נדלקה נורה אדומה כרית אוויר טויוטה פריוס 2008
-
@עמי כתב בנדלקה נורה אדומה כרית אוויר טויוטה פריוס 2008:
אני מעוניין לקנות מאלי אקספרס סליל הגה {בררתי והבנתי שזה התקלה } יש למשהו קישור עם ניסיון שזה מתאים פיקס . תודה
יש לי מישהו שעושה את זה ב400 ש"ח בלבד (במקום 1500 במוסך).
שלח לי מייל. -
-
@אלי-2023 כתב בנדלקה נורה אדומה כרית אוויר טויוטה פריוס 2008:
אני עשיתי במוסך מורשה ב500 ש"ח כולל חלק והתקנה אז 1500 ש"ח נשמע לי ממש שוד
פעם שניה שהייתי צריך לעשות עשיתי אצל איש טוב חובב פריוס עם מיני מוסך בבית שעשה לי עבודה בחינם ושלמתי לו רק על החלק 75 ש"ח
אם תרצה פרטים תפנה אלייזה לא הבעיה אני עושה את זה תוך כמה דקות אני כבר מכיר את העבודה הזאת .אני צריך קישור של הסליל אבל שהוא טוב עם ניסיון {משהו שהחליף וזה אצלו יותר משנתיים]
תודה -
https://a.aliexpress.com/_olfPMJA
זה הקישור שהבחור שהחליף לי שלח לי
כמובן שאני לא לוקח אחריות אבל אצלי כבר יותר משנה ב"ה -
https://a.aliexpress.com/_olfPMJA
זה הקישור שהבחור שהחליף לי שלח לי
כמובן שאני לא לוקח אחריות אבל אצלי כבר יותר משנה ב"החשוב לדעת שסליל כרית אויר תחליפי זה יכול להיות מסוכן ולכן בחודש האחרון המדינה אסרה על היבואנים להשתמש בסליל חליפי והחרימה ויכול להיות שלא יתנו לך להכניס לארץ מאלי אבל תעדכן אם הצלחת להביא אבל תזכור שזה יכול להיות מסוכן אם רק מעניין אותך המנורה אז שווה
-
@הכל-בעז-ה
סליל כרית אויר זה סליל הגה ? כי בפריוס ההגה הוא חשמלי וכשהסליל הלך אז גם הצופר לא עובד והלחצנים של המזגן והשמע שבהגה וגם נורת הכרית אויר דולקת
יש לך מקור לזה שהמדינה אוסרת להכניס לארץ חליפי ? -
@הכל-בעז-ה
סליל כרית אויר זה סליל הגה ? כי בפריוס ההגה הוא חשמלי וכשהסליל הלך אז גם הצופר לא עובד והלחצנים של המזגן והשמע שבהגה וגם נורת הכרית אויר דולקת
יש לך מקור לזה שהמדינה אוסרת להכניס לארץ חליפי ? -
@הכל-בעז-ה כתב בנדלקה נורה אדומה כרית אוויר טויוטה פריוס 2008:
@הכל-בעז-ה
יש לך מקור לזה שהמדינה אוסרת להכניס לארץ חליפי ?אני לא יודע אם תצליח להביא לכן שאלתי אם מישהו הצליח להביא בזמן האחרון אבל אמרו לכל המוסכים להחזיר את החליפי מיבואנים
-
@הכל-בעז-ה
יש לך מקור לזה שהמדינה אוסרת להכניס לארץ חליפי ?אני לא יודע אם תצליח להביא לכן שאלתי אם מישהו הצליח להביא בזמן האחרון אבל אמרו לכל המוסכים להחזיר את החליפי מיבואנים
אני הזמנתי לאחרונה סליל הגה, אתמול קיבלתי מייל מדואר ישראל, שהמוצר עוכב עד זאביא אישורים ממשרד התחבורה, ועוד שלל משרדים, כולל משרד ראש הממשלה, וישרות מעניינת, הם כתבו לי בסוף, שאם זה מוצר זול, לא ישתלם לי.
כתבתי להם שישלחו את זה בחזרה, אמרו לי סבבה. -
@מיישה כתב בנדלקה נורה אדומה כרית אוויר טויוטה פריוס 2008:
אני הזמנתי לאחרונה סליל הגה, אתמול קיבלתי מייל מדואר ישראל, שהמוצר עוכב עד זאביא אישורים ממשרד התחבורה, ועוד שלל משרדים, כולל משרד ראש הממשלה, וישרות מעניינת, הם כתבו לי בסוף, שאם זה מוצר זול, לא ישתלם לי.
כתבתי להם שישלחו את זה בחזרה, אמרו לי סבבה.גם אני!
כי בפריוס ההגה הוא חשמלי וכשהסליל הלך אז גם הצופר לא עובד והלחצנים של המזגן והשמע שבהגה וגם נורת הכרית אויר דולקת
לא קשור לפריוס ככה זה בכל רכב, רק שלפעמים הוא נהרס חלקית ואז הצופר/כרית אוויר עדיין עובדת
חשוב לדעת שסליל כרית אויר תחליפי זה יכול להיות מסוכן
מה הסיכון חוץ מזה שזה עלול לההרס יותר מהר?
האם ידוע לך למה משרד התחבורה החליטו לא לאשר חליפי? -
@נייטרון-חפשי 2 סיבות אחת שכרית אויר לא נפתחה ויותר גרוע נפתח לאנשים לפרצוף סתם בלי סיבה
-
2 סיבות אחת שכרית אויר לא נפתחה ויותר גרוע נפתח לאנשים לפרצוף סתם בלי סיבה
מדובר על החיבור חיובי ושלילי לכרית ולא על המערכת מחשב וחיישנים שמחליטה האם לתת זרם פתיחה לכרית ולכן שאלתי, כי במקרה של נתק בחוט תידלק נורה בדיוק כמו שנדלקה כשהמקורית נקרעה, ובמקרה שלא נקרע איך זה קשור להפעלת הכרית, בסופו של דבר הכרית המקורית כשהיא ישנה עלולה להכשל בדיוק כמו כרית חדשה לא מקורית, ולא שמענו שיש סיכון ליסוע ברכב ישן, גם ע"פ משרד התחבורה אני רשאי לפרק כרית אוויר מרכב שעשה 500,000 ק"מ ולהרכיב וזה תקני.
אני לא בא לזלזל בתקנות רק רוצה לדעת האם משרד התחבורה סיפק הסבר לעניין? האם אירעו תקלות כתוצאה מסליל חילופי?
סליחה על האריכות אבל אני רוצה להיות יותר מובן מבפוסט הקודם. -
@דניאל כתב בנדלקה נורה אדומה כרית אוויר טויוטה פריוס 2008:
@מיישה
אלי לעיל שלח הקישור הזה זה מה שהיתעכב אצלך https://a.aliexpress.com/_olfPMJA ???לא
https://www.aliexpress.com/item/1005005875532766.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.87.7ef8586aUlPYr6
זה כבר לא זמין משום מה -
@עמי כתב בנדלקה נורה אדומה כרית אוויר טויוטה פריוס 2008:
אני מעוניין לקנות מאלי אקספרס סליל הגה {בררתי והבנתי שזה התקלה } יש למשהו קישור עם ניסיון שזה מתאים פיקס . תודה
בסוף הזמנתי מכאן https://he.aliexpress.com/item/1005006062549328.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.21ef586amRxQYs&gatewayAdapt=glo2isr
היום החלפתי עובד מצוין ונראה איכותי [ והכי חשוב עבר לי במכס ]
הזמנתי את היקר יותר עם אחריות לשנתיים