עזרה בקנית רכב משומש בסביבות 20000 ש"ח
-
-
@מצויין-101 שניהם זה הדגם הרובוטי הפחות נוח והפחות מומלץ לכן המחירים “הזולים” אם לא אכפת לך רובוטי אז זה בסדר…
-
@מצויין-101 כתב בעזרה בקנית רכב משומש בסביבות 20000 ש"ח:
@צילפינגים
וברכבי המיני הוא יכול לקבל הכל?
א"כ איזה רכבים עד הסכום הזה אפשר לקבל?הוא כבר קיבל בגודל מיני את ההונדה ג’אז שהוא די נוח וגם חסכוני וכו’
-
@מצויין-101 אם הנידון בין שניהם נטיית הלב (שלי) היא לגשת לשני נשמע טוב יותר למרות תוספת 30K ק"מ זאת עוד לפני ההבדל המשמעותי במחיר
-
פוסט זה נמחק!
-
@מצויין-101 כתב בעזרה בקנית רכב משומש בסביבות 20000 ש"ח:
@Lexus
תודה רבה…
אגב למה אתה חושב ככה.
רק כי הוא נראה יותר שמור?לא רק נראה
הרכב הראשון (או השני לא זוכר בדיוק…) עבר 7 ידיים לך תדע מה עבר עליו בכל הגלגולים שלו
יתירה מכך 7 ידיים לרכב (בגיל) כזה זה די חריג ויתכן שמגלה על בעיה שקיימת ברכב -
@אושר-מתקרב המכות האלו סבירים מאוד לשנתון במיוחד בהתחשב שהרכב הזה בד"כ הוא של נהגי\ות חדשים\ות סטודנטים\יות אבל גם בלי זה זה סביר מאוד מאוד
-
@צילפינגים כתב בעזרה בקנית רכב משומש בסביבות 20000 ש"ח:
@אושר-מתקרב המכות האלו סבירים מאוד לשנתון במיוחד בהתחשב שהרכב הזה בד"כ הוא של נהגי\ות חדשים\ות סטודנטים\יות אבל גם בלי זה זה סביר מאוד מאוד
מה שכן, זה יכול להיות סיבה לנסות להוריד את המחיר עוד קצת
-
@Lexus כתב בעזרה בקנית רכב משומש בסביבות 20000 ש"ח:
@צילפינגים כתב בעזרה בקנית רכב משומש בסביבות 20000 ש"ח:
מה שכן, זה יכול להיות סיבה לנסות להוריד את המחיר עוד קצת
את זה תמיד אפשר… ותמיד זה טוב…
-
@מצויין-101 עוד לא קנית רכב??
אם אני זוכר נכון אתה מחפש כבר בערך 5 חודשים רכב קטן
למיטב זכרוני, אתה מחפש רכב בלי עלויות אחזקה גבוהות (“בלי שיפול עליך הוצאה גדולה משום מקום”) אז גיר רובוטי זה לא ממש מציאה כי הוא נוטה להידפק מהר וזה הוצאה של 3000 ש"ח בערך
בגדול מצטרף ל@Lexus שבע ידיים זה לא מציאה גדולה, היאריס 2008 נשמע יותר טוב 12000 זה מחיר טוב להתמקח לא נראה לי לקנות במחיר הזה.
וודאי לא רובוטי -
אפשר לקנות סיריון עד שנת 2011 שזה גם שנתון מתקדם יותר מהמודעה הנל וגם עם גיר אוטומט פלנטרי וגם מבוססת על טויוטה יאריס [ואם ממש חשוב לך הסמל של טויוטה בחזית אז תדע שהרכב שווק בעולם גם כטויוטה בשם פאסו ותוכל להחליף את הסמלים וככה הרכב לא יראה מוסך ]
-
איזה כיף זה לרכב על שרשור קיים
קראתי בעניין את השרשור רציתי רק להצטרף
אני מחפש קורולה 2009 ומעלה לא רובוטי
בטווח 15 - 20 אלש"ח (כמובן מה שפחות עדיף)
קילומטראז’ עד סביבות ה 200K
עד יד 5 (נשמע לי סביר)
מראה חיצוני פחות קריטי מצב מכני יותר מעניין
אז אם מישהו יוכל להחכים אותי (וכמובן עדיף את מציאת הדור ואזור צפון)
אשמח מאוד
תודה מראש