בירור היכן נמצא החיישן קראנק
-
@ITAMAR25 כתב בבירור היכן נמצא החיישן קראנק:
הגעתי למסקנה שהבעיה היא בחיישן קראנק.
אני חושב שהמסקנה היא שתחבר מחשב ותבדוק RPM
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בבירור היכן נמצא החיישן קראנק:
לא בדקתי עם מחשב, אבל לפי מה שראיתי הסל"ד יציב על איזור 750
-
לא בדקתי עם מחשב, אבל לפי מה שראיתי הסל"ד יציב על איזור 750
אז למה חיישן קראנק ?
-
אז למה חיישן קראנק ?
האמת שלא הייתי בטוח שזה הבעיה, לכן חשבתי להגיע אליו ולנסות לבדוק מה התגובה שהוא מנותק
אז מה נראה לך הבעיה? -
אז למה חיישן קראנק ?
האמת שלא הייתי בטוח שזה הבעיה, לכן חשבתי להגיע אליו ולנסות לבדוק מה התגובה שהוא מנותק
אז מה נראה לך הבעיה?תנסה להסביר קצת יותר על הבעיה שלך .
-
תנסה להסביר קצת יותר על הבעיה שלך
קרה לי כמה פעמים שרק אחרי כמה שניות טובות של סוויץ' הסטרטר התחיל לפעול, וכן קרה שעצרתי ברמזור אחרי נסיעה קצרה והרכב נשאר במצב סטופ בלי להתעורר ורק אחרי כיבוי מנוע וקצת המתנה הסכים להניע שוב.
לא מרגיש לי שזה סטרטר כי הוא מניע מיד כשהוא עובד בלי משיכות וכאן הבעיה שהוא לא מתחיל בכלל -
תנסה להסביר קצת יותר על הבעיה שלך
קרה לי כמה פעמים שרק אחרי כמה שניות טובות של סוויץ' הסטרטר התחיל לפעול, וכן קרה שעצרתי ברמזור אחרי נסיעה קצרה והרכב נשאר במצב סטופ בלי להתעורר ורק אחרי כיבוי מנוע וקצת המתנה הסכים להניע שוב.
לא מרגיש לי שזה סטרטר כי הוא מניע מיד כשהוא עובד בלי משיכות וכאן הבעיה שהוא לא מתחיל בכללחיישן קראנק אחראי על הצתה ולא על התנעה
יש לך בעיה יותר בכיוון של חשמל. כמו בחבורים של המצבר או קורוזיה בבית פיוזים או סטרטר וכו -
@הכל-בעזרת-השם המצבר חדש ונבדק הכל מחובר מעולה, אני צריך לבדוק יותר לכיוון סטרטר
-
-
-
@O0527180913 אצלך הסל"ד היה יציב או ששיחק?
-
@הכל-בעזרת-השם היום נדלקה נורת מנוע ובסורק הראה תקלה P2196, הבנתי שזה קשור לאויר עשיר (משהו כזה), יש קשר בין התקלות?
-
@הכל-בעזרת-השם היום נדלקה נורת מנוע ובסורק הראה תקלה P2196, הבנתי שזה קשור לאויר עשיר (משהו כזה), יש קשר בין התקלות?
כן תעשה ניקוי טוב למצערת ושים תוסף דלק ואולי גם צריך פלגים אם לא החליפו אף פעם
-
ואולי גם צריך פלגים אם לא החליפו אף פעם
החליפו לפני בערך 15,000 כך שנראה לי שאין צורך
-
@O0527180913 כתב בבירור היכן נמצא החיישן קראנק:
@ITAMAR25
לי היה בדיוק אותה בעיה תנסה ניקוי מצערת ואם לא אולי זה חיישן קראנק זה מה שהיה לי בסוףאתה כנראה מדבר על מקרה שיש סטרטר אבל לא מניע, הוא מתאר מקרה שאין סטרטר וזה לא יכול להיות קשור לקראנק משום כיוון כי הקראנק מודד סיבובי מנוע וכל זמן שאין סטרטר אין את מה למדוד.
לי יש את אותה בעיה כבר הרבה זמן ובכל הנעה אני משחק עם הסוויץ' כמה פעמים עד שהוא תופס (הסטרטר אצלי מאוד לא נגיש), וזה קורה לכאורה בגלל פחמים גמורים בסטרטר.