רכב למשלוחים
-
צהריים טובים.
אני משלוחן ואני מעוניין לרכוש רכב עד תקרה של 25,000 ש"ח.
אני לא יודע מאיפה להתחיל, מרוב אופציות ואשמח אם מישהו יוכל להחכים אותי.
מה שהכי חשוב לי זה חיסכון. העניין הוא שאני מסתפק מה עדיף.
1: רכב ידני.
2: אוטומטי היבריד.
3: חשמלי זול (לדוגמא רנו זואי). (אני לא צריך טווח קילומטר גבוה, מספיק לי 200 +-)
מה אומרים? -
@נוסע-ומסיע כתב ברכב למשלוחים:
1: רכב ידני.
האם אתה נוסע לשליחויות בעיר או מחוץ לעיר?
אם אתה בעיר אז לכאורה זה יהיה יותר מציק [אולי לך לא] אך אם אתה נוסע מחוץ לעיר זה יכול להיות מאוד אידיאלי בשבילך ואפילו מעולה
למשל אתה יכול לקחת דאצ'יה לוגאן ידני דיזל עד 2018 זה בול בתקציב שלך ורכב אמין מאוד וחסכוני מגיע ל1/20 בקלות יש טוענים אפילו22\1 ובנוסף אין לך בטריה של היברידי שהולכת ומה שעוד שבתקציב של 25 באמת קשה להכניס שם היברידי טוב עם בטריה טובה אבל בדוג' שהבאתי אתה מקבל גם חיסכון וגם אמינות וגם שנתון גבוה בערך 2017 נתונים שלא תקבל בשום רכב@נוסע-ומסיע כתב ברכב למשלוחים:
לדוגמא רנו זואי
עזוב.
-
@נוסע-ומסיע בנוסף אולי כדאי שתוסיף איזה גודל של רכב דרוש לך קטן או גדול
-
@צילפינגים כתב ברכב למשלוחים:
אם אתה בעיר אז לכאורה זה יהיה יותר מציק
כבעל רכב ידני שנוסע גם בתוך העיר (כ-50-60 אחוז מהנסיעות שלי), הכל עניין של הרגל, לוקח אולי שבוע שבועיים להתרגל, אבל אח"כ לא מרגישים.
-
@צילפינגים כתב ברכב למשלוחים:
איזה גודל של רכב דרוש לך קטן או גדול
הייתי ממליץ על רכב סטיישן - לא יקר וגם מכיל המון מקום
(כמשלוחן בטח יהיו לך הרבה הצעות מזדמנות, וברנו זואי וכדו' תוכל להעביר רק מעטפות...) -
@נוסע-ומסיע
רק קצת מראי מקומות מחיפוש ''משלוחן'' בפורום.
עיין שם בשירשור ובקישור שם.
אולי יחכים אותך. -
@נוסע-ומסיע למיטב ידיעתי דיזל חסכוני בעיקר בנסיעות ארוכות מחוץ לעיר.
אם הנסיעות בתוך העיר או פקקים אז היברידי מאוד משמעותי, כי בתוך העיר הבטריה מספיקה. -
@נוסע-ומסיע גם אני חושב שהתקציב לא מספיק להיברידי נורמלי, אבל נקודה למחשבה:
אם אתה משאיר את האוטו מונע ורק "קופץ" לזרוק משלוח אצל מישהו וחוזר לאוטו, זה יכול פתאום להתארך לדקות ארוכות באופן בלתי צפוי, כשאתה לא מוצא את הדלת שלו או משהו כזה.
ברכב רגיל שילמת דלק על כל הדקות הללו, ברכב היברידי [אמיתי, טויוטה, לא הונדה] זה נשאר רק על הסוללה ובד"כ לא מספיק להניע בחזרה, בטח כשאתה בלי מזגן, זה יכול להישאר שעה דולק על סוללה.