קרייזלר וויאגר
-
שלום רב
מכיוון שאני מחפש רכב 7 מקומות גדול ונוח במחיר שפוי (אזור 50K) רציתי לשאול מה צפוי לי אם אני אקנה קרייזלר וויאגר אני יודע שזה לא טיוטה אך משיחה עם בעלי קרייזלר הם מאוד מרוצים (דלק לא נושא בשבילי וגם לא חניה מכיוון שרכב זה אמור לשמש לנסיעות קצרות בלבד באזור מרובה חניות) -
@משה-זוכמיר כתב בקרייזלר וויאגר:
שלום רב
מכיוון שאני מחפש רכב 7 מקומות גדול ונוח במחיר שפוי (אזור 50K) רציתי לשאול מה צפוי לי אם אני אקנה קרייזלר וויאגר אני יודע שזה לא טיוטה אך משיחה עם בעלי קרייזלר הם מאוד מרוצים (דלק לא נושא בשבילי וגם לא חניה מכיוון שרכב זה אמור לשמש לנסיעות קצרות בלבד באזור מרובה חניות)לפי הידוע לי זה מתחלק לאנשים שנהנים מהרכב ויסבירו לך שאין כמו הרכב הזה כמה הוא נוח וכיף ואם יניע על גז אוווווו גם חסכוני
ויש אנשים שיגידו לך שביום שקנו את הרכב הזה הצרות שהגיע זה בצרורות וניהיה להם חור בכיס בדומה לסיטרואן סי 4 ודומיו
-
שלום רב
מכיוון שאני מחפש רכב 7 מקומות גדול ונוח במחיר שפוי (אזור 50K) רציתי לשאול מה צפוי לי אם אני אקנה קרייזלר וויאגר אני יודע שזה לא טיוטה אך משיחה עם בעלי קרייזלר הם מאוד מרוצים (דלק לא נושא בשבילי וגם לא חניה מכיוון שרכב זה אמור לשמש לנסיעות קצרות בלבד באזור מרובה חניות)יתכן ומיצובישי גרנדיס יוכל לעזור..
רק שתדע שהתקלות בקרייזלר הן באלפים אך לענ"ד מחיר הרכישה והתקלות יהיו יותר זולות מסיינה בלי תקלות... לא בדקתי לעומק.
-
הנושא מעניין גם אותי כי בעיני זה האופציה היחידה שמתחרה עם האאוטלנדר בשקלול כל הנתונים (עם הסבה לגז).
ידוע על מחלות מיוחדות לרכב הזה? חוסר אמינות של גיר/מנוע? -
הבעיה שבסיטרואן הבעיות ידועות, ובקרייזלר לא הצלחתי להבין איזה בעיות היו, ובאיזה תדירות, הבעיות היחידות ששמעתי זה בעיות חשמל וזה לא מאנשים שיש להם את האוטו הזה אלא משמועות,
גם, בעיות חשמל זה שם כולל, וצריך לדעת איזה סוג בעיות, כמה עולה לתקן אותם, והאם הם חוזרות וכל כמה זמן זה קורה -
@משה-זוכמיר אולי סובארו טרייבקה?
ב25 ותשמור את השאר לתיקונים שלא יבואואו קרניבל
אני לא ממליץ רק זורק שם -
@טוסון כתב בקרייזלר וויאגר:
@משה-זוכמיר אולי סובארו טרייבקה?
או קרניבל@הכל-בעזרת-השם ו @שמואל-קליין
טוענים שלא לגעת בטרייבקה b9
כך זכור לי -
@מוטי-ברנד כתב בקרייזלר וויאגר:
מה עם שברולט טרווארס אני שאלתי כמה ואמרו לי שהם מאוד מרוצים
יש לי חבר שעבר מגרנדיס והוא אמר לי פחות או יותר אותו צריכת דלק ורכב ענק ומפנק ו8 מקומות
מה דעתך בנושא @הכל-בעזרת-השםהשנתונים הישנים יחסית כן אמינים
אבל אם לא מסיבים אותו לגזאז צריך לגדל עץ של דלק בחצר🤪
-
@המפותח כתב בקרייזלר וויאגר:
יש לי חבר שעבר מגרנדיס והוא אמר לי פחות או יותר אותו צריכת דלק ורכב ענק ומפנק ו8 מקומותאז צריך לגדל עץ של דלק בחצר🤪
דלק לא נושא בשבילי
-
יש לי חבר שעבר מגרנדיס והוא אמר לי פחות או יותר אותו צריכת דלק ורכב ענק ומפנק ו8 מקומותאז צריך לגדל עץ של דלק בחצר🤪
דלק לא נושא בשבילי
לא שמתי לב שהוא כתב
אז אם כך יש לו מגוון רכבים -
דלק לא נושא בשבילי
לא שמתי לב שהוא כתב
אז אם כך יש לו מגוון רכביםאני הייתי קונה gmc ספארי
או סוברבן
בדוחק שב' אפלנדנריש אצלנו בשכונה סוברבן שעומדת
שלחתי לברר מה המצב שלה ואמרו לי שהיא לא נוסעת
ועם 700k קילומטראז -
יש לי חבר שעבר מגרנדיס והוא אמר לי פחות או יותר אותו צריכת דלק ורכב ענק ומפנק ו8 מקומות
מה דעתך בנושא @הכל-בעזרת-השםיותר טוב מקרייזלר
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בקרייזלר וויאגר:
אוקי!
ויתר גרוע מרנו/סיטרואן או יותר טוב
את המעלות שלו אני מכיר גדול 8 מקומות ועוד פינוקים עכשיו תספר לי מה החסרונות ומה הריזיקה שלו בגדול😉 -
את המעלות שלו אני מכיר גדול 8 מקומות ועוד פינוקים עכשיו תספר לי מה החסרונות ומה הריזיקה שלו בגדול😉
ואני מוסיף: מחיר זול.
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בקרייזלר וויאגר:
אוקי!
ויתר גרוע מרנו/סיטרואן או יותר טוב
את המעלות שלו אני מכיר גדול 8 מקומות ועוד פינוקים עכשיו תספר לי מה החסרונות ומה הריזיקה שלו בגדול😉לפעמים אתה יכול ליפול על מחשב בודי ואפשר להביא מחו"ל 2000 ש"ח התקנה 2000 ש"ח
ממירים 5 או 6 אלף
אינג'קטורים 1000 לאחד יש שם 6 -
@הכל-בעזרת-השם ועדין הרבה יותר זול מסייאנה
בקיצור זה לא מופרך -
@הכל-בעזרת-השם ועדין הרבה יותר זול מסייאנה
בקיצור זה לא מופרךכדאי אבל למצוא כזה רכב אבל ממש שמור כי אם התחילו עם הקומבינות לא תצא מזה ושווה לשלם טיפה יותר
-
אני מכיר 2 אנשים שהיה להם את קרייזלר אחרי טיוטה פריוויה והם קיללו את הרכב הזה מהיום שהם קנו את הם טוענים שהם לא נהנו איתו בשום נסיעה
כל יום הלך משהו אחראח''כ אחד עבר חזרה לפריוויה
אני מכיר בצפת 2 כאלה מושבתים יחסית חדשיםברור שהוא לא מתחרה עם טיוטה, ושוב אני מדגיש אנשים אומרים לי שהם מכירים אנשים שקללו, אבל אני לא מוצא אותם כדי לשאול אותם מה בדיוק היה הבעיות, ולמה? כי זה רכב עם מלא שכלולים שיש להם בלאי, ומטבע הדברים אחזקה יקרה יותר, השאלה שלי זה על תקלות, האם איכות החומרים טובה ומחזיקה לאורך זמן או שכל תקלה גוררת אחריה עוד תקלות וכן האם הרחבים שהם קללו אותם בכמה הם רכשו אותם, והאם הם היו מטופלים, אני שאלתי אנשים שיש להם קרייזלר והם לא גומרים לברך, אחד מהם קנה טאון קאנטרי שנת 2006 240000 ק"מ ומשכיר אותה כבר שנתיים כמעט ללא תקלות היה רק תקלה אחת לאחר שאחד השוכרים ניסה לעשות טיול שטח...