צמה הגיעה לי מאלי בלי חוט ורוד/חום למצלמת רוורס
-
@דני-מערכות יכול מאוד להיות, תנסה
-
@דני-מערכות כתב בצמה הגיעה לי מאלי בלי חוט ורוד/חום למצלמת רוורס:
@YOLEVI גם עכשיו זה עם קנבס יכול להיות שזה כן יעזור לי ?
אולי בגלל זה אין את החוט הזה בצמה?נכון, אאל"ט יש חוט כחול משוחרר מהצמה של הקנבס, תחבר אליו את האדום של הרוורס
-
@YOLEVI גם עכשיו זה עם קנבס יכול להיות שזה כן יעזור לי ?
אולי בגלל זה אין את החוט הזה בצמה?אני היה לי גם ככה בהונדה CR-V התקנתי שבוע שעבר וחיברתי את הפלוס מקדימה לחוט שיצא מהמסך העליון שבגלגול הראשון היה שם מצלמת רוורס בהתקנה מקומית ושם היה מתח ברוורס וזה הספיק בגלל שהיה קנבס אבל כדאי [אולי אפילו חייב] להגדיר את הקנבס לפני כן ובבאגז' החיובי של המצלמה היה מחובר בכלל למנורה של הלוחית רישוי כנראה שגם היה ככה בהונדה שאתה רוצה להתקין
נ.ב. מומלץ להחליף את המצלמה [אם יש כבר שהיה מחובר על האוטו] למצלמה חדשה כי לי המצלמה הישנה שהיתה שם לא עבדה יחד עם המערכת לא יודע למה והיא עבדה לפני כן במולטימדיה הישנה בוודאות!! לקח לי הרבה זמן עד שזה הסתדר לי וכל זה היה בעזרתו יתברך ע"י שליחו הנאמן הלא הוא מיודענו רב @מוטי-ברנד הידוע בסבלנותו הרבה -
איך מתקינים מצלמת רוורס בכזה מצב?
פשוט מחברים רק למנורה של הרוורס וזהו זה מספיק?
ליד המולטימדיה לא צריך לחבר כלום חוץ מהחוט של הנתונים?
@מיישה @מוטי-ברנדבגדול ענו לך על הכול אבל בוא נרכז לך את זה בקצרה
אם יש קנבס והגדרת את הקנבס אז המולטימדיה יודעת להיכנס לבד לרוורס
עכשיו כדי שלמצלמת רוורס יהיה חשמל
אז ככה אם יש לך עכשיו מצלמת רוורס והוא מקבל חשמל מהמולטימדיה אז תצטרך לספק לו חשמל כמו ואתה יכול לקחת מהחוט הכחול שכתוב עליו AMP
ואם הוא כבר מקבל חשמל מאחורה אז רק תגדיר את הקנבס ותגדיר את הסוג מצלמה בדר'כ המקוריות זה NTSC
בהצלחה -
@מוטי-ברנד זה רכב שאין בו מצלמת רוורס עכשיו בכלל אז אם הבנתי נכון אני צריך לתת לו חשמל או מהמערכת או מהמנורת רוורס וזה מספיק?
-
@דני-מערכות בדיוק
-
@מוטי-ברנד חיברתי היום את המצלמת רוורס גם לחוט הכחול בצמה וגם למנורת רוורס ועדיין רושם לי אין קליטה זה המצלמה שהגיעה עם המולטימדיה המקורית וניסיתי גם לשנות את ההגדרות של המצלמה לAHD בכל הסוגים שהיה שם ועדיין לא עובד
יש לציין שהגדרתי את הקנבס והוא עובד מעולה עם הפתיחת דלתות והכפתורי הגה
מה לא עשיתי טוב?
יש כמה חוטים כחולים שכתוב עליהם AMP אחד בצמה הראשית ואחד בצמה של האוקס והמצלמת רוורס יכול להיות שהייתי צריך לחבר לראשי?
תודה רבה מראש!
@מיישה -
@דני-מערכות תחבר אותו רק לנורת רוורס ותראה אם הוא מקבל חשמל
-
@מוטי-ברנד כתב בצמה הגיעה לי מאלי בלי חוט ורוד/חום למצלמת רוורס:
הוא כבר מחובר למנורת רוורס אתה מתכוון לנתק אותו מהחוט הכחול?
-
@דני-מערכות תבדוק עם בודק פיוזים אם יש מתח בכבל