איך מחברים את המצלמה הקדמית הזו למולטימדיה? ואיך ניתן לבדוק שהיא אכן 4K
-
בס"ד
שלום וברכה
לפני כמה זמן פתחתי בעלי חשבון חדש בשביל לקבל הנחה משמעותית ברכישת מולטימדיה, ולא מצאתי הנחה משמעותית למולטימדיה, אבל כן מצאתי למצלמה הקידמית הזו היא עלתה 10 דולר ל 4K אז רכשתי אותה, ולא שמתי לב שהחיבורים זה ללוח פיוזים.- איך אני יכול כעת לחבר אותה למולטימדיה T10 (המזויף)?
- הזמנתי 4K, ואכן על האריזה יש מדבקה 4K, אבל על המצלמה לא כתוב כלום, ובהוראות כתוב במפרט זוזולוציה 19201080 ו 25601600 זה לא נראה לי 4K, איך אפשר לבדוק אם הסיני רימה אותי?
וזה החיבורים שיש לה
-
@טכנולוג כתב באיך מחברים את המצלמה הקדמית הזו למולטימדיה? ואיך ניתן לבדוק שהיא אכן 4K:
@simon אתה מחבר אותה ללוח פיוזים ומתחבר אליה בוויפי דרך האפליקציה (ייעודית שלה כנראה בהוראות כתוב איך להוריד את האפליקציה)
אני לא רוצה דרך וויפי ולא שיהיה מחובר למצבר כשהרכב כבוי, אני מחפש שזה יהיה מחובר פיזית המולטימדיה, המוכר של t10 מוכר מצלמה כזו בדיוק רק עם כבל מתאם usb לחיבור ישיר למערכת, היכן ניתן להשיג רק את הכבל usb שמתאם?
-
@simon כתב באיך מחברים את המצלמה הקדמית הזו למולטימדיה? ואיך ניתן לבדוק שהיא אכן 4K:
זוזולוציה 19201080 ו 25601600
זה לא 4K, וכמעט אין באלי פורקיי אמיתי. [או בכלל אין]
וזה גם לא נפק"מ בשבילך כי אתה לא הולך לצפות במסך שמאפשר צפיה ב4K [זה רק הטלויזיות המתקדמות והמחשבים הממש מתקדמים] -
-
@simon כתב באיך מחברים את המצלמה הקדמית הזו למולטימדיה? ואיך ניתן לבדוק שהיא אכן 4K:
@טכנולוג כתב באיך מחברים את המצלמה הקדמית הזו למולטימדיה? ואיך ניתן לבדוק שהיא אכן 4K:
@simon אתה מחבר אותה ללוח פיוזים ומתחבר אליה בוויפי דרך האפליקציה (ייעודית שלה כנראה בהוראות כתוב איך להוריד את האפליקציה)
אני לא רוצה דרך וויפי ולא שיהיה מחובר למצבר כשהרכב כבוי, אני מחפש שזה יהיה מחובר פיזית המולטימדיה, המוכר של t10 מוכר מצלמה כזו בדיוק רק עם כבל מתאם usb לחיבור ישיר למערכת, היכן ניתן להשיג רק את הכבל usb שמתאם?
רק לחדד - זה וויפי בלי אינטרנט רק חיבור אלחוטי ולענ"ד הדגם הספציפי הזה לא מתחבר ישירות למולטימדיה כי את החשמל הוא מקבל מהפיוז מה שראית אצל המון מוכרי מולטימדיות היא מצלמה על אותו רעיון רק ששם החשמל הוא בusb מהמולטימדיה וזה גם מה שמאפשר לך לראות את הצילום ע"ג המולטימדיה ללא וויפי