתי את זה כמה פעמים, שאפשר להתקשר אליו או לשלוח לו מייל, עיין בפרופיל שלו. 
 הוא עונה ברוחב לב. ולא זמין כל הזמן לפורום.
- 
G gogo סימן נושא זה כשאלה
- 
G gogo סימן נושא זה כנפתר
- 
G gogo סימן נושא זה כנושא רגיל
- 
שמח להודיע לכם שאתמול בס"ד קניתי את הרכב הזה! 
 אחר התייעצות עם @שמואל-קליין וגם ערן החלטתי להסב בעצמי, ולא לקנות כבר רכב מוסב לגז.
 ב"ה הייתה לי ס"ד גדולה! רכב של 137,000 ק"מ, הורדתי אותו ל - 16,000 ש"ח. במצב טוב מאד. רק צריך קצת צביעה בחזית. לא נותר לי אלא לחכות חודשיים וחצי לערן להסבה… מחכה בסבלנות.
- 
שמח להודיע לכם שאתמול בס"ד קניתי את הרכב הזה! 
 אחר התייעצות עם @שמואל-קליין וגם ערן החלטתי להסב בעצמי, ולא לקנות כבר רכב מוסב לגז.
 ב"ה הייתה לי ס"ד גדולה! רכב של 137,000 ק"מ, הורדתי אותו ל - 16,000 ש"ח. במצב טוב מאד. רק צריך קצת צביעה בחזית. לא נותר לי אלא לחכות חודשיים וחצי לערן להסבה… מחכה בסבלנות.@gogo כתב ביונדאי טוסון + הסבה לגז: שמח להודיע לכם שאתמול בס"ד קניתי את הרכב הזה! 
 ב"ה הייתה לי ס"ד גדולה! רכב של 137,000 ק"מ, הורדתי אותו ל - 16,000 ש"ח. במצב טוב מאד. רק צריך קצת צביעה בחזית. לא נותר לי אלא לחכות חודשיים וחצי לערן להסבה… מחכה בסבלנות.תתחדש  
 נתונים מצוינים