קרייזלר וויאגר
-
@מוטי-ברנד כתב בקרייזלר וויאגר:
את המעלות שלו אני מכיר גדול 8 מקומות ועוד פינוקים עכשיו תספר לי מה החסרונות ומה הריזיקה שלו בגדול
ואני מוסיף: מחיר זול.
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בקרייזלר וויאגר:
מה עם שברולט טרווארס אני שאלתי כמה ואמרו לי שהם מאוד מרוצים
יש לי חבר שעבר מגרנדיס והוא אמר לי פחות או יותר אותו צריכת דלק ורכב ענק ומפנק ו8 מקומות
מה דעתך בנושא @הכל-בעזרת-השםיותר טוב מקרייזלר
אוקי!
ויתר גרוע מרנו/סיטרואן או יותר טוב
את המעלות שלו אני מכיר גדול 8 מקומות ועוד פינוקים עכשיו תספר לי מה החסרונות ומה הריזיקה שלו בגדוללפעמים אתה יכול ליפול על מחשב בודי ואפשר להביא מחו"ל 2000 ש"ח התקנה 2000 ש"ח
ממירים 5 או 6 אלף
אינג'קטורים 1000 לאחד יש שם 6 -
@הכל-בעזרת-השם ועדין הרבה יותר זול מסייאנה
בקיצור זה לא מופרך -
@הכל-בעזרת-השם ועדין הרבה יותר זול מסייאנה
בקיצור זה לא מופרךכדאי אבל למצוא כזה רכב אבל ממש שמור כי אם התחילו עם הקומבינות לא תצא מזה ושווה לשלם טיפה יותר
-
@המפותח כתב בקרייזלר וויאגר:
אני מכיר 2 אנשים שהיה להם את קרייזלר אחרי טיוטה פריוויה והם קיללו את הרכב הזה מהיום שהם קנו את הם טוענים שהם לא נהנו איתו בשום נסיעה
כל יום הלך משהו אחראח''כ אחד עבר חזרה לפריוויה
אני מכיר בצפת 2 כאלה מושבתים יחסית חדשיםברור שהוא לא מתחרה עם טיוטה, ושוב אני מדגיש אנשים אומרים לי שהם מכירים אנשים שקללו, אבל אני לא מוצא אותם כדי לשאול אותם מה בדיוק היה הבעיות, ולמה? כי זה רכב עם מלא שכלולים שיש להם בלאי, ומטבע הדברים אחזקה יקרה יותר, השאלה שלי זה על תקלות, האם איכות החומרים טובה ומחזיקה לאורך זמן או שכל תקלה גוררת אחריה עוד תקלות וכן האם הרחבים שהם קללו אותם בכמה הם רכשו אותם, והאם הם היו מטופלים, אני שאלתי אנשים שיש להם קרייזלר והם לא גומרים לברך, אחד מהם קנה טאון קאנטרי שנת 2006 240000 ק"מ ומשכיר אותה כבר שנתיים כמעט ללא תקלות היה רק תקלה אחת לאחר שאחד השוכרים ניסה לעשות טיול שטח...
-
מה עם שברולט טרווארס אני שאלתי כמה ואמרו לי שהם מאוד מרוצים
יש לי חבר שעבר מגרנדיס והוא אמר לי פחות או יותר אותו צריכת דלק ורכב ענק ומפנק ו8 מקומות
מה דעתך בנושא @הכל-בעזרת-השםהחלקים שלו הרבה יותר יקרים, ואם הבנתי נכון מעל 150000 ק"מ יש מלא תקלות והרבה פעמים הולך המנוע
-
-
@משה-זוכמיר אם הייתי מסתפק בין קרייזלר לבין שברולט הייתי בטוח הולך על שברולט
כי לשברולט יש הרבה יותר וותק ויותר חלקים ועוד.... -
@המפותח כתב בקרייזלר וויאגר:
@משה-זוכמיר אם הייתי מסתפק בין קרייזלר לבין שברולט הייתי בטוח הולך על שברולט
כי לשברולט יש הרבה יותר וותק וכו'....שברולט (כחברה) אמנם הוקמה ב-1911, בעוד קרייזלר הוקמה רק ב-1925, פיגור של 14 שנה...
אבל, הטראוורס הושק ב-2008, בעוד הוויאג'ר נולד כבר ב-1984 (תחת פלימות' ודודג'), חתיכת פער לרעת השברולט...מה שכן, בין פיאט (בעלת השליטה בקרייזלר), לבין ג'נרל מוטורס עם שם צרפתי (שֵׁברוֹלֶה) - מריח לי שההוא עם הקרואסון (והלאדה*) לוקח...
*מותג רכב רוסי, היה בבעלות ג'נרל מוטורס, לא הוסיף כבוד רב להיסטוריה של התאגיד.
-
@לך-תדע כתב בקרייזלר וויאגר:
שברולט (כחברה) אמנם הוקמה ב-1911, בעוד קרייזלר הוקמה רק ב-1925, פיגור של 14 שנה...
אבל, הטראוורס הושק ב-2008, בעוד הוויאג'ר נולד כבר ב-1984 (תחת פלימות' ודודג'), חתיכת פער לרעת השברולט...חסר פרט חשוב הוויאג'ר היה הוואן הראשון שיוצר וכולם חיכו אותו